Giriş Kayıt
Roland Kickinger

Roland Kickinger (49)


Oyuncu

Roland Kickinger, 30 Mart 1968 Vienna, Avusturya doğumlu oyuncu. Terminatör 4: Kurtuluş (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Mart 1968
Doğum Yeri: Vienna, Avusturya
Burcu: Koç
Web Sitesi:
Boyu: 1.96 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 43 Kısa Metraj Oyuncu 6.5 31

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 41 Aksiyon Oyuncu 6.6 298,361

Acaip Bi Film
2008 40 Komedi Oyuncu 1.9 77,463
2008 40 Aksiyon Oyuncu    
2004 Komedi Oyuncu 6.2 2,715
2002 34 Komedi Oyuncu 5.0 223

Cehennem Silahı 4
1998 30 Aksiyon Oyuncu 6.6 133,516
1998 Aksiyon Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017