Giriş Kayıt
Peter Y. Kim

Peter Y. Kim


Oyuncu

Peter Y. Kim, oyuncu. Oyunun Sonu (2011) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Peter Kim
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 7.6 62

Süper Baba
2013 Komedi Oyuncu 6.4 66,145

Acı Reçete
2013 Suç Oyuncu 7.1 159,698

İngilizce Hocası
2013 Komedi Oyuncu 5.8 10,185
2011 Komedi Oyuncu 5.7 18

Oyunun Sonu
2011 Dram Oyuncu 7.1 100,860
2011 Dram Oyuncu 5.8 2,248
2008 Komedi Oyuncu 5.6 105,155
2001 Suç Oyuncu 7.4 19,567
1995 Komedi Oyuncu 6.2 58,407
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018