Giriş Kayıt
Buz Kohan

Buz Kohan (83)


Senarist, Yapımcı

Alan W. Kohan, 09 Ağustos 1933 New York City, New York, ABD doğumlu senarist, yapımcı. The Carol Burnett Show (1967) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Alan W. Kohan
Doğum Tarihi: 09 Ağustos 1933
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Alan Cohan | Alan Kohan | Allan Kohan
Takma İsmi: Buz
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 75 Senarist    
1992 59 Komedi Senarist    
1974 Komedi Çeşitli 7.5 11,999
1970 Komedi Senarist 8.0 3,676
1967 Komedi Yapımcı
Senarist
8.8 3,367
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,046) Live by Night (6,916) Hidden Figures (5,627) Rogue One (5,051) Split (4,701) Paterson (3,979) Assassin's Creed (3,946) Patriots Day (3,791) Allied (3,446) Passengers (1,573)
Dizi Altyazıları
Legion (9,245) Arrow (5,501) The 100 (3,540) The Flash (3,365) The Expanse (3,110) Colony (2,511) Designated Survivor (2,502) The Last Kingdom (1,980) Vikings (1,943) The Originals (1,896)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017