Giriş Kayıt
G. Peter King

G. Peter King


Dublör, Özel Efekt, Yönetmen Asistanı, Oyuncu

G. Peter King, dublör, Özel efekt, yönetmen asistanı, oyuncu. Kubbenin Altında (2013), Başka Türlü Bir Aşk (2013), The Lucky Ones (2008), Are You Here (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: George Peter King | Peter King
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Dublör    

Sadakat Yolunda
2017 Biyografi Dublör 7.1 10,425
2017 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.3 5,535
2015 Gizem Dublör 6.4 39,698

Tatil Zamanı
2015 Macera Yönetmen Asistanı
Dublör
6.1 78,400

Seninle Bir Ömür
2015 Dram Dublör 7.1 62,137
2015 Komedi Dublör 5.3 463
2014 Komedi Dublör 4.9 40,395
2014 Korku Dublör 5.4 18,899
2014 Gerilim Dublör 4.9 2,769
2014 Korku Dublör 4.3 5,404
2013 Komedi Dublör 5.3 12,770
2013 Dram Dublör 7.2 457

Bu Nasıl Aile!
2013 Aksiyon Dublör 7.0 345,211

Başka Türlü Bir Aşk
2013 Dram Dublör 6.9 35,407

Kubbenin Altında
2013 Dram Dublör 6.7 90,917
2013 Dram Dublör    
2013 Dram Dublör 7.6 21,165
2012 Komedi Dublör 5.7 5,568

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Dublör 5.6 237,253
2011 Dram Dublör 5.1 8,025
2011 Korku Dublör 4.6 2,597

Dört Psikopat
2011 Dram Dublör 6.0 5,089
2010 Dram Dublör    

Anaconda 4
2009 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Dublör
3.0 3,639

Karanlığa Karşı
2009 Aksiyon Yönetmen Asistanı    
2008 Macera Dublör 6.4 2,204

Devriye
2008 Suç Dublör 5.5 2,268

Anaconda 3: Varoluş
2008 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
2.8 5,977
2008 Kısa Metraj Dublör 7.7 23
2008 Aksiyon Dublör 4.6 2,635
2008 Komedi Dublör 7.0 11,931

Göz
2008 Dram Dublör 5.4 46,643

Komplo
2008 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Dublör
4.6 3,472
2007 Korku Yönetmen Asistanı    

Gerçek Cinayetler
2007 Komedi Dublör
Yönetmen Asistanı
3.9 1,884

Yaşam Çizgisi
2006 Dram Dublör 6.3 7,099

Kara Şafak
2005 Aksiyon Dublör    

Bak Kim Gelmiş
2005 Komedi Özel Efekt 5.9 35,534

En Uzun Mesafe
2005 Komedi Özel Efekt 6.4 140,869

Hayaletin Laneti
2005 Suç Dublör
Oyuncu
5.5 1,241

Bizim Evin Erkeği
2005 Aksiyon Özel Efekt 5.4 20,645

Göklerin Hakimi
2004 Biyografi Özel Efekt
Çeşitli
7.5 286,528

Son Perde
2004 Komedi Özel Efekt 5.7 3,800
2004 Gizem Dublör    
2004 Komedi Özel Efekt 4.4 19,305

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Özel Efekt 7.4 179,266

Las Vegas 1
2003 Suç Özel Efekt 7.5 23,878

Aman Tanrım!
2003 Komedi Özel Efekt 6.7 322,137

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 Aksiyon Özel Efekt 4.8 106,568
2003 Dram Özel Efekt 7.5 1,052

Sonsuz Aşk
2002 Dram Özel Efekt 6.1 33,286

Bir Zamanlar Askerdik
2002 Aksiyon Özel Efekt 7.2 112,566
2001 Dram Özel Efekt 7.4 159,839

Hızlı Ve Öfkeli
2001 Aksiyon Özel Efekt 6.7 298,075
2001 Macera Dublör 7.5 102,976

Nerdesin Be Birader?
2000 Komedi Dublör 7.8 244,119

Üç Kral
1999 Aksiyon Özel Efekt 7.1 145,929

Vahşi Vahşi Batı
1999 Aksiyon Özel Efekt 4.8 137,371

Vegas'ta Korku Ve Nefret
1998 Komedi Özel Efekt 7.7 228,106

Sapık
1998 Korku Özel Efekt 4.6 40,192

Maskeli Kahraman Zorro
1998 Aksiyon Özel Efekt 6.7 145,856

Truman Şov
1998 Dram Özel Efekt 8.1 749,549

Cehennem Silahı 4
1998 Aksiyon Özel Efekt 6.6 135,872

Jane'in Zaferi
1997 Aksiyon Dublör 5.9 64,685

Kaybedenler
1997 Suç Özel Efekt 6.8 44,227

Katil Doğanlar
1994 Suç Özel Efekt 7.3 187,153
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,959) Stronger (5,348) The Foreigner (4,216) Flatliners (3,683) Dunkirk (2,994) Beyond Skyline (2,145) American Made (1,975) Kingsman: The Golden Circle (1,732) Loving Vincent (1,693) It (1,630)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017