Giriş Kayıt
Clark King

Clark King


Sesler

Clark King, sesler. Funny Farm (1988), The Practice (1997), Glory Daze (2010), Spenser: For Hire (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Clark D. King | Clark David King
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sesler 6.3 1,352
2016 Gizem Sesler    
2014 Komedi Sesler 5.8 81
2014 Dram Sesler 4.5 308

İlham Perisi
2012 Komedi Sesler 6.4 13,059
2010 Komedi Sesler 7.9 1,655
2005 Suç Sesler 6.9 35,810
2004 Komedi Sesler 8.4 38,824

Sürpriz Babalar
1997 Komedi Sesler 5.1 12,328
1997 Suç Sesler 7.7 6,550

Silici
1996 Aksiyon Sesler 6.1 92,748

Kritik Karar
1996 Aksiyon Sesler 6.4 44,836

Uçan fil
1995 Aksiyon Sesler 4.9 7,199
1995 Dram Sesler 7.2 3,039
1994 Dram Sesler 6.8 8,200
1994 Aksiyon Sesler 7.0 91,172

Sahil Güvenlik
1989 Dram Sesler 5.2 21,460
1989 Dram Sesler 7.4 190
1988 Komedi Sesler 6.1 15,898
1988 Suç Sesler 7.3 1,507

Muhteşem İkili
1986 Komedi Sesler 7.3 7,167
1985 Dram Sesler    
1979 Dram Sesler 4.5 272

Dallas 1
1978 Dram Sesler 7.0 9,673
Film Altyazıları
Rampage (12,395) Ready Player One (9,095) Escape Plan 2: Hades (7,497) Tomb Raider (1,935) The Cured (1,934) Set It Up (988) Den 12. mann (883) Blockers (836) Journey's End (788) Black Panther (657)
Dizi Altyazıları
Westworld (14,936) 12 Monkeys (3,028) La casa de papel (2,545) Into the Badlands (2,451) Legion (1,626) Fear the Walking Dead (1,423) The Expanse (1,272) Vikings (956) The Crossing (951) Colony (885)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018