Giriş Kayıt
Jaime Rucker King

Jaime Rucker King


Yapımcı

Jaime Rucker King, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Jaime King | Jaime Rucker
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Belgesel Yapımcı 7.5 412

Yaşam Desteği
2007 Dram Yapımcı    
2004 Biyografi Yapımcı 7.7 115,106
2004 Dram Yapımcı    

Büyük Yem
2000 Aksiyon Yapımcı 5.7 9,109

Şaşkın Rehine
1999 Komedi Yapımcı 5.1 2,889
Dizi Altyazıları
The Flash (6,789) Into the Badlands (3,345) Black Sails (2,333) Legion (1,964) Vikings (1,710) Iron Fist (1,565) 24: Legacy (1,562) Legends of Tomorrow (1,548) Arrow (1,460) Game of Thrones (1,387)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017