Giriş Kayıt
Akemi Kita

Akemi Kita (77)


Oyuncu

Akemi Kita, 03 Mart 1940 Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu. Ore ni sawaru to abunaize (1966) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Mart 1940
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1966 26 Gerilim Oyuncu 7.0 203
1965 25 Aksiyon Oyuncu 5.9 44
1964 24 Aksiyon Oyuncu 6.9 93
1963 23 Macera Oyuncu 6.1 596
1963 23 Komedi Oyuncu 7.2 135
1962 22 Oyuncu 7.2 48
1960 20 Dram Oyuncu 7.3 182
1960 20 Suç Oyuncu 6.8 71
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017