Giriş Kayıt
Ruth Kobart

Ruth Kobart (78)


Oyuncu

Ruth Maxine Finkelstein, 24 Nisan 1924 Des Moines, Iowa, ABD doğumlu oyuncu. (1971) Kirli Adam (1971), (1992) Yırtık Rahibe (1992), (1967) How to Succeed in Business Without Really Trying (1967), (1968) Petulia (1968) gibi yapımlarla biliniyor.14 Aralık 2002 tarihinde (78 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Ruth Maxine Finkelstein
Doğum Tarihi: 24 Nisan 1924
Ölüm Tarihi: 14 Aralık 2002
Doğum Yeri: Des Moines, Iowa, ABD
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yırtık Rahibe 2
1993 69 Komedi Oyuncu 5.4 37,967

Yırtık Rahibe
1992 68 Komedi Oyuncu 6.3 68,321
1985 Suç Oyuncu    
1975 51 Macera Oyuncu 6.2 3,916

Kirli Adam
1971 47 Aksiyon Oyuncu 7.8 118,191
1968 44 Dram Oyuncu 7.3 2,173
1967 43 Komedi Oyuncu 7.3 3,413
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017