Giriş Kayıt
Robert Knights

Robert Knights


Yönetmen

Robert Knights, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen. Monarch of the Glen (2000), (1992) A Touch of Frost (1992), (2000) Waking the Dead (2000), (1984) The Bill (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Rob Knights
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Suç Yönetmen 7.9 3,947
2000 Komedi Yönetmen 7.7 2,042
1997 Dram    
1992 Suç Yönetmen 7.8 4,629
1992 Suç Yönetmen    

Şafak Sökerken
1988 Dram Yönetmen 6.2 280
1986 Dram Yönetmen 6.0 1,766
1984 Suç Yönetmen 6.6 2,044
1970 Dram Yönetmen 7.7 150
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (8,588) Assassin's Creed (8,461) Doctor Strange (4,705) Allied (4,060) Moana (2,789) Forushande (2,521) Arrival (2,438) Split (2,376) Lion (2,026) Hacksaw Ridge (1,681)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,331) The Flash (5,024) Vikings (3,916) Supernatural (3,097) Blindspot (2,623) Suits (2,361) Sherlock (2,277) The Big Bang Theory (1,830) The Expanse (1,652) The Vampire Diaries (1,560)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017