Giriş Kayıt
Michael Killen

Michael Killen


Yapımcı, Görsel Efekt, Yönetmen

Michael Killen, yapımcı, görsel efekt, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
   
2015 Belgesel Yapımcı 7.7 176

Kan Kardeşim
2013 Belgesel Yapımcı 8.3 1,408

Bıçağın İki Yüzü
1998 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 198,731
1997 Komedi Çeşitli 6.9 13,972
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (11,821) Assassin's Creed (5,541) Passengers (4,157) Doctor Strange (3,876) Allied (2,743) Split (2,481) Arrival (2,253) xXx: Return of Xander Cage (2,074) Forushande (2,041) Moana (1,766)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,940) Taboo (4,338) Arrow (3,710) Vikings (3,548) Blindspot (3,016) Legion (3,011) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,988) Suits (2,682) Black Sails (2,504) Sherlock (2,068)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017