Giriş Kayıt
Inka Kallén

Inka Kallén (35)


Oyuncu

Inka Kallén, 30 Eylül 1981 Tuusula, Finlandiya doğumlu oyuncu. "Kotikatu" (1995) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Eylül 1981
Doğum Yeri: Tuusula, Finlandiya
Diğer Bir İsmi: Inka Kallen | Inka Kiviharju
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 35 Biyografi Oyuncu 6.6 614
2015 34 Komedi Oyuncu 5.5 1,269
2013 32 Komedi Oyuncu 5.7 283
2010 29 Suç Oyuncu 5.9 1,364

Üç Bilge Adam
2008 27 Dram Oyuncu 6.7 426
2005 24 Dram Oyuncu 6.2 558
1999 18 Dram Oyuncu 5.9 148
Film Altyazıları
Baywatch (12,421) 6 Days (2,887) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2,875) Dangal (2,500) Dunkirk (1,873) Lady Macbeth (1,375) King Arthur: Legend of the Sword (1,273) Security (1,252) Wakefield (1,119) Alien: Covenant (1,057)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (126,858) Rick and Morty (4,822) The Defenders (3,566) The Strain (3,257) Suits (2,117) Preacher (1,618) Mr. Mercedes (1,487) The Last Ship (1,357) Fargo (1,303) The Sinner (1,207)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017