Giriş Kayıt
Richard Kinon

Richard Kinon (79)


Yönetmen

Richard Kinon, 17 Ağustos 1924 doğumlu yönetmen. Tatlı Cadı (1964), Aşk Gemisi (1977), (1965) Hogan's Heroes (1965), (1957) Perry Mason (1957) gibi yapımlarla biliniyor.11 Mart 2004 tarihinde (79 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 17 Ağustos 1924
Ölüm Tarihi: 11 Mart 2004
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1987 Dram Yönetmen 5.8 280
1983 Dram Yönetmen 6.6 890
1982 Dram Yönetmen 6.9 2,296

Aşk Gemisi
1977 Komedi Yönetmen 6.1 6,396
1967 Komedi Yönetmen 6.5 1,574
1965 Macera Yönetmen    
1965 Komedi Yönetmen 7.9 6,525

Tatlı Cadı
1964 Komedi Yönetmen 7.6 12,655
1963 Komedi Yönetmen 7.4 788
1957 Suç Yönetmen 8.2 3,550
1955 31 Aksiyon Çeşitli 5.6 333
1950 26 Suç Çeşitli 6.6 504
1950 26 Komedi Çeşitli 5.7 357
1949 25 Suç Çeşitli 6.6 516
1949 25 Komedi Çeşitli 7.2 3,134
1949 25 Dram Çeşitli 6.5 459
1949 25 Kara Film Çeşitli 7.1 3,106
1949 25 Kara Film Çeşitli 6.3 322
1948 24 Komedi Çeşitli 6.8 1,934
1948 24 Dram Çeşitli 8.3 4,202
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017