Giriş Kayıt
Heide Kipp

Heide Kipp (79)


Oyuncu

Heide Kipp, 12 Kasım 1938 doğumlu oyuncu. Solo Sunny (1980) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Kasım 1938
Burcu: Akrep
Boyu: 1.64 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 57 Dram Oyuncu 6.9 90
1989 51 Dram Oyuncu 6.8 126
1985 47 Komedi Oyuncu 7.4 87
1983 45 Aile Oyuncu 5.7 11
1982 44 Aile Oyuncu 7.5 55
1981 43 Dram Oyuncu 7.1 58
1981 43 Dram Oyuncu 6.2 19
1980 42 Dram Oyuncu 7.1 356
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017