Giriş Kayıt
Hans Jürgen Kiebach

Hans Jürgen Kiebach (64)


Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

Hans Jürgen Kiebach, 28 Ağustos 1930 doğumlu yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni, sanat bölümü, set dekoratörü. Otto - Der Film (1985) yapımıyla biliniyor.19 Mayıs 1995 tarihinde (64 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 28 Ağustos 1930
Ölüm Tarihi: 19 Mayıs 1995
Diğer Bir İsmi: H.J. Kiebach | Hans-Jürgen Kiebach | Hansjürgen Ki
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1985 55 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.4 2,652
1982 52 Dram Yapım Tasarımcısı 6.9 649
1980 50 Suç Sanat Bölümü 5.6 1,899
1980 50 Komedi Sanat Yönetmeni 4.2 1,361
1978 Dram Sanat Yönetmeni    

Son Darbe
1976 46 Dram Yapım Tasarımcısı 7.1 887

Kabare - Elveda Berlin
1972 42 Dram Sanat Yönetmeni 7.8 39,191
1972 42 Suç Yapım Tasarımcısı 3.7 184
1969 39 Biyografi Sanat Yönetmeni 3.4 422
1969 39 Komedi Sanat Yönetmeni 6.9 995
1966 36 Dram Sanat Yönetmeni 5.8 497
1965 35 Western Set Dekoratörü 5.0 43
1965 35 Macera Yapım Tasarımcısı 5.5 298
1965 35 Macera Yapım Tasarımcısı 5.7 390
1964 34 Suç Yapım Tasarımcısı    
1963 33 Suç Sanat Yönetmeni 6.0 172
1963 33 Gerilim Yapım Tasarımcısı 4.9 139
1961 31 Suç Yapım Tasarımcısı 5.7 379
1960 30 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.5 173
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017