Giriş Kayıt
Carlyle King

Carlyle King


Oyuncu, Sesler

Carlyle King, oyuncu, sesler.

Diğer Bir İsmi: Carol King | Caryle King
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu    
2015 Komedi Çeşitli 7.0 25,585

Lego Filmi
2014 Animasyon Çeşitli 7.8 283,810

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Çeşitli 7.3 522,239

Muhteşem Gatsby
2013 Dram Çeşitli 7.3 408,559

Kız ve Kurt
2011 Fantastik Çeşitli 5.4 98,523
2009 Aksiyon Oyuncu 7.4 1,285
2007 Suç Çeşitli 5.8 5,573
2006 Komedi Sesler 6.2 2,231

Sözcüklerin Gücü
2006 Dram Çeşitli 7.4 16,530
2005 Biyografi Çeşitli 7.3 5,503

Gizemli Yabancı
2001 Dram Çeşitli 6.9 32,762

Aşkın Sırları
1999 Dram Çeşitli 6.8 12,682

Çifte Tehlike
1999 Suç Çeşitli 6.4 61,982

Dehşetin Yankıları
1999 Gerilim Çeşitli 7.0 66,973

Çapraz Hayatlar
1998 Komedi Çeşitli 7.1 17,372
1997 Dram Çeşitli 6.7 2,689
1995 Macera Oyuncu 6.8 103,349

Kötü Dostlar
1995 Suç Çeşitli 5.4 2,265

Ölümsüz Aşk
1994 Aksiyon Oyuncu 7.6 148,404

Gerçekler Acıtır
1994 Komedi Çeşitli 6.6 39,707

Zor Hayatlar
1993 Dram Çeşitli 7.6 5,948
1992 Dram Oyuncu 6.2 49

Peki Ya Bob?
1991 Komedi Çeşitli 7.0 55,259
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018