Giriş Kayıt
Elyse Klaits

Elyse Klaits


Yapımcı, Oyuncu

Elyse Klaits, yapımcı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Biyografi Çeşitli 7.4 204,528

Tepedeki Ev
2011 Animasyon 7.4 19,573

TenTen'in Maceraları
2011 Animasyon Çeşitli 7.4 182,490

Öteki Dünya
2010 Dram Çeşitli 6.5 81,904

Son Hava Bükücü
2010 Aksiyon Çeşitli 4.2 122,939
2010 Dram Çeşitli    

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Çeşitli 7.8 477,250

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Çeşitli 6.2 345,892

Spiderwick Günceleri
2008 Macera Çeşitli 6.6 71,768

Kelebek ve Dalgıç
2007 Biyografi Çeşitli 8.0 91,996
2007 Animasyon Çeşitli 8.1 72,951

Münih
2005 Dram Oyuncu
Çeşitli
7.6 181,453

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Çeşitli 6.5 346,427

Zafer Yolu
2003 Dram Çeşitli 7.3 58,813
2003 Belgesel    

İşaretler
2002 Dram Çeşitli 6.7 281,586

Zor Baba
2000 Komedi Çeşitli 7.0 267,885

Rocky ve Bullwinkle'ın Maceları
2000 Animasyon Yapımcı 4.2 16,906

Aşkın Sırları
1999 Dram Çeşitli 6.8 12,423

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 Aksiyon Çeşitli 6.5 291,578
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,707) Allied (11,849) Moana (7,492) Lion (5,708) Arrival (3,941) Hacksaw Ridge (3,330) Nocturnal Animals (3,064) Assassin's Creed (2,395) Shut In (2,323) Underworld: Blood Wars (2,269)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,234) Taboo (8,379) The Expanse (7,645) Legion (6,148) Arrow (5,923) The Big Bang Theory (5,800) Vikings (4,721) The Blacklist (3,322) Sherlock (2,953) Suits (2,930)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017