Giriş Kayıt
Carl Kleinschmitt

Carl Kleinschmitt


Senarist

Carl Kleinschmitt, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1972 Komedi Senarist
8.4 41,061
1970 Komedi Çeşitli 8.0 3,829
1969 Komedi Senarist
Çeşitli
7.4 797
1969 Komedi Senarist 8.8 257
1961 Komedi Senarist 8.4 6,839
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (114,403) Rick and Morty (4,224) The Defenders (3,272) The Strain (2,925) Suits (1,857) Mr. Mercedes (1,290) The Sinner (1,110) Fargo (1,063) The Last Ship (1,000) Breaking Bad (958)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017