Giriş Kayıt
Peter Y. Kim

Peter Y. Kim


Oyuncu

Peter Y. Kim, oyuncu. Oyunun Sonu (2011) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Peter Kim
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Süper Baba
2013 Komedi Oyuncu 6.4 65,262

Acı Reçete
2013 Suç Oyuncu 7.1 157,935

İngilizce Hocası
2013 Komedi Oyuncu 5.8 10,142
2011 Komedi Oyuncu 5.7 18

Oyunun Sonu
2011 Dram Oyuncu 7.1 99,807
2011 Oyuncu 5.8 2,117
2008 Komedi Oyuncu 5.5 104,299
2001 Suç Oyuncu 7.4 19,352
1995 Komedi Oyuncu 6.2 57,920
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017