Giriş Kayıt
John King

John King


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü

John King, sanat yönetmeni, sanat bölümü. Harry Potter ve Felsefe Taşı (2001), Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike (1999), Göster Gününü (2010), Harry Potter ve Sırlar Odası (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 Macera Sanat Bölümü 7.4 279,643
2014 Dram Sanat Yönetmeni 8.2 90,888
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 559,693
2012 Macera Sanat Yönetmeni 7.0 507,255

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.6 225,655

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 565,547
2010 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.7 226,110

Göster Gününü
2010 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.7 468,822
2009 Dram Sanat Bölümü 5.8 39,219

Babil M.S.
2008 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.6 86,057

Kolera Günlerinde Aşk
2007 Dram Sanat Yönetmeni 6.4 19,906

Cennetin Krallığı
2005 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.2 234,502
2004 Komedi Sanat Yönetmeni 6.3 54,297

Truva
2004 Dram Sanat Yönetmeni 7.2 417,593

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 Macera Sanat Yönetmeni 7.4 437,455

Harry Potter ve Felsefe Taşı
2001 Macera Sanat Yönetmeni 7.6 504,992

Gladyatör
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 8.5 1,091,808
2000 Macera Sanat Yönetmeni    

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.5 590,326

Aşk Engel Tanımaz
1999 Komedi Sanat Yönetmeni 7.1 222,692
1998 Macera Sanat Yönetmeni 7.1 18,189
1997 Macera Sanat Yönetmeni 7.0 11,622

Aşkta Ve Savaşta
1996 Biyografi Sanat Yönetmeni 6.0 6,923

101 Dalmaçyalı
1996 Aile Sanat Bölümü 5.7 82,886
1996 Dram Sanat Yönetmeni 5.8 12,007

Gölgeli Topraklar
1993 Biyografi Sanat Yönetmeni 7.4 13,589

Gizli Bahçe
1993 Dram Sanat Yönetmeni 7.3 31,226
1992 Biyografi Sanat Bölümü 7.6 46,301

İskoçyalı Dönüyor
1991 Aksiyon Sanat Yönetmeni 4.1 38,423

Cadılar
1990 Fantastik Sanat Yönetmeni 6.8 27,759
1990 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.9 24,058
1989 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.7 24,942

Özgürlük Çığlığı
1987 Biyografi Sanat Yönetmeni 7.5 10,297

Güneş İmparatorluğu
1987 Dram Sanat Bölümü 7.8 97,684

Misyon
1986 Macera Sanat Yönetmeni 7.5 47,977

Açlık
1983 Fantastik Sanat Bölümü 6.7 19,188

Pink Floyd Duvar
1982 Animasyon Sanat Bölümü 8.0 65,018

Kızıllar
1981 Biyografi Sanat Bölümü 7.5 17,737

Deniz Kurtları
1980 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 3,113

Yankiler
1979 Romantik Sanat Bölümü 6.4 2,666
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,084) Stronger (4,060) Dunkirk (3,037) Loving Vincent (1,891) American Made (1,617) It (1,582) Flatliners (1,570) Kingsman: The Golden Circle (1,443) Mother! (1,330) The Foreigner (748)
Dizi Altyazıları
Vikings (13,979) Mr. Robot (6,574) Shameless (5,596) Game of Thrones (3,263) Manhunt: Unabomber (2,746) Peaky Blinders (2,655) Designated Survivor (1,483) Lucifer (1,331) The Big Bang Theory (1,272) Supernatural (1,162)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017