Giriş Kayıt
Robert Knights

Robert Knights


Yönetmen

Robert Knights, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen. Monarch of the Glen (2000), (1992) A Touch of Frost (1992), (2000) Waking the Dead (2000), (1984) The Bill (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Rob Knights
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Suç Yönetmen 7.9 3,996
2000 Komedi Yönetmen 7.7 2,066
1997 Dram    
1992 Suç Yönetmen 7.8 4,718
1992 Suç Yönetmen    

Şafak Sökerken
1988 Dram Yönetmen 6.2 280
1986 Dram Yönetmen 6.0 1,813
1984 Suç Yönetmen 6.6 2,082
1970 Dram Yönetmen 7.7 150
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017