Giriş Kayıt
Mika Kitagawa

Mika Kitagawa


Oyuncu

Mika Kitagawa, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1980 Aksiyon Oyuncu    

Shogun 1
1980 Macera Oyuncu 8.1 9,631
1975 Macera Oyuncu 6.1 336
1970 Aksiyon Oyuncu 7.2 652
1969 Aksiyon Oyuncu 7.0 224
1969 Aksiyon Oyuncu 7.1 503
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,673) Den of Thieves (2,436) Hostiles (2,420) 12 Strong (2,356) Maze Runner: The Death Cure (2,048) Winchester (1,476) Peter Rabbit (1,346) Submergence (1,337) The Commuter (993) Wildling (881)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,487) The Flash (3,219) Supernatural (3,094) The Terror (2,878) Legion (2,799) The Crossing (1,789) The Expanse (1,721) The Big Bang Theory (1,167) Vikings (1,121) Arrow (1,049)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018