Giriş Kayıt
Wilfried Klaus

Wilfried Klaus (75)


Oyuncu

Wilfried Klaus, 08 Temmuz 1941 Bernau am Chiemsee, Bavaria, Almanya doğumlu oyuncu. "SOKO 5113" (1978) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Temmuz 1941
Doğum Yeri: Bernau am Chiemsee, Bavaria, Almanya
Diğer Bir İsmi: Wilfried Claus | Winfried Klaus
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.79 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 Suç Oyuncu    
1991 50 Oyuncu 5.8 8
1986 Romantik Oyuncu    
1985 Dram Oyuncu 5.1 556
1984 43 Gerilim Oyuncu 5.5 22
1982 41 Dram Oyuncu 7.2 74
1982 41 Biyografi Oyuncu 7.2 709
1979 38 Dram Oyuncu 7.6 31
1970 Suç Oyuncu 7.2 1,775
Film Altyazıları
Gold (7,101) Rings (3,764) Logan (3,003) Get Out (2,320) La La Land (2,051) Split (1,842) The Age of Shadows (1,812) Zashchitniki (1,660) The Great Wall (1,490) Office Christmas Party (1,402)
Dizi Altyazıları
Fargo (5,773) The Blacklist (4,115) The Expanse (3,272) Better Call Saul (2,109) The Last Kingdom (2,043) Game of Thrones (1,631) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,615) Doctor Who (1,609) Supernatural (1,592) Vikings (1,588)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017