Giriş Kayıt
Rachel Kimsey

Rachel Kimsey (39)


Oyuncu, Dublör

Rachel Kimsey, 28 Ağustos 1978 Tustin, California, ABD doğumlu oyuncu, dublör. Justice League Action (2016) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Ağustos 1978
Doğum Yeri: Tustin, California, ABD
Burcu: Başak
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Oyuncu 7.9 818
2013 Oyuncu    
2010 32 Dram Oyuncu 3.7 177
2005 27 Western Oyuncu 4.5 177
2004 26 Aksiyon Dublör 4.4 35,354

Örümcek Adam 2
2004 26 Aksiyon Dublör 7.3 455,431

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,806
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,207
Film Altyazıları
Dunkirk (6,122) The Mountain Between Us (4,632) It (3,946) Stronger (2,678) Mother! (2,032) American Made (1,907) Kingsman: The Golden Circle (1,794) Loving Vincent (1,292) The Foreigner (910) Detroit (833)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,235) Shameless (7,043) Mr. Robot (5,144) Game of Thrones (3,926) Peaky Blinders (2,259) Supernatural (2,137) Manhunt: Unabomber (1,941) Lucifer (1,882) Designated Survivor (1,865) The Big Bang Theory (1,683)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017