Giriş Kayıt
Mai Kitajima

Mai Kitajima (44)


Oyuncu

Mai Kitajima, 11 Ağustos 1972 Kanagawa, Japonya doğumlu oyuncu. Omocha (1999) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Ağustos 1972
Doğum Yeri: Kanagawa, Japonya
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 35 Dram Oyuncu 5.7 95
2006 Oyuncu    
2005 Korku Oyuncu    
2000 Oyuncu    

Five Women
1996 24 Aksiyon Oyuncu 6.2 320
Film Altyazıları
Live by Night (12,489) Resident Evil: The Final Chapter (5,875) Why Him? (5,186) Rogue One (3,948) Patriots Day (3,092) Assassin's Creed (2,971) Hidden Figures (2,962) Paterson (2,174) Allied (2,166) Split (2,151)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,049) The 100 (3,697) Legion (3,151) Into the Badlands (2,841) The Originals (2,600) The Last Kingdom (2,263) Arrow (2,020) Vikings (1,837) The Expanse (1,763) Designated Survivor (1,744)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017