Giriş Kayıt
Michael Killen

Michael Killen


Yapımcı, Görsel Efekt, Yönetmen

Michael Killen, yapımcı, görsel efekt, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.3 1,861
2015 Belgesel Yapımcı 7.7 176

Kan Kardeşim
2013 Belgesel Yapımcı 8.3 1,408

Bıçağın İki Yüzü
1998 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 207,179
1997 Komedi Çeşitli 6.9 14,568
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017