Giriş Kayıt
Nina Koshetz

Nina Koshetz (73)


Oyuncu

Nina Koshetz, 29 Aralık 1891 Kiev, Rusyan Empire [bugünkü Ukraine] doğumlu oyuncu. Algiers (1938) yapımıyla biliniyor.14 Mayıs 1965 tarihinde (73 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 29 Aralık 1891
Ölüm Tarihi: 14 Mayıs 1965
Doğum Yeri: Kiev, Rusyan Empire [bugünkü Ukraine]
Diğer Bir İsmi: Nina Koschetz | Mme. Nina Koshetz
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çingenenin Aşkı
1956 65 Dram Oyuncu 6.0 323
1952 61 Aksiyon Oyuncu 6.3 163
1946 55 Kara Film Oyuncu 6.7 886
1938 47 Dram Oyuncu 6.9 1,767
1934 43 Dram Oyuncu 6.3 326
1928 37 Dram Oyuncu 7.4 10
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,562) Legion (9,070) Arrow (6,490) The 100 (5,893) The Flash (5,695) Black Sails (4,030) The Big Bang Theory (3,776) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,643) Suits (3,486) The Expanse (3,223)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017