Giriş Kayıt
Roman Klosowski

Roman Klosowski (88)


Oyuncu

Roman Klosowski, 14 Şubat 1929 Warsaw, Mazowieckie, Polonya doğumlu oyuncu. Ja milujem, ty milujes (1989) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Şubat 1929
Doğum Yeri: Warsaw, Mazowieckie, Polonya
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Komedi Oyuncu 4.6 199
1989 60 Dram Oyuncu 7.2 89
1989 60 Biyografi Oyuncu 6.9 1,703
1974 45 Dram Oyuncu 6.7 17
1971 42 Komedi Oyuncu    
1960 31 Dram Oyuncu    
1960 31 Komedi Oyuncu 7.7 709
1958 29 Komedi Oyuncu 7.4 222
1958 29 Dram Oyuncu 7.8 446
1958 29 Komedi Oyuncu 7.7 587
1957 28 Dram Oyuncu 7.8 332
1953 24 Aksiyon Oyuncu 5.0 13
Film Altyazıları
Allied (9,970) Doctor Strange (9,879) Moana (8,181) Assassin's Creed (6,565) Lion (4,993) Arrival (3,903) Hacksaw Ridge (3,042) Fences (2,795) Nocturnal Animals (2,677) Forushande (2,317)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,703) Supernatural (7,755) The Expanse (4,878) Vikings (4,789) The Big Bang Theory (3,967) Suits (3,699) Legion (3,462) The Blacklist (3,362) Arrow (3,224) Sherlock (2,950)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017