Giriş Kayıt
Elyse Klaits

Elyse Klaits


Yapımcı, Oyuncu

Elyse Klaits, yapımcı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Biyografi Çeşitli 7.4 218,337

Tepedeki Ev
2011 Animasyon 7.4 19,573

TenTen'in Maceraları
2011 Animasyon Çeşitli 7.4 193,456

Öteki Dünya
2010 Dram Çeşitli 6.5 84,778

Son Hava Bükücü
2010 Aksiyon Çeşitli 4.2 130,467
2010 Biyografi Çeşitli 6.8 3,810

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Çeşitli 7.8 511,238

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Çeşitli 6.2 369,563

Spiderwick Günceleri
2008 Macera Çeşitli 6.6 76,756

Kelebek ve Dalgıç
2007 Biyografi Çeşitli 8.0 95,649
2007 Animasyon Çeşitli 8.1 76,153

Münih
2005 Dram Oyuncu
Çeşitli
7.6 191,171

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Çeşitli 6.5 367,975

Zafer Yolu
2003 Dram Çeşitli 7.3 61,036
2003 Belgesel    

İşaretler
2002 Dram Çeşitli 6.7 298,892

Zor Baba
2000 Komedi Çeşitli 7.0 281,998

Rocky ve Bullwinkle'ın Maceları
2000 Animasyon Yapımcı 4.2 17,421

Aşkın Sırları
1999 Dram Çeşitli 6.8 12,682

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 Aksiyon Çeşitli 6.5 315,915
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018