Giriş Kayıt
Michael Killen

Michael Killen


Yapımcı, Yönetmen, Görsel Efekt

Michael Killen, yapımcı, yönetmen, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.3 1,861
2016 Belgesel Yapımcı 7.0 13
2015 Belgesel Yapımcı 7.7 176

Kan Kardeşim
2013 Belgesel Yapımcı 8.3 1,408

Bıçağın İki Yüzü
1998 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 214,098
1997 Komedi Çeşitli 6.9 15,047
Dizi Altyazıları
Westworld (16,593) Supernatural (6,992) La casa de papel (4,999) Gotham (3,656) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,552) Arrow (3,546) The 100 (3,307) 13 Reasons Why (3,142) The Flash (2,659) Lucifer (2,202)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018