Giriş Kayıt
Rüdiger Kirschstein

Rüdiger Kirschstein (76)


Oyuncu

Rüdiger Kirschstein, 11 Ocak 1941 Breslau, Silesia, Almanya [bugünkü Wroclaw, Dolnoslaskie, Polonya] doğumlu oyuncu. Son Darbe (1976) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Ocak 1941
Doğum Yeri: Breslau, Silesia, Almanya [bugünkü Wroclaw, Dolnoslaskie, Polonya]
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.87 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1996 Macera Oyuncu    
1981 Suç Oyuncu 6.6 441
1978 37 Dram Oyuncu    

Son Darbe
1976 35 Dram Oyuncu 7.1 887
1974 33 Komedi Oyuncu 6.3 13
1970 Suç Oyuncu 7.3 1,773
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (8,367) Rogue One (5,897) Split (4,479) Assassin's Creed (3,262) Hidden Figures (3,032) Paterson (2,733) Brimstone (2,505) Patriots Day (1,984) The Institute (1,611) The Great Wall (1,467)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,545) Legion (8,104) Arrow (4,870) Legends of Tomorrow (2,466) The Expanse (2,378) Into the Badlands (2,184) Vikings (2,088) The Blacklist (1,972) Black Sails (1,798) 24: Legacy (1,710)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017