Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Kiril Kirilov

Kiril Kirilov (71)


Yapımcı

Kiril Kirilov, 11 Kasım 1945 Sofia, Bulgaristan doğumlu yapımcı. Doğu Batı (1999) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Kasım 1945
Doğum Yeri: Sofia, Bulgaristan
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 70 Suç Yapımcı 6.8 56
2011 66 Aksiyon Yapımcı 6.7 846
2010 65 Dram Yapımcı 6.8 74

Çalıntı Gözler
2005 60 Dram Yapımcı 7.2 707
2003 58 Savaş Yapımcı 7.3 88

Temcit Pilavı
2002 57 Dram Yapımcı 6.2 64

Doğu Batı
1999 54 Dram Yapımcı 7.5 3,970
1981 36 Dram Yapımcı 7.7 168
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017