Giriş Kayıt
Roy Knyrim

Roy Knyrim


Makyaj, Özel Efekt, Görsel Efekt, Yönetmen

Roy Knyrim, makyaj, Özel efekt, görsel efekt, yönetmen. Tanrı'nın Ordusu 2 (1998), Korku Tüneli (2017), The Toxic Avenger Part II (1989), Tanrı'nın Ordusu 3 (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Roy Kynrim
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Korku Tüneli
2017 Korku Makyaj 4.6 6,791
2017 Aksiyon Özel Efekt 5.5 22
2017 Aksiyon Özel Efekt
Makyaj
3.1 494
2017 Korku Özel Efekt    
2016 Korku Makyaj
Çeşitli
4.4 9,671

Blue Mountain State: Thadland'ın Yükselişi
2016 Komedi Özel Efekt 5.9 11,656
2015 Korku Makyaj 5.5 8,155

Lanet 2
2015 Korku Makyaj 5.3 34,035
2015 Komedi Makyaj 3.6 1,050
2015 Kısa Metraj Özel Efekt    
2014 Korku Özel Efekt
   
2013 Komedi Görsel Efekt 4.7 86
2013 Korku Makyaj 6.4 14
2013 Korku Makyaj
Özel Efekt
   
2012 Dram Makyaj 4.7 1,864
2012 Komedi Özel Efekt 5.7 345

Nehirdeki Canavar
2011 Korku Makyaj    

Katil Kim
2011 Komedi Makyaj 5.8 13,219
2010 Korku Özel Efekt 4.8 1,432
2010 Fantastik Makyaj    
2009 Kısa Metraj Makyaj 7.2 13

Ölümsüz Arkadaşlık
2009 Korku Özel Efekt
Makyaj
5.2 4,934

Mahzen
2009 Macera Makyaj 5.7 20,351
2009 Korku Özel Efekt 3.6 862
2008 Korku 2.7 747
2008 Aksiyon Senarist
Yönetmen
   
2008 Fantastik 3.4 345
2007 Dram Yönetmen 4.7 2,265
2006 Korku Özel Efekt
Makyaj
4.7 1,312

Mezarlık Bekçileri
2006 Korku Yönetmen 3.5 927

Gerçek Efsaneler 3
2005 Korku Özel Efekt 4.3 6,617

2001 Yamyam
2005 Komedi Özel Efekt 5.4 10,474

Tılsım 4
2002 Fantastik Makyaj    
2001 Macera Makyaj    

Tılsım 3
2001 Fantastik Makyaj 3.5 3,347

Tanrı'nın Ordusu 3
2000 Fantastik Makyaj 5.6 3,828
2000 Komedi Özel Efekt 6.0 1,410
1999 Korku Özel Efekt 3.6 3,391

Tılsım 2
1999 Fantastik Makyaj    

Tanrı'nın Ordusu 2
1998 Fantastik Makyaj 5.8 5,465
1998 Korku Makyaj 4.0 3,638
1998 Bilim-Kurgu Makyaj 4.8 1,143
1998 Komedi Görsel Efekt
Makyaj
   
1998 Biyografi Makyaj 7.5 25,872
1997 Dram Makyaj    
1997 Korku Özel Efekt    
1997 Korku Makyaj 5.9 3,055
1996 Korku Makyaj    
1995 Aksiyon Makyaj
Görsel Efekt
3.9 2,667
1994 Biyografi Sanat Bölümü 7.9 149,409
1994 Komedi Görsel Efekt 5.3 5,608
1992 Komedi Makyaj 4.1 144

Işığın Bittiği Yer
1989 Macera Görsel Efekt 7.6 140,818
1989 Aksiyon Makyaj 4.3 3,329
1989 Aksiyon Makyaj 5.1 4,742
1988 Korku Özel Efekt 4.9 2,667
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017