Giriş Kayıt
Rachel Kimsey

Rachel Kimsey (39)


Oyuncu, Dublör

Rachel Kimsey, 28 Ağustos 1978 Tustin, California, ABD doğumlu oyuncu, dublör. Justice League Action (2016) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Ağustos 1978
Doğum Yeri: Tustin, California, ABD
Burcu: Başak
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Animasyon Oyuncu 8.5 584
2016 Animasyon Oyuncu 7.8 1,001
2013 Oyuncu    
2010 32 Dram Oyuncu 3.7 177
2005 27 Western Oyuncu 4.5 177
2004 26 Aksiyon Dublör 4.5 36,158

Örümcek Adam 2
2004 26 Aksiyon Dublör 7.3 469,181

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,926
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,342
Dizi Altyazıları
Westworld (16,792) La casa de papel (3,739) Supernatural (3,263) Into the Badlands (2,290) Krypton (2,106) Gotham (2,099) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,093) Arrow (1,641) The Big Bang Theory (1,622) Lucifer (1,581)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018