Giriş Kayıt
John King

John King


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü

John King, sanat yönetmeni, sanat bölümü. Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike (1999), Harry Potter ve Felsefe Taşı (2001), Göster Gününü (2010), Harry Potter ve Sırlar Odası (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 Macera Sanat Bölümü 7.4 308,365
2014 Dram Sanat Yönetmeni 8.2 95,233
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 572,352
2012 Macera Sanat Yönetmeni 7.0 520,660

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.6 231,248

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 582,280
2010 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.7 231,503

Göster Gününü
2010 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.6 480,408
2009 Dram Sanat Bölümü 5.8 39,991

Babil M.S.
2008 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.6 87,475

Kolera Günlerinde Aşk
2007 Dram Sanat Yönetmeni 6.4 20,537

Cennetin Krallığı
2005 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.2 241,196
2004 Komedi Sanat Yönetmeni 6.3 55,418

Truva
2004 Dram Sanat Yönetmeni 7.2 431,141

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 Macera Sanat Yönetmeni 7.4 457,784

Harry Potter ve Felsefe Taşı
2001 Macera Sanat Yönetmeni 7.6 528,719

Gladyatör
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 8.5 1,141,008
2000 Macera Sanat Yönetmeni    

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.5 622,028

Aşk Engel Tanımaz
1999 Komedi Sanat Yönetmeni 7.1 230,969
1998 Macera Sanat Yönetmeni 7.1 18,189
1997 Macera Sanat Yönetmeni 7.0 12,032

Aşkta Ve Savaşta
1996 Biyografi Sanat Yönetmeni 6.0 6,923

101 Dalmaçyalı
1996 Aile Sanat Bölümü 5.7 86,658
1996 Dram Sanat Yönetmeni 5.8 12,007

Gölgeli Topraklar
1993 Biyografi Sanat Yönetmeni 7.4 13,589

Gizli Bahçe
1993 Dram Sanat Yönetmeni 7.3 32,054
1992 Biyografi Sanat Bölümü 7.6 47,772

İskoçyalı Dönüyor
1991 Aksiyon Sanat Yönetmeni 4.1 39,797

Cadılar
1990 Fantastik Sanat Yönetmeni 6.8 28,876
1990 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.9 24,567
1989 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.7 25,427

Özgürlük Çığlığı
1987 Biyografi Sanat Yönetmeni 7.5 10,297

Güneş İmparatorluğu
1987 Dram Sanat Bölümü 7.8 101,118

Misyon
1986 Macera Sanat Yönetmeni 7.5 49,568

Açlık
1983 Fantastik Sanat Bölümü 6.7 19,766

Pink Floyd Duvar
1982 Animasyon Sanat Bölümü 8.0 67,132

Kızıllar
1981 Biyografi Sanat Bölümü 7.5 18,212

Deniz Kurtları
1980 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 3,251

Yankiler
1979 Romantik Sanat Bölümü 6.4 2,666
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018