Giriş Kayıt
Laurent Klug

Laurent Klug (55)


Oyuncu

Laurent Klug, 29 Nisan 1963 Paris, Fransa doğumlu oyuncu. Anthony Zimmer (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Nisan 1963
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Burcu: Boğa
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 50 Komedi Oyuncu 7.5 8
2011 48 Biyografi Oyuncu 5.6 25

Hep Birlikte Yaşasak Ya?
2011 48 Komedi Oyuncu 6.7 2,307
2008 Dram Oyuncu 6.2 306
2005 42 Suç Oyuncu 6.5 6,962

Yem
1995 32 Suç Oyuncu 6.9 1,541
Dizi Altyazıları
Westworld (9,604) The Flash (3,309) La casa de papel (3,097) The 100 (2,949) Legion (2,666) Supernatural (1,934) Fear the Walking Dead (1,934) Krypton (1,790) Into the Badlands (1,768) The Big Bang Theory (1,437)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018