Giriş Kayıt
Bart Klever

Bart Klever (60)


Oyuncu

Bart Wim Klever, 22 Ekim 1956 Arnhem, Gelderland, Hollanda doğumlu oyuncu. De Poel (2014), (2008) Skin (2008), (2016) Katliam Günü (2016), (2007) Moordwijven (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Bart Wim Klever
Doğum Tarihi: 22 Ekim 1956
Doğum Yeri: Arnhem, Gelderland, Hollanda
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Katliam Günü
2016 60 Dram Oyuncu 4.8 2,395
2016 60 Komedi Oyuncu 5.3 503

Temiz Eller
2015 59 Suç Oyuncu 6.3 632
2014 58 Korku Oyuncu 5.6 627
2013 57 Dram Oyuncu 6.7 1,076
2012 56 Aile Oyuncu 6.7 222
2010 54 Dram Oyuncu 7.3 59

Kraliçem Karo
2009 53 Dram Oyuncu 6.6 717
2009 Dram Oyuncu    
2008 52 Dram Oyuncu 6.9 2,808
2007 51 Komedi Oyuncu 5.7 1,571
2006 50 Dram Oyuncu 6.6 75

Derin
2005 49 Dram Oyuncu 6.4 300
2005 49 Dram Oyuncu 7.0 702
2003 47 Dram Oyuncu    
2000 44 Macera Oyuncu 7.2 409
1987 31 Komedi Oyuncu 4.7 182
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017