Giriş Kayıt
Britta Knöller

Britta Knöller (42)


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Britta Knöller, 29 Ocak 1975 Pointe Claire, Québec, Kanada doğumlu yapım yöneticisi, yapımcı, yönetmen asistanı. Requiem (2006), True (2004), Liegen lernen (2003), Anatomi (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Ocak 1975
Doğum Yeri: Pointe Claire, Québec, Kanada
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ev Tatili
2012 37 Dram Yapımcı 6.6 708
2009 34 Dram Yapımcı 6.9 1,111

And Along Come Tourists
2007 32 Dram Yapımcı 6.9 948

Paris, Seni Seviyorum
2006 31 Komedi Çeşitli
0
Yapım Yöneticisi
7.3 64,197
2006 31 Dram Yapım Yöneticisi 7.0 4,884
2004 29 Dram Yapım Yöneticisi 7.1 102
2004 29 Kısa Metraj Yapım Yöneticisi 8.2 2,053
2003 28 Dram Yönetmen Asistanı 7.6 933
2003 28 Komedi Yapım Yöneticisi 6.9 1,184

Yangın Anında Ne Yapılmalı?
2001 26 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.9 3,192

Anatomi
2000 25 Korku Yapım Yöneticisi 6.1 10,306
Film Altyazıları
Doctor Strange (9,412) Allied (9,394) Moana (7,885) Assassin's Creed (5,418) Lion (4,736) Arrival (3,681) Hacksaw Ridge (2,844) Nocturnal Animals (2,532) Fences (2,437) Forushande (1,828)
Dizi Altyazıları
Taboo (9,833) Supernatural (7,517) The Expanse (4,645) Vikings (4,228) The Big Bang Theory (3,753) Suits (3,351) Legion (3,322) The Blacklist (3,234) Arrow (3,053) Sherlock (2,713)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017