Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Elyse Klaits

Elyse Klaits


Yapımcı, Oyuncu

Elyse Klaits, yapımcı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Biyografi Çeşitli 7.4 203,174

Tepedeki Ev
2011 Animasyon 7.4 19,573

TenTen'in Maceraları
2011 Animasyon Çeşitli 7.4 181,653

Öteki Dünya
2010 Dram Çeşitli 6.5 81,621

Son Hava Bükücü
2010 Aksiyon Çeşitli 4.2 121,808
2010 Dram Çeşitli    

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Çeşitli 7.8 473,707

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Çeşitli 6.2 343,741

Spiderwick Günceleri
2008 Macera Çeşitli 6.6 71,270

Kelebek ve Dalgıç
2007 Biyografi Çeşitli 8.0 91,649
2007 Animasyon Çeşitli 8.1 72,032

Münih
2005 Dram Oyuncu
Çeşitli
7.6 180,700

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Çeşitli 6.5 344,266

Zafer Yolu
2003 Dram Çeşitli 7.3 58,605
2003 Belgesel    

İşaretler
2002 Dram Çeşitli 6.7 277,828

Zor Baba
2000 Komedi Çeşitli 7.0 266,609

Rocky ve Bullwinkle'ın Maceları
2000 Animasyon Yapımcı 4.2 16,906

Aşkın Sırları
1999 Dram Çeşitli 6.8 12,423

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 Aksiyon Çeşitli 6.5 289,343
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017