Giriş Kayıt
Neil Kinsella

Neil Kinsella


Yönetmen Asistanı, Sanat Bölümü, Senarist, Oyuncu

Neil Kinsella, yönetmen asistanı, sanat bölümü, senarist, oyuncu. Kiss the Bride (2007), Radio Free Albemuth (2010), Hurt (2009), Büyük Düşüş (2010) gibi yapımlarla biliniyor.04 Haziran 2015 tarihinde (45 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 04 Haziran 2015
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Yönetmen Asistanı    
2015 Dram Yönetmen Asistanı 5.6 818
2014 Dram Yönetmen Asistanı 5.6 585
2013 Suç Yönetmen Asistanı    
2013 Gerilim Yönetmen Asistanı    
2013 Komedi Yönetmen Asistanı 5.2 206
2013 Dram Yönetmen Asistanı    
2013 Dram Yönetmen Asistanı 4.6 298
2012 Gerilim Yönetmen Asistanı 6.9 14
2012 Dram Yönetmen Asistanı 5.9 685
2011 Dram Yönetmen Asistanı    
2010 Macera Yönetmen Asistanı 3.7 214

Büyük Düşüş
2010 Suç Yönetmen Asistanı 4.8 1,053
2010 Aksiyon Yönetmen
Senarist
3.7 874
2010 Dram Yönetmen Asistanı 5.8 1,148
2009 Dram Yönetmen Asistanı 5.2 1,216
2008 Kısa Metraj Yönetmen Asistanı 5.1 152
2007 Komedi Yönetmen Asistanı 5.7 1,370
2002 Aksiyon Yönetmen Asistanı    
2001 Aksiyon Yönetmen Asistanı    

Seri Cinayetler
2001 Gerilim Yönetmen Asistanı 4.6 67
1996 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Oyuncu
   
1995 Korku Yönetmen Asistanı    

Av Peşinde
1991 Suç Sanat Bölümü 6.6 1,776
1989 Komedi Sanat Bölümü 3.7 2,405
1989 Suç Sanat Bölümü 5.9 1,001
1988 Korku Sanat Bölümü 5.0 1,408
1986 Aile Yönetmen Asistanı 8.0 3,049
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017