Giriş Kayıt
Samara Koffler

Samara Koffler


Yapımcı

Samara Koffler, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Çeşitli 8.1 648,383
2006 Dram Yapımcı 6.3 1,531

Tehlikeli Saatler
2002 Dram Yapımcı 6.7 50,927

Gizli Gerçek
2000 Dram Çeşitli 6.6 100,992

Gerçeğin Peşinde
1999 Dram Çeşitli 5.1 17,300

Altı Gün Yedi Gece
1998 Aksiyon Çeşitli 5.8 62,779

Hava Kuvvetleri Bir
1997 Aksiyon Çeşitli 6.4 151,870

Sessiz Düşman
1997 Suç Çeşitli 6.1 47,600
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017