Giriş Kayıt
Walter Klenhard

Walter Klenhard


Senarist, Yapımcı, Yönetmen, Oyuncu

Walter Klenhard, senarist, yapımcı, yönetmen, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı 5.5 53
2016 Senarist 6.9 9
2016 Suç Senarist 7.1 227
2016 Dram Senarist 7.3 292
2015 Gizem Senarist 7.0 459
2013 Dram Senarist 6.7 355
2011 Dram Senarist 6.2 379
2010 Gizem Yapımcı
Yönetmen
Senarist
   

Acımasız Plan
2007 Suç Yönetmen    

Korkunun Gölgesinde
2003 Aksiyon Yönetmen
Senarist
   

Gölün Sırrı
2000 Komedi    
1998 Aksiyon Senarist    
1997 Korku Senarist 5.4 798
1994 Gerilim Yapımcı    
1991 Komedi Senarist 5.4 196
1991 Gerilim Senarist 5.1 173
1991 Gerilim Senarist
Oyuncu
   
1989 Suç Oyuncu 7.7 1,381

Saygon
1988 Aksiyon Çeşitli 6.2 2,065
1980 Dram Sanat Bölümü 6.1 450
1977 Aile Oyuncu 7.6 1,016
Dizi Altyazıları
Westworld (5,831) La casa de papel (3,849) The 100 (2,885) The Expanse (2,773) The Flash (2,651) Supernatural (1,971) Legion (1,866) The Big Bang Theory (1,654) Krypton (1,572) Vikings (1,496)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018