Giriş Kayıt
Phil Knowles

Phil Knowles


Özel Efekt, Yapımcı

Phil Knowles, Özel efekt, yapımcı. Efsane (1985), Nil'in incisi (1985), Aktarıcı (1982), Hotel Splendide (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Philip Knowles | Phillip Knowles
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 Suç Yapımcı 3.4 971
2002 Korku Yapımcı 2.9 1,112

Cehennemden Gelen
2001 Korku Özel Efekt 6.8 134,486
2000 Komedi Özel Efekt 6.5 932

Uzayın Derinliklerinde
1998 Aksiyon Özel Efekt 5.1 63,583

Aziz
1997 Aksiyon Özel Efekt 6.2 55,577

Uzayda Konvoy
1996 Macera Özel Efekt 5.2 5,327

Prenses Gelin
1987 Macera Özel Efekt 8.1 335,769

Nil'in incisi
1985 Aksiyon Özel Efekt 6.1 43,811

Efsane
1985 Fantastik Özel Efekt 6.5 51,456

Doktor ve Şeytanlar
1985 Korku Özel Efekt 6.2 823

Hiç Bitmeyen Öykü
1984 Macera Özel Efekt 7.4 111,924

Aktarıcı
1982 Korku Özel Efekt 6.2 990
1981 Aksiyon Özel Efekt 6.7 12,233

Yıldız Savaşları Bölüm V: İmparatorun Dönüşü
1980 Aksiyon Özel Efekt 8.8 977,277

Yaratık
1979 Korku Özel Efekt 8.5 663,856
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,830) Den of Thieves (2,812) Maze Runner: The Death Cure (2,625) Winchester (2,406) Hostiles (2,156) 12 Strong (1,720) A martfüi rém (1,594) The Commuter (1,260) Submergence (1,147) Bleeding Steel (1,111)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,894) Supernatural (4,482) The Big Bang Theory (3,070) Gotham (2,654) The Terror (2,546) Arrow (2,213) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,174) The Flash (1,839) Krypton (1,619) Legion (1,588)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018