Giriş Kayıt
Peter Y. Kim

Peter Y. Kim


Oyuncu

Peter Y. Kim, oyuncu. Oyunun Sonu (2011) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Peter Kim
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Süper Baba
2013 Komedi Oyuncu 6.4 63,005

Acı Reçete
2013 Suç Oyuncu 7.1 153,591

İngilizce Hocası
2013 Komedi Oyuncu 5.8 9,641
2011 Komedi Oyuncu 5.7 18

Oyunun Sonu
2011 Dram Oyuncu 7.1 96,639
2011 Oyuncu 5.8 2,117
2008 Komedi Oyuncu 5.5 101,921
2001 Suç Oyuncu 7.4 18,770
1995 Komedi Oyuncu 6.2 56,531
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,833) Split (5,328) Rogue One (5,036) Hidden Figures (4,075) Assassin's Creed (3,366) Paterson (3,111) Patriots Day (2,693) Allied (2,013) Brimstone (1,701) Live by Night (1,585)
Dizi Altyazıları
Legion (8,566) Arrow (5,106) The Flash (4,936) The Expanse (2,750) Legends of Tomorrow (2,548) The 100 (2,350) The Blacklist (2,063) Colony (1,952) Vikings (1,846) Designated Survivor (1,769)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017