Giriş Kayıt
Kirk Kinder

Kirk Kinder


Oyuncu

Kirk Kinder, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Korkunç Şüphe
2001 Gerilim Oyuncu 5.8 27,984
1996 Komedi Oyuncu 6.6 42,829

Sadece Justice
1993 Dram Oyuncu 6.0 10,359
1992 Aksiyon Oyuncu 6.1 3,646

Av Peşinde
1991 Suç Oyuncu 6.6 1,831

Artık Çocuk Değiller
1991 Suç Oyuncu 7.8 106,387
Film Altyazıları
Rampage (11,477) Ready Player One (8,595) Escape Plan 2: Hades (7,282) The Cured (1,889) Tomb Raider (1,806) Set It Up (961) Den 12. mann (838) Journey's End (767) Blockers (639) Black Panther (623)
Dizi Altyazıları
Westworld (14,511) 12 Monkeys (2,885) La casa de papel (2,446) Into the Badlands (2,367) Legion (1,555) Fear the Walking Dead (1,380) The Expanse (1,237) Vikings (933) Colony (869) The Crossing (854)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018