Giriş Kayıt
Elyse Klaits

Elyse Klaits


Yapımcı, Oyuncu

Elyse Klaits, yapımcı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Biyografi Çeşitli 7.4 208,455

Tepedeki Ev
2011 Animasyon 7.4 19,573

TenTen'in Maceraları
2011 Animasyon Çeşitli 7.4 185,557

Öteki Dünya
2010 Dram Çeşitli 6.5 82,658

Son Hava Bükücü
2010 Aksiyon Çeşitli 4.2 125,703
2010 Dram Çeşitli    

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Çeşitli 7.8 487,668

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Çeşitli 6.2 353,123

Spiderwick Günceleri
2008 Macera Çeşitli 6.6 73,243

Kelebek ve Dalgıç
2007 Biyografi Çeşitli 8.0 93,149
2007 Animasyon Çeşitli 8.1 74,263

Münih
2005 Dram Oyuncu
Çeşitli
7.6 184,006

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Çeşitli 6.5 353,033

Zafer Yolu
2003 Dram Çeşitli 7.3 59,507
2003 Belgesel    

İşaretler
2002 Dram Çeşitli 6.7 288,745

Zor Baba
2000 Komedi Çeşitli 7.0 271,973

Rocky ve Bullwinkle'ın Maceları
2000 Animasyon Yapımcı 4.2 17,082

Aşkın Sırları
1999 Dram Çeşitli 6.8 12,423

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 Aksiyon Çeşitli 6.5 299,518
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017