Giriş Kayıt
Buz Kohan

Buz Kohan (84)


Senarist, Yapımcı

Alan W. Kohan, 09 Ağustos 1933 New York City, New York, ABD doğumlu senarist, yapımcı. The 76th Annual Academy Awards (2004), The 77th Annual Academy Awards (2005), The 75th Annual Academy Awards (2003), (1967) The Carol Burnett Show (1967) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Alan W. Kohan
Doğum Tarihi: 09 Ağustos 1933
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Alan Cohan | Alan Kohan | Allan Kohan
Takma İsmi: Buz
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Senarist 6.8 1,340
2005 72 Müzik Senarist 6.1 1,043
2004 71 Müzik Senarist 6.4 1,123
2003 70 Senarist 6.3 895
1992 59 Komedi Senarist    
1974 Komedi Çeşitli 7.5 12,679
1970 Komedi Senarist 8.0 3,894
1967 Komedi Yapımcı
Senarist
8.8 3,522
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017