Giriş Kayıt
Michael Killen

Michael Killen


Yapımcı, Görsel Efekt, Yönetmen

Michael Killen, yapımcı, görsel efekt, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.3 1,861
2016 Belgesel Yapımcı 7.0 13
2015 Belgesel Yapımcı 7.7 176

Kan Kardeşim
2013 Belgesel Yapımcı 8.3 1,408

Bıçağın İki Yüzü
1998 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 208,624
1997 Komedi Çeşitli 6.9 14,671
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,970) Stronger (5,352) The Foreigner (4,235) Flatliners (3,688) Dunkirk (2,998) Beyond Skyline (2,148) American Made (1,977) Kingsman: The Golden Circle (1,734) Loving Vincent (1,694) It (1,631)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017