Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Richard Kidd

Richard Kidd (45)


Görsel Efekt, Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Richard William Carlton Kidd, 20 Kasım 1971 Sherbrooke, Quebec, Kanada doğumlu görsel efekt, yapım yöneticisi, yapımcı. Plush (2013), Acemi Pilotlar (2008), (2015) Seninle Bir Ömür (2015), (1999) Çifte Tehlike (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Richard William Carlton Kidd
Doğum Tarihi: 20 Kasım 1971
Doğum Yeri: Sherbrooke, Quebec, Kanada
Takma İsmi: Richkidd
Burcu: Akrep
Boyu: 1.93 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 45 Aksiyon Görsel Efekt 4.9 104

Seninle Bir Ömür
2015 44 Dram Görsel Efekt 7.1 55,234

Kaptan Phillips
2013 42 Biyografi Görsel Efekt 7.8 336,616
2013 42 Gerilim Görsel Efekt 5.4 2,945

Gerçeğin Peşinde
2012 41 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 127,463

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 38 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 330,128
2009 38 Kısa Metraj Görsel Efekt 6.9 299

Alacakaranlık
2008 37 Dram Görsel Efekt 5.2 355,338
2008 37 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 356,472

Acemi Pilotlar
2008 37 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 2,688
2007 36 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 523,005

Örümcek Adam 3
2007 36 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 395,756
2007 36 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Yapımcı
Görsel Efekt
4.5 420

Nabız
2006 35 Korku Görsel Efekt 4.7 25,205

Aşka Sor
2006 35 Dram Görsel Efekt 5.8 8,125

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 34 Macera Görsel Efekt 6.9 297,058

Ejderha Avcısı
2004 33 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 3,109
2004 33 Korku Görsel Efekt 5.1 29,141

Kedi Kadın
2004 33 Aksiyon Görsel Efekt 3.3 89,526

Scooby Doo 2: Canavarlar Kaçtı
2004 33 Aksiyon Görsel Efekt 4.9 34,502

Kurşun Geçirmez
2003 32 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 42,780

Yeni Hayat
2000 29 Macera Görsel Efekt 7.7 409,023

Gizli Gerçek
2000 29 Dram Görsel Efekt 6.6 100,185

Çifte Tehlike
1999 28 Suç Görsel Efekt 6.4 58,009

Matrix
1999 28 Aksiyon Görsel Efekt 8.7 1,265,675

Gizli Deney
1999 28 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 8,414

Mumya
1999 28 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 325,019
1998 27 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 330,926

Titanik
1997 26 Dram Görsel Efekt 7.7 820,664

Kızıl Köşe
1997 26 Suç Görsel Efekt 6.2 13,353

Beşinci Element
1997 26 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 354,034

Dr. Moreau'nun Adası
1996 25 Korku Görsel Efekt 4.4 26,606
1996 25 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 6,642
1994 23 Aksiyon Görsel Efekt    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017