Giriş Kayıt
Elyse Klaits

Elyse Klaits


Yapımcı, Oyuncu

Elyse Klaits, yapımcı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Biyografi Çeşitli 7.4 205,648

Tepedeki Ev
2011 Animasyon 7.4 19,573

TenTen'in Maceraları
2011 Animasyon Çeşitli 7.4 183,442

Öteki Dünya
2010 Dram Çeşitli 6.5 82,126

Son Hava Bükücü
2010 Aksiyon Çeşitli 4.2 123,790
2010 Dram Çeşitli    

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Çeşitli 7.8 480,473

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Çeşitli 6.2 347,944

Spiderwick Günceleri
2008 Macera Çeşitli 6.6 72,162

Kelebek ve Dalgıç
2007 Biyografi Çeşitli 8.0 92,297
2007 Animasyon Çeşitli 8.1 73,477

Münih
2005 Dram Oyuncu
Çeşitli
7.6 182,111

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Çeşitli 6.5 348,400

Zafer Yolu
2003 Dram Çeşitli 7.3 59,027
2003 Belgesel    

İşaretler
2002 Dram Çeşitli 6.7 283,376

Zor Baba
2000 Komedi Çeşitli 7.0 269,103

Rocky ve Bullwinkle'ın Maceları
2000 Animasyon Yapımcı 4.2 17,082

Aşkın Sırları
1999 Dram Çeşitli 6.8 12,423

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 Aksiyon Çeşitli 6.5 293,977
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (5,971) Rogue One (4,801) Split (3,450) Assassin's Creed (2,442) Brimstone (2,141) Paterson (1,756) Hidden Figures (1,565) The Institute (1,545) The Great Wall (1,202) Passengers (1,072)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,812) Legion (6,879) Arrow (3,685) Legends of Tomorrow (2,146) Into the Badlands (2,078) The Blacklist (1,656) Vikings (1,565) Black Sails (1,538) Game of Thrones (1,422) 24: Legacy (1,410)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017