Giriş Kayıt
Sarah Knowlton

Sarah Knowlton


Oyuncu

Sarah Knowlton, oyuncu. As the World Turns (1956) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Çeşitli    
2009 Dram Oyuncu 5.0 284
2009 Dram Oyuncu    
2005 Komedi Oyuncu 5.7 7,863
2005 Suç Oyuncu 7.0 22,564
2001 Dram Oyuncu 3.6 763
1999 Komedi Oyuncu 6.0 24,996
1999 Komedi Oyuncu    

Aşkımın Hedefisin
1998 Komedi Oyuncu 6.0 16,559
1956 Dram Oyuncu 6.2 1,568
Dizi Altyazıları
Shameless (5,783) Vikings (4,227) Game of Thrones (3,097) Mr. Robot (2,266) Supernatural (1,869) Lucifer (1,520) Outlander (1,471) The Big Bang Theory (1,400) Arrow (1,319) Manhunt: Unabomber (1,245)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017