Giriş Kayıt
Matsuji Kishimoto

Matsuji Kishimoto


Yapım Yöneticisi

Matsuji Kishimoto, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1990 Animasyon Yapım Yöneticisi 6.9 4,294
1990 Animasyon Yapım Yöneticisi 7.1 5,188
1989 Animasyon Yapım Yöneticisi 7.1 4,622
1989 Animasyon Yapım Yöneticisi 8.7 48,680
1988 Animasyon Yapım Yöneticisi 7.1 1,074
1987 Animasyon Yapım Yöneticisi 7.0 1,222
1986 Aile Yapım Yöneticisi 7.1 1,003
1986 Animasyon Yapım Yöneticisi 8.6 33,729
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017