Giriş Kayıt
Skelton Knaggs

Skelton Knaggs (43)


Oyuncu

Skelton Barnaby Knaggs, 27 Haziran 1911 Sheffield, Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. (1946) Terror by Night (1946), (1948) Korkak Kahraman (1948), (1945) Isle of the Dead (1945), (1945) Dracula'nın Evi (1945) gibi yapımlarla biliniyor.01 Mayıs 1955 tarihinde (43 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Skelton Barnaby Knaggs
Doğum Tarihi: 27 Haziran 1911
Ölüm Tarihi: 01 Mayıs 1955
Doğum Yeri: Sheffield, Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.66 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1955 Macera Oyuncu 6.8 2,520
1953 42 Macera Oyuncu 6.0 305
1953 42 Macera Oyuncu 6.1 97
1952 41 Macera Oyuncu 6.1 907
1952 41 Biyografi Oyuncu 6.6 951

Korkak Kahraman
1948 37 Komedi Oyuncu 7.0 2,818
1947 36 Aksiyon Oyuncu 6.4 1,199
1946 35 Biyografi Oyuncu 6.2 2,210
1946 35 Macera Oyuncu 6.9 555
1946 35 Dram Oyuncu 6.9 2,637
1946 35 Gizem Oyuncu 7.0 3,926

Dracula'nın Evi
1945 34 Fantastik Oyuncu 5.8 3,305
1945 34 Dram Oyuncu 6.6 2,946

Dorian Gray'in Portresi
1945 34 Dram Oyuncu 7.6 9,629
1944 33 Dram Oyuncu 6.6 1,717
1944 33 Korku Oyuncu 5.8 1,130

Şüpheli Adam
1944 33 Suç Oyuncu 7.3 1,995
1943 32 Dram Oyuncu 6.7 2,249
1939 28 Gerilim Oyuncu 7.0 1,389
1936 25 Biyografi Oyuncu 7.1 1,130
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017