Giriş Kayıt
Carlyle King

Carlyle King


Oyuncu, Sesler

Carlyle King, oyuncu, sesler.

Diğer Bir İsmi: Carol King | Caryle King
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu    
2015 Komedi Çeşitli 7.0 25,405

Lego Filmi
2014 Animasyon Çeşitli 7.8 281,047

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Çeşitli 7.3 517,317

Muhteşem Gatsby
2013 Dram Çeşitli 7.3 404,252

Kız ve Kurt
2011 Fantastik Çeşitli 5.4 97,872
2009 Aksiyon Oyuncu 7.4 1,285
2007 Suç Çeşitli 5.8 5,573
2006 Komedi Sesler 6.2 2,231

Sözcüklerin Gücü
2006 Dram Çeşitli 7.4 16,468
2005 Biyografi Çeşitli 7.3 5,503

Gizemli Yabancı
2001 Dram Çeşitli 6.9 32,310

Aşkın Sırları
1999 Dram Çeşitli 6.8 12,682

Çifte Tehlike
1999 Suç Çeşitli 6.4 61,422

Dehşetin Yankıları
1999 Gerilim Çeşitli 7.0 66,494

Çapraz Hayatlar
1998 Komedi Çeşitli 7.2 17,163
1997 Dram Çeşitli 6.7 2,689
1995 Macera Oyuncu 6.8 102,445

Kötü Dostlar
1995 Suç Çeşitli 5.4 2,265

Ölümsüz Aşk
1994 Aksiyon Oyuncu 7.6 147,349

Gerçekler Acıtır
1994 Komedi Çeşitli 6.6 39,380

Zor Hayatlar
1993 Dram Çeşitli 7.6 5,948
1992 Dram Oyuncu 6.2 49

Peki Ya Bob?
1991 Komedi Çeşitli 7.0 54,825
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018