Giriş Kayıt
Peter Y. Kim

Peter Y. Kim


Oyuncu

Peter Y. Kim, oyuncu. Oyunun Sonu (2011) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Peter Kim
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cumartesi Grubu
2017 Dram Oyuncu 5.9 195

Süper Baba
2013 Komedi Oyuncu 6.4 67,572

Acı Reçete
2013 Suç Oyuncu 7.1 162,274

İngilizce Hocası
2013 Komedi Oyuncu 5.8 10,185
2011 Komedi Oyuncu 5.7 18

Oyunun Sonu
2011 Dram Oyuncu 7.1 102,375
2011 Dram Oyuncu 5.8 2,248
2008 Komedi Oyuncu 5.6 106,410
2001 Suç Oyuncu 7.4 19,865
1995 Komedi Oyuncu 6.2 59,254
Dizi Altyazıları
Westworld (5,515) La casa de papel (3,605) The 100 (2,801) The Expanse (2,705) The Flash (2,463) Supernatural (1,880) Legion (1,822) The Big Bang Theory (1,541) Krypton (1,522) Vikings (1,434)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018