Giriş Kayıt
John King

John King


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü

John King, sanat yönetmeni, sanat bölümü. Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike (1999), Harry Potter ve Felsefe Taşı (2001), Göster Gününü (2010), Harry Potter ve Sırlar Odası (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 Macera Sanat Bölümü 7.4 271,390
2014 Dram Sanat Yönetmeni 8.2 89,902
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 557,062
2012 Macera Sanat Yönetmeni 7.0 504,233

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.6 224,608

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 562,393
2010 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.7 224,893

Göster Gününü
2010 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.7 466,297
2009 Dram Sanat Bölümü 5.8 39,081

Babil M.S.
2008 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.6 85,730

Kolera Günlerinde Aşk
2007 Dram Sanat Yönetmeni 6.4 19,906

Cennetin Krallığı
2005 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.2 233,125
2004 Komedi Sanat Yönetmeni 6.3 54,250

Truva
2004 Dram Sanat Yönetmeni 7.2 414,813

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 Macera Sanat Yönetmeni 7.4 433,577

Harry Potter ve Felsefe Taşı
2001 Macera Sanat Yönetmeni 7.5 500,791

Gladyatör
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 8.5 1,083,616
2000 Macera Sanat Yönetmeni    

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.5 586,070

Aşk Engel Tanımaz
1999 Komedi Sanat Yönetmeni 7.1 220,991
1998 Macera Sanat Yönetmeni 7.1 18,189
1997 Macera Sanat Yönetmeni 7.0 11,315

Aşkta Ve Savaşta
1996 Biyografi Sanat Yönetmeni 6.0 6,923

101 Dalmaçyalı
1996 Aile Sanat Bölümü 5.7 82,090
1996 Dram Sanat Yönetmeni 5.8 12,007

Gölgeli Topraklar
1993 Biyografi Sanat Yönetmeni 7.4 13,589

Gizli Bahçe
1993 Dram Sanat Yönetmeni 7.3 30,970
1992 Biyografi Sanat Bölümü 7.6 46,032

İskoçyalı Dönüyor
1991 Aksiyon Sanat Yönetmeni 4.1 38,423

Cadılar
1990 Fantastik Sanat Yönetmeni 6.8 27,377
1990 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.9 23,938
1989 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.7 24,713

Özgürlük Çığlığı
1987 Biyografi Sanat Yönetmeni 7.5 10,297

Güneş İmparatorluğu
1987 Dram Sanat Bölümü 7.8 96,788

Misyon
1986 Macera Sanat Yönetmeni 7.5 47,598

Açlık
1983 Fantastik Sanat Bölümü 6.7 19,001

Pink Floyd Duvar
1982 Animasyon Sanat Bölümü 8.0 64,642

Kızıllar
1981 Biyografi Sanat Bölümü 7.5 17,381

Deniz Kurtları
1980 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 3,113

Yankiler
1979 Romantik Sanat Bölümü 6.4 2,666
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017