Giriş Kayıt
Samara Koffler

Samara Koffler


Yapımcı

Samara Koffler, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Çeşitli 8.0 744,214
2006 Dram Yapımcı 6.3 1,531

Tehlikeli Saatler
2002 Dram Yapımcı 6.7 53,507

Gizli Gerçek
2000 Dram Çeşitli 6.6 106,389

Gerçeğin Peşinde
1999 Dram Çeşitli 5.1 17,823

Altı Gün Yedi Gece
1998 Aksiyon Çeşitli 5.8 65,967

Hava Kuvvetleri Bir
1997 Aksiyon Çeşitli 6.5 160,649

Sessiz Düşman
1997 Suç Çeşitli 6.1 51,108
Dizi Altyazıları
Westworld (8,225) The 100 (3,693) The Expanse (3,174) La casa de papel (2,445) Colony (1,868) The Crossing (1,864) 12 Monkeys (1,571) Genius (1,398) Luke Cage (1,359) Vikings (1,252)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018