Giriş Kayıt
Elyse Klaits

Elyse Klaits


Yapımcı, Oyuncu

Elyse Klaits, yapımcı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Biyografi Çeşitli 7.4 210,052

Tepedeki Ev
2011 Animasyon 7.4 19,573

TenTen'in Maceraları
2011 Animasyon Çeşitli 7.4 186,914

Öteki Dünya
2010 Dram Çeşitli 6.5 83,068

Son Hava Bükücü
2010 Aksiyon Çeşitli 4.2 126,717
2010 Dram Çeşitli    

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Çeşitli 7.8 492,319

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Çeşitli 6.2 356,150

Spiderwick Günceleri
2008 Macera Çeşitli 6.6 73,842

Kelebek ve Dalgıç
2007 Biyografi Çeşitli 8.0 93,251
2007 Animasyon Çeşitli 8.1 74,263

Münih
2005 Dram Oyuncu
Çeşitli
7.6 185,319

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Çeşitli 6.5 355,826

Zafer Yolu
2003 Dram Çeşitli 7.3 59,765
2003 Belgesel    

İşaretler
2002 Dram Çeşitli 6.7 290,854

Zor Baba
2000 Komedi Çeşitli 7.0 273,789

Rocky ve Bullwinkle'ın Maceları
2000 Animasyon Yapımcı 4.2 17,317

Aşkın Sırları
1999 Dram Çeşitli 6.8 12,682

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 Aksiyon Çeşitli 6.5 302,694
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017