Giriş Kayıt
Bret Kiene

Bret Kiene


Dublör

Bret Kiene, dublör. Sherman's Way (2008), (2000) Onurlu Bir Adam (2000), (2006) Jackass: Number Two (2006), (2006) Düş Yakamızdan (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Brett Kiene
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Dublör 6.2 351,443
2008 Komedi Dublör 5.5 507

Süper Kahramanlar
2006 Aksiyon Dublör 4.2 15,789
2006 Belgesel Dublör 7.1 57,040

Tetikçi
2006 Aksiyon Dublör 7.0 205,095

Düş Yakamızdan
2006 Komedi Dublör 5.6 61,169

Ölümüne
2006 Aksiyon Dublör 5.9 8,299

Mançuryalı Aday
2004 Dram Dublör 6.6 90,057
2004 Komedi Dublör 5.0 63,092

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Dublör 7.3 439,025
2004 Komedi Dublör 6.7 735

Kabus Gecesi 2
2003 Korku Dublör 5.6 47,573

Beşikten Mezara
2003 Aksiyon Dublör 5.8 36,273
2002 Suç Dublör 6.9 15,313

İlk 20 Milyon
2002 Komedi Dublör 5.6 2,796
2000 Komedi Dublör 5.6 8,110

Onurlu Bir Adam
2000 Biyografi Dublör 7.2 93,370

Şaşkın
2000 Komedi Dublör 6.0 84,858
2000 Suç Dublör 5.2 445
1998 Bilim-Kurgu Dublör 8.0 419
1998 Western Dublör 7.7 1,192
1996 Suç Dublör 4.2 228
1996 Aksiyon Dublör    
1995 Dram Dublör 5.3 5,359
Dizi Altyazıları
The Flash (9,143) Better Call Saul (6,977) Lucifer (4,079) Fargo (3,934) American Gods (3,752) Gotham (3,669) Twin Peaks (3,202) The 100 (3,154) 12 Monkeys (2,763) Supernatural (2,707)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017