Giriş Kayıt
Robert Knights

Robert Knights


Yönetmen

Robert Knights, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen. Monarch of the Glen (2000), (1992) A Touch of Frost (1992), (2000) Waking the Dead (2000), (1984) The Bill (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Rob Knights
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Suç Yönetmen 7.9 4,081
2000 Komedi Yönetmen 7.7 2,128
1997 Dram    
1992 Suç Yönetmen 7.8 4,885
1992 Suç Yönetmen    

Şafak Sökerken
1988 Dram Yönetmen 6.2 280
1986 Dram Yönetmen 6.0 1,907
1984 Suç Yönetmen 6.6 2,182
1970 Dram Yönetmen 7.7 150
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017