Giriş Kayıt
Henry Kline

Henry Kline


Yapım Yöneticisi, Yönetmen Asistanı, Kameraman

Henry Kline, yapım yöneticisi, yönetmen asistanı, kameraman. İneklerin İntikamı (1984), The Wonder Years (1988), Komiser Kolombo (1971), Teksas Katliamı 2 (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şifreciler
1992 Komedi Kameraman 7.1 45,774
1991 Dram Kameraman 5.3 864
1988 Komedi Yapım Yöneticisi 8.3 29,666

Teksas Katliamı 2
1986 Komedi Yapım Yöneticisi 5.6 20,652
1986 Dram Yapım Yöneticisi 5.4 402

Kırmızı Pabuçlu Adam
1985 Komedi Yapım Yöneticisi 5.6 12,190

İneklerin İntikamı
1984 Komedi Yapım Yöneticisi 6.6 41,982

Müthiş İkili
1983 Komedi Yapım Yöneticisi 4.6 3,115

Gazap Kuşları
1983 Dram Yapım Yöneticisi 8.0 5,681

Biri Beni Gözlüyor
1978 Korku Yapım Yöneticisi    
1973 Suç Yapım Yöneticisi 6.9 1,454
1972 Korku Yapım Yöneticisi    

Komiser Kolombo
1971 Suç Yapım Yöneticisi 8.2 20,878
1969 Korku Yapım Yöneticisi 6.0 349
1969 Dram Yönetmen Asistanı 5.9 116
1968 Dram Yapım Yöneticisi 5.7 623
1965 Western Yönetmen Asistanı 8.0 368
1962 Suç Yönetmen Asistanı 8.6 2,770
1960 Dram Yönetmen Asistanı    
1959 Western Yönetmen Asistanı 7.2 137
1957 Dram Yönetmen Asistanı 6.9 1,507
1957 Western Yönetmen Asistanı 7.6 1,783
1955 Suç Yönetmen Asistanı 8.6 10,667
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017