Giriş Kayıt
Peter Y. Kim

Peter Y. Kim


Oyuncu

Peter Y. Kim, oyuncu. Oyunun Sonu (2011) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Peter Kim
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Süper Baba
2013 Komedi Oyuncu 6.4 64,623

Acı Reçete
2013 Suç Oyuncu 7.1 156,634

İngilizce Hocası
2013 Komedi Oyuncu 5.8 9,991
2011 Komedi Oyuncu 5.7 18

Oyunun Sonu
2011 Dram Oyuncu 7.1 98,968
2011 Oyuncu 5.8 2,117
2008 Komedi Oyuncu 5.5 103,543
2001 Suç Oyuncu 7.4 19,175
1995 Komedi Oyuncu 6.2 57,567
Film Altyazıları
Baywatch (14,989) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,063) 6 Days (2,288) Lady Macbeth (2,284) Dangal (2,264) Dunkirk (2,227) Security (1,805) Wakefield (1,310) King Arthur: Legend of the Sword (1,300) Alien: Covenant (1,006)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (120,222) The Defenders (5,541) Rick and Morty (3,807) The Strain (2,580) Suits (1,917) The Sinner (1,599) Mr. Mercedes (1,372) Fargo (1,205) Breaking Bad (1,034) Twin Peaks (881)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017