Giriş Kayıt
Samara Koffler

Samara Koffler


Yapımcı

Samara Koffler, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Çeşitli 8.1 680,012
2006 Dram Yapımcı 6.3 1,531

Tehlikeli Saatler
2002 Dram Yapımcı 6.7 51,778

Gizli Gerçek
2000 Dram Çeşitli 6.6 102,798

Gerçeğin Peşinde
1999 Dram Çeşitli 5.1 17,626

Altı Gün Yedi Gece
1998 Aksiyon Çeşitli 5.8 63,787

Hava Kuvvetleri Bir
1997 Aksiyon Çeşitli 6.5 154,872

Sessiz Düşman
1997 Suç Çeşitli 6.1 48,979
Film Altyazıları
Baywatch (12,644) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2,992) 6 Days (2,928) Dangal (2,604) Dunkirk (1,929) Lady Macbeth (1,390) King Arthur: Legend of the Sword (1,324) Security (1,279) Wakefield (1,129) Alien: Covenant (1,097)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (130,509) Rick and Morty (4,970) The Defenders (3,663) The Strain (3,366) Suits (2,176) Preacher (1,794) Mr. Mercedes (1,526) The Last Ship (1,470) Fargo (1,434) The Sinner (1,239)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017