Giriş Kayıt
Mika Kitagawa

Mika Kitagawa


Oyuncu

Mika Kitagawa, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1980 Aksiyon Oyuncu    

Shogun 1
1980 Macera Oyuncu 8.1 9,631
1975 Macera Oyuncu 6.1 336
1970 Aksiyon Oyuncu 7.2 652
1969 Aksiyon Oyuncu 7.0 224
1969 Aksiyon Oyuncu 7.1 503
Dizi Altyazıları
Vikings (9,031) Supernatural (3,861) Mr. Robot (3,727) The Big Bang Theory (3,168) Game of Thrones (3,142) Gotham (2,966) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,803) Shameless (2,759) Arrow (2,732) The Flash (1,862)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017