Giriş Kayıt
Ulli Kinalzik

Ulli Kinalzik (78)


Oyuncu

Ulli Kinalzik, 26 Şubat 1939 Grabów nad Prosna, Wielkopolskie, Polonya doğumlu oyuncu. "Direktion City" (1976) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Şubat 1939
Doğum Yeri: Grabów nad Prosna, Wielkopolskie, Polonya
Diğer Bir İsmi: Hans-Ulrich Kinalzik | Uli Kinalzik | Ulrich Kinal
Burcu: Balık
Boyu: 1.72 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zaman Yolculuğu
2006 67 Macera Oyuncu 6.1 3,054
1998 Suç Oyuncu    
1994 55 Macera Oyuncu 3.1 8,928
1981 Suç Oyuncu 6.6 441

Ölüme Koşanlar
1980 41 Aksiyon Oyuncu 7.2 16,437

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 1,850
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017