Giriş Kayıt
Carl Kleinschmitt

Carl Kleinschmitt


Senarist

Carl Kleinschmitt, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1972 Komedi Senarist
8.4 42,171
1970 Komedi Çeşitli 7.9 3,954
1969 Komedi Senarist
Çeşitli
7.4 797
1969 Komedi Senarist 8.8 257
1961 Komedi Senarist 8.4 6,967
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,546) Stronger (4,370) Dunkirk (3,234) Flatliners (2,215) Loving Vincent (1,990) American Made (1,752) It (1,663) Kingsman: The Golden Circle (1,557) Mother! (1,431) The Foreigner (1,204)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,796) Mr. Robot (6,975) Shameless (5,735) Game of Thrones (3,470) Manhunt: Unabomber (2,890) Peaky Blinders (2,859) Designated Survivor (1,591) The Big Bang Theory (1,418) Lucifer (1,399) Supernatural (1,240)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017