Giriş Kayıt
Peter Y. Kim

Peter Y. Kim


Oyuncu

Peter Y. Kim, oyuncu. Oyunun Sonu (2011) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Peter Kim
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Süper Baba
2013 Komedi Oyuncu 6.4 63,673

Acı Reçete
2013 Suç Oyuncu 7.1 154,721

İngilizce Hocası
2013 Komedi Oyuncu 5.8 9,685
2011 Komedi Oyuncu 5.7 18

Oyunun Sonu
2011 Dram Oyuncu 7.1 97,713
2011 Oyuncu 5.8 2,117
2008 Komedi Oyuncu 5.5 102,541
2001 Suç Oyuncu 7.4 18,921
1995 Komedi Oyuncu 6.2 56,958
Film Altyazıları
Kidnap (5,890) Beauty and the Beast (5,208) The Fate of the Furious (2,640) T2 Trainspotting (2,522) Contratiempo (1,959) The Boss Baby (1,944) Dangal (1,644) The Shack (1,623) Redivider (1,476) The Great Wall (1,351)
Dizi Altyazıları
American Gods (7,355) Better Call Saul (5,442) Supernatural (5,429) Lucifer (5,007) The Flash (4,141) Twin Peaks (3,914) Into the Badlands (3,762) Fargo (3,735) Gotham (2,799) 12 Monkeys (2,620)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017