Giriş Kayıt
Rüdiger Kirschstein

Rüdiger Kirschstein (77)


Oyuncu

Rüdiger Kirschstein, 11 Ocak 1941 Breslau, Silesia, Almanya [bugünkü Wroclaw, Dolnoslaskie, Polonya] doğumlu oyuncu. Son Darbe (1976) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Ocak 1941
Doğum Yeri: Breslau, Silesia, Almanya [bugünkü Wroclaw, Dolnoslaskie, Polonya]
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.87 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1996 Macera Oyuncu    
1981 Suç Oyuncu 6.6 441
1978 37 Dram Oyuncu    

Son Darbe
1976 35 Dram Oyuncu 7.1 887
1974 33 Komedi Oyuncu 6.3 13

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 1,970
Dizi Altyazıları
Westworld (9,707) The Flash (3,362) La casa de papel (3,158) The 100 (3,094) Legion (2,725) Fear the Walking Dead (1,966) Supernatural (1,961) Krypton (1,820) Into the Badlands (1,782) The Big Bang Theory (1,457)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018