Giriş Kayıt
G. Peter King

G. Peter King


Dublör, Özel Efekt, Yönetmen Asistanı, Oyuncu

G. Peter King, dublör, Özel efekt, yönetmen asistanı, oyuncu. Kubbenin Altında (2013), Başka Türlü Bir Aşk (2013), The Lucky Ones (2008), Are You Here (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: George Peter King | Peter King
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Romantik Dublör    

Sadakat Yolunda
2017 Biyografi Dublör 7.1 8,334
2017 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.3 5,337
2015 Gizem Dublör 6.4 39,007

Tatil Zamanı
2015 Macera Yönetmen Asistanı
Dublör
6.1 77,719

Seninle Bir Ömür
2015 Dram Dublör 7.1 61,418
2015 Komedi Dublör 5.3 453
2014 Komedi Dublör 4.9 40,178
2014 Korku Dublör 5.4 18,709
2014 Gerilim Dublör 4.9 2,769
2014 Korku Dublör 4.3 5,404
2013 Komedi Dublör 5.3 12,559
2013 Dram Dublör 7.2 457

Bu Nasıl Aile!
2013 Aksiyon Dublör 7.0 343,244

Başka Türlü Bir Aşk
2013 Dram Dublör 6.9 35,168

Kubbenin Altında
2013 Dram Dublör 6.7 90,472
2013 Dram Dublör    
2013 Dram Dublör 7.6 21,068
2012 Komedi Dublör 5.7 5,568

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Dublör 5.6 235,958
2011 Dram Dublör 5.1 8,025
2011 Korku Dublör 4.6 2,597

Dört Psikopat
2011 Dram Dublör 6.0 5,089
2010 Dram Dublör    

Anaconda 4
2009 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Dublör
   

Karanlığa Karşı
2009 Aksiyon Yönetmen Asistanı    
2008 Macera Dublör 6.4 2,204

Devriye
2008 Suç Dublör 5.5 2,268

Anaconda 3: Varoluş
2008 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
   
2008 Kısa Metraj Dublör 7.7 23
2008 Aksiyon Dublör 4.6 2,635
2008 Komedi Dublör 7.0 11,931

Göz
2008 Dram Dublör 5.4 46,152

Komplo
2008 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Dublör
4.6 3,472
2007 Korku Yönetmen Asistanı    

Gerçek Cinayetler
2007 Komedi Dublör
Yönetmen Asistanı
3.9 1,884

Yaşam Çizgisi
2006 Dram Dublör 6.3 7,099

Kara Şafak
2005 Aksiyon Dublör    

Bak Kim Gelmiş
2005 Komedi Özel Efekt 5.9 35,534

En Uzun Mesafe
2005 Komedi Özel Efekt 6.4 140,051

Hayaletin Laneti
2005 Suç Dublör
Oyuncu
5.5 1,241

Bizim Evin Erkeği
2005 Aksiyon Özel Efekt 5.4 20,645

Göklerin Hakimi
2004 Biyografi Özel Efekt
Çeşitli
7.5 284,943

Son Perde
2004 Komedi Özel Efekt 5.7 3,800
2004 Gizem Dublör    
2004 Komedi Özel Efekt 4.4 19,227

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Özel Efekt 7.4 178,377

Las Vegas 1
2003 Suç Özel Efekt 7.5 23,807

Aman Tanrım!
2003 Komedi Özel Efekt 6.7 320,075

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 Aksiyon Özel Efekt 4.8 106,129
2003 Dram Özel Efekt 7.5 1,052

Sonsuz Aşk
2002 Dram Özel Efekt 6.1 33,006

Bir Zamanlar Askerdik
2002 Aksiyon Özel Efekt 7.2 111,842
2001 Dram Özel Efekt 7.4 158,921

Hızlı Ve Öfkeli
2001 Aksiyon Özel Efekt 6.7 296,314
2001 Macera Dublör 7.5 102,522

Nerdesin Be Birader?
2000 Komedi Dublör 7.8 242,794

Üç Kral
1999 Aksiyon Özel Efekt 7.1 145,343

Vahşi Vahşi Batı
1999 Aksiyon Özel Efekt 4.8 136,667

Vegas'ta Korku Ve Nefret
1998 Komedi Özel Efekt 7.7 226,840

Sapık
1998 Korku Özel Efekt 4.6 40,027

Maskeli Kahraman Zorro
1998 Aksiyon Özel Efekt 6.7 145,068

Truman Şov
1998 Dram Özel Efekt 8.1 743,215

Cehennem Silahı 4
1998 Aksiyon Özel Efekt 6.6 135,215

Jane'in Zaferi
1997 Aksiyon Dublör 5.9 64,360

Kaybedenler
1997 Suç Özel Efekt 6.8 44,177

Katil Doğanlar
1994 Suç Özel Efekt 7.3 185,941
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017