Giriş Kayıt
Mark-Lee Kirk

Mark-Lee Kirk (74)


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

Mark-Lee Kirk, 16 Mayıs 1895 doğumlu sanat yönetmeni, sanat bölümü, set dekoratörü. Gazap Üzümleri (1940), Centilmenlik Anlaşması (1947), Otobüs Durağı (1956), Call Northside 777 (1948) gibi yapımlarla biliniyor.10 Aralık 1969 tarihinde (74 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 16 Mayıs 1895
Ölüm Tarihi: 10 Aralık 1969
Diğer Bir İsmi: Mark Lee Kirk
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1959 64 Dram Sanat Yönetmeni 6.4 1,240
1959 64 Biyografi Sanat Yönetmeni 7.5 4,062
1958 63 Dram Sanat Yönetmeni 6.3 256

Amansız Takip
1958 63 Dram Sanat Yönetmeni 7.0 3,327

Yine Güneş Doğacak
1957 62 Dram Sanat Yönetmeni 6.3 1,584

Otobüs Durağı
1956 61 Komedi Sanat Yönetmeni 6.7 8,412
1956 61 Dram Sanat Yönetmeni 6.6 344
1955 60 Dram Sanat Yönetmeni 7.0 608

Uzun Boylu Adamlar
1955 60 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.7 1,480
1954 59 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.3 1,781

Vahşiler Pençesinde
1953 58 Macera Sanat Yönetmeni 6.1 381
1952 57 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.8 332

Devler Savaşı
1949 54 Macera Sanat Yönetmeni 7.1 1,051
1948 53 Biyografi Sanat Yönetmeni 6.4 500
1948 53 Suç Sanat Yönetmeni 7.4 6,092

Centilmenlik Anlaşması
1947 52 Dram Sanat Yönetmeni 7.4 11,218
1945 50 Komedi Sanat Yönetmeni 6.9 639
1944 49 Dram Set Dekoratörü 7.6 3,352
1943 48 Dram Sanat Yönetmeni 6.7 945
1943 48 Komedi Sanat Yönetmeni 7.2 2,099

Korkuya Yolculuk
1943 48 Kara Film Sanat Yönetmeni 6.6 2,823
1942 47 Dram Sanat Bölümü 7.9 17,312
1940 45 Dram Sanat Bölümü 7.1 2,270

En Sevdiğim Eşim
1940 45 Komedi Sanat Bölümü 7.4 7,166

Gazap Üzümleri
1940 45 Dram Sanat Yönetmeni 8.1 65,828
1939 44 Dram Sanat Yönetmeni 7.2 4,165
1939 44 Biyografi Sanat Yönetmeni 7.6 5,259
1939 44 Biyografi Sanat Yönetmeni 7.1 772
1937 42 Müzikal Sanat Bölümü 6.9 403
1936 41 Dram Sanat Yönetmeni 6.9 169
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017