Giriş Kayıt
Samara Koffler

Samara Koffler


Yapımcı

Samara Koffler, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Çeşitli 8.1 689,702
2006 Dram Yapımcı 6.3 1,531

Tehlikeli Saatler
2002 Dram Yapımcı 6.7 52,076

Gizli Gerçek
2000 Dram Çeşitli 6.6 103,559

Gerçeğin Peşinde
1999 Dram Çeşitli 5.1 17,813

Altı Gün Yedi Gece
1998 Aksiyon Çeşitli 5.8 64,198

Hava Kuvvetleri Bir
1997 Aksiyon Çeşitli 6.5 155,984

Sessiz Düşman
1997 Suç Çeşitli 6.1 49,399
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017