Giriş Kayıt
Carlyle King

Carlyle King


Oyuncu, Sesler

Carlyle King, oyuncu, sesler.

Diğer Bir İsmi: Carol King | Caryle King
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu    
2015 Komedi Çeşitli 7.0 24,939

Lego Filmi
2014 Animasyon Çeşitli 7.8 276,761

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Çeşitli 7.3 509,807

Muhteşem Gatsby
2013 Dram Çeşitli 7.3 397,800

Kız ve Kurt
2011 Fantastik Çeşitli 5.4 96,957
2009 Aksiyon Oyuncu 7.4 1,285
2007 Suç Çeşitli 5.8 5,573
2006 Komedi Sesler 6.2 2,231

Sözcüklerin Gücü
2006 Dram Çeşitli 7.5 15,832
2005 Biyografi Çeşitli 7.3 5,503

Gizemli Yabancı
2001 Dram Çeşitli 6.9 32,310

Aşkın Sırları
1999 Dram Çeşitli 6.8 12,682

Çifte Tehlike
1999 Suç Çeşitli 6.4 60,675

Dehşetin Yankıları
1999 Gerilim Çeşitli 7.0 65,993

Çapraz Hayatlar
1998 Komedi Çeşitli 7.2 17,163
1997 Dram Çeşitli 6.7 2,689
1995 Macera Oyuncu 6.8 101,147

Kötü Dostlar
1995 Suç Çeşitli 5.4 2,265

Ölümsüz Aşk
1994 Aksiyon Oyuncu 7.6 145,901

Gerçekler Acıtır
1994 Komedi Çeşitli 6.6 38,904

Zor Hayatlar
1993 Dram Çeşitli 7.6 5,948
1992 Dram Oyuncu 6.2 49

Peki Ya Bob?
1991 Komedi Çeşitli 7.0 54,059
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017