Giriş Kayıt
Bryan C. Knight

Bryan C. Knight (51)


Yönetmen Asistanı, Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Bryan C. Knight, 16 Şubat 1966 Edmonton, Alberta, Kanada doğumlu yönetmen asistanı, oyuncu, senarist, yapımcı. Benim Çılgın Düğünüm 2 (2016), Rampage (2009), Travelers (2016), Postal (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Şubat 1966
Doğum Yeri: Edmonton, Alberta, Kanada
Diğer Bir İsmi: Bryan Knight
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Bilim-Kurgu Yönetmen Asistanı 8.0 11,871

Frekans
2016 Dram Yönetmen Asistanı 7.7 8,069

Benim Çılgın Düğünüm 2
2016 50 Komedi Yönetmen Asistanı 6.0 20,286
2014 Dram Yönetmen Asistanı 7.8 122,002
2014 48 Komedi Yönetmen Asistanı 5.8 6,278
2012 Aksiyon Yönetmen Asistanı    
2012 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.6 3,508

Philadelphia Deneyi
2012 46 Macera Yönetmen Asistanı    
2012 46 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.6 42
2011 45 Aksiyon Yönetmen Asistanı 2.5 2,030
2011 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.2 76,863
2011 Suç Yönetmen Asistanı 8.2 73,338

İrkiliş
2011 45 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.2 4,318
2011 45 Dram Yönetmen Asistanı 3.2 1,097
2011 45 Aksiyon Yönetmen Asistanı 3.0 5,032
2011 Suç Yönetmen Asistanı 7.7 2,916

Gerçek Adalet
2010 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.8 1,682
2010 44 Biyografi Yönetmen Asistanı 4.8 882
2010 44 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Oyuncu
3.6 1,429
2009 43 Dram Yönetmen Asistanı 6.0 2,060
2009 43 Suç Yönetmen Asistanı 6.3 15,764

Silinmiş Mesajlar
2009 43 Gizem Yönetmen Asistanı 5.0 1,691

Uzay İhlali
2009 43 Komedi Yönetmen Asistanı 5.7 3,238
2009 43 Suç Yönetmen Asistanı 4.8 2,172

Uzak Çığlık
2008 42 Aksiyon Yönetmen Asistanı 3.1 11,505

Tünel Fareleri
2008 42 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.7 4,144

Özgürlük Savaşçısı
2007 41 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Yapımcı
3.8 39,325

BloodRayne II: Kurtuluş
2007 41 Aksiyon Yönetmen Asistanı 2.6 7,923
2007 41 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Oyuncu
Senarist
4.5 20,346

Ölüm Fısıltısı
2007 41 Suç Yönetmen Asistanı 5.8 7,819
2007 41 Korku Yönetmen Asistanı    

Kazara Tanık
2006 40 Gerilim Yönetmen Asistanı    

Yaratıklar
2006 40 Komedi Yönetmen Asistanı 6.5 63,815
2005 39 Aksiyon Oyuncu
Yönetmen Asistanı
2.9 31,088
2005 39 Aksiyon Yönetmen Asistanı 2.3 38,330
2003 37 Aksiyon Yönetmen Asistanı 2.0 32,514
2001 Macera Yönetmen Asistanı 7.5 100,105

Haşin Krallık
2000 Aksiyon Yönetmen Asistanı    
1996 30 Suç Yönetmen Asistanı    
Film Altyazıları
Live by Night (14,324) Resident Evil: The Final Chapter (6,406) Why Him? (6,343) Rogue One (4,692) Patriots Day (3,633) Hidden Figures (3,574) Assassin's Creed (3,367) Paterson (2,384) Split (2,384) Allied (2,295)
Dizi Altyazıları
The Flash (4,716) Black Sails (4,570) The 100 (3,962) Legion (3,665) Into the Badlands (3,180) The Originals (2,678) The Last Kingdom (2,355) Arrow (2,254) Vikings (2,251) Designated Survivor (1,930)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017