Giriş Kayıt
Sarah Knowlton

Sarah Knowlton


Oyuncu

Sarah Knowlton, oyuncu. As the World Turns (1956) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Çeşitli    
2009 Dram Oyuncu 5.0 284
2009 Dram Oyuncu    
2005 Komedi Oyuncu 5.7 7,863
2005 Suç Oyuncu 6.9 22,273
2001 Dram Oyuncu 3.6 763
1999 Komedi Oyuncu 6.0 24,996
1999 Komedi Oyuncu    

Aşkımın Hedefisin
1998 Komedi Oyuncu 6.0 16,193
1956 Dram Oyuncu 6.2 1,540
Film Altyazıları
Baywatch (15,344) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,742) Security (2,978) Dunkirk (2,500) Dangal (2,453) Lady Macbeth (2,195) 6 Days (2,014) Wakefield (1,757) King Arthur: Legend of the Sword (1,533) Alien: Covenant (1,199)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (139,014) The Defenders (8,562) Rick and Morty (3,758) The Strain (2,349) Suits (2,098) Mr. Mercedes (1,761) The Sinner (1,722) Fargo (1,246) Breaking Bad (1,152) Preacher (1,112)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017