Giriş Kayıt
Richard Kidd

Richard Kidd (45)


Görsel Efekt, Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Richard William Carlton Kidd, 20 Kasım 1971 Sherbrooke, Quebec, Kanada doğumlu görsel efekt, yapım yöneticisi, yapımcı. Plush (2013), Acemi Pilotlar (2008), (2015) Seninle Bir Ömür (2015), (1999) Çifte Tehlike (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Richard William Carlton Kidd
Doğum Tarihi: 20 Kasım 1971
Doğum Yeri: Sherbrooke, Quebec, Kanada
Takma İsmi: Richkidd
Burcu: Akrep
Boyu: 1.93 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 45 Aksiyon Görsel Efekt 4.9 104

Seninle Bir Ömür
2015 44 Dram Görsel Efekt 7.1 56,206

Kaptan Phillips
2013 42 Biyografi Görsel Efekt 7.8 339,487
2013 42 Gerilim Görsel Efekt 5.4 2,945

Gerçeğin Peşinde
2012 41 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 127,907

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 38 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 331,831
2009 38 Kısa Metraj Görsel Efekt 6.9 299

Alacakaranlık
2008 37 Dram Görsel Efekt 5.2 357,275
2008 37 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 359,385

Acemi Pilotlar
2008 37 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 2,688
2007 36 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 525,346

Örümcek Adam 3
2007 36 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 398,640
2007 36 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Yapımcı
Görsel Efekt
4.5 420

Nabız
2006 35 Korku Görsel Efekt 4.7 25,205

Aşka Sor
2006 35 Dram Görsel Efekt 5.8 8,125

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 34 Macera Görsel Efekt 6.9 299,248

Ejderha Avcısı
2004 33 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 3,109
2004 33 Korku Görsel Efekt 5.1 29,141

Kedi Kadın
2004 33 Aksiyon Görsel Efekt 3.3 89,990

Scooby Doo 2: Canavarlar Kaçtı
2004 33 Aksiyon Görsel Efekt 4.9 34,805

Kurşun Geçirmez
2003 32 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 42,981

Yeni Hayat
2000 29 Macera Görsel Efekt 7.7 412,433

Gizli Gerçek
2000 29 Dram Görsel Efekt 6.6 100,594

Çifte Tehlike
1999 28 Suç Görsel Efekt 6.4 58,372

Matrix
1999 28 Aksiyon Görsel Efekt 8.7 1,277,166

Gizli Deney
1999 28 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 8,414

Mumya
1999 28 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 326,750
1998 27 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 333,068

Titanik
1997 26 Dram Görsel Efekt 7.7 827,546

Kızıl Köşe
1997 26 Suç Görsel Efekt 6.2 13,366

Beşinci Element
1997 26 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 356,422

Dr. Moreau'nun Adası
1996 25 Korku Görsel Efekt 4.4 26,720
1996 25 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 6,642
1994 23 Aksiyon Görsel Efekt    
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,994) Allied (12,194) Moana (7,782) Lion (5,871) Arrival (4,053) Hacksaw Ridge (3,417) Assassin's Creed (3,150) Nocturnal Animals (3,147) Shut In (2,381) Underworld: Blood Wars (2,322)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,723) Taboo (8,961) The Expanse (7,747) Legion (6,219) Arrow (6,008) The Big Bang Theory (5,889) Vikings (4,853) The Blacklist (3,409) Suits (3,167) Sherlock (3,078)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017