Giriş Kayıt
Bret Kiene

Bret Kiene


Dublör

Bret Kiene, dublör. Sherman's Way (2008), (2000) Onurlu Bir Adam (2000), (2006) Jackass: Number Two (2006), (2006) Düş Yakamızdan (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Brett Kiene
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Dublör 6.2 369,605
2008 Komedi Dublör 5.5 507

Süper Kahramanlar
2006 Aksiyon Dublör 4.3 16,499
2006 Belgesel Dublör 7.1 57,040

Tetikçi
2006 Aksiyon Dublör 7.0 213,069

Düş Yakamızdan
2006 Komedi Dublör 5.6 63,851

Ölümüne
2006 Aksiyon Dublör 5.9 8,299

Mançuryalı Aday
2004 Dram Dublör 6.6 93,364
2004 Komedi Dublör 5.0 67,441

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Dublör 7.3 467,006
2004 Komedi Dublör 6.7 735

Kabus Gecesi 2
2003 Korku Dublör 5.6 51,613

Beşikten Mezara
2003 Aksiyon Dublör 5.8 37,651
2002 Suç Dublör 6.9 15,979

İlk 20 Milyon
2002 Komedi Dublör 5.6 2,796
2000 Komedi Dublör 5.6 8,513

Onurlu Bir Adam
2000 Biyografi Dublör 7.2 97,015

Şaşkın
2000 Komedi Dublör 6.0 87,952
2000 Suç Dublör 5.2 445
1998 Bilim-Kurgu Dublör 8.0 419
1998 Western Dublör 7.7 1,192
1996 Suç Dublör 4.2 228
1996 Aksiyon Dublör    
1995 Dram Dublör 5.3 5,359
Dizi Altyazıları
Westworld (9,671) La casa de papel (5,643) The Flash (3,394) Legion (2,949) The 100 (1,872) Fear the Walking Dead (1,817) The Terror (1,702) Into the Badlands (1,399) Lucifer (1,342) The Big Bang Theory (1,335)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018