Giriş Kayıt
Jack Kinney

Jack Kinney (82)


Yönetmen, Animasyon, Senarist

Jack Ryan Kinney, 29 Mart 1909 Utah, ABD doğumlu yönetmen, animasyon, senarist. "Popeye the Sailor" (1960) yapımıyla biliniyor.09 Şubat 1992 tarihinde (82 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Jack Ryan Kinney
Doğum Tarihi: 29 Mart 1909
Ölüm Tarihi: 09 Şubat 1992
Doğum Yeri: Utah, ABD
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1965 56 Komedi Animasyon 4.3 885
1956 47 Aile Yönetmen 7.5 330
1954 Aksiyon Yönetmen
Senarist
8.6 1,227
1953 44 Animasyon Yönetmen 7.3 99,612
1952 43 Aile Yönetmen 6.6 258
1951 42 Animasyon Yönetmen 6.5 130
1950 41 Aile Yönetmen 7.2 323
1949 40 Animasyon Yönetmen 7.1 9,577
1949 40 Animasyon Yönetmen 7.5 944
1948 39 Animasyon Yönetmen 6.5 3,248
1947 38 Animasyon Çeşitli 6.8 4,556
1946 37 Animasyon Yönetmen 6.5 2,380
1945 36 Aile Yönetmen 6.7 277

Üç Kafadar
1944 35 Animasyon Yönetmen 6.5 8,682
1944 35 Aile Yönetmen 7.0 316
1943 34 Animasyon Yönetmen 6.9 277
1943 34 Belgesel Yönetmen 6.9 599
1942 33 Animasyon Animasyon 7.3 105,568
1942 33 Aile Yönetmen 7.7 2,945
1942 33 Animasyon Yönetmen 6.3 3,006

Uçan Fil Dumbo
1941 32 Animasyon Yönetmen 7.3 96,062
1941 32 Animasyon Yönetmen 7.0 1,624

Pinokyo
1940 31 Animasyon Yönetmen 7.5 102,814
1938 29 Aile Senarist 7.7 1,587
1934 25 Komedi Animasyon 6.3 599
1932 23 Animasyon Animasyon 7.5 912
Film Altyazıları
Dunkirk (6,122) The Mountain Between Us (4,632) It (3,946) Stronger (2,678) Mother! (2,032) American Made (1,907) Kingsman: The Golden Circle (1,794) Loving Vincent (1,292) The Foreigner (910) Detroit (833)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,235) Shameless (7,043) Mr. Robot (5,144) Game of Thrones (3,926) Peaky Blinders (2,259) Supernatural (2,137) Manhunt: Unabomber (1,941) Lucifer (1,882) Designated Survivor (1,865) The Big Bang Theory (1,683)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017