Giriş Kayıt
Roland Kickinger

Roland Kickinger (48)


Oyuncu

Roland Kickinger, 30 Mart 1968 Vienna, Avusturya doğumlu oyuncu. Terminatör 4: Kurtuluş (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Mart 1968
Doğum Yeri: Vienna, Avusturya
Burcu: Koç
Web Sitesi:
Boyu: 1.96 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 43 Kısa Metraj Oyuncu 6.5 31

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 41 Aksiyon Oyuncu 6.6 293,704

Acaip Bi Film
2008 40 Komedi Oyuncu 1.9 76,479
2008 40 Aksiyon Oyuncu    
2004 Komedi Oyuncu 6.2 2,673
2002 34 Komedi Oyuncu 5.0 223

Cehennem Silahı 4
1998 30 Aksiyon Oyuncu 6.6 131,404
1998 Aksiyon Oyuncu    
Film Altyazıları
Passengers (7,173) Doctor Strange (3,613) Assassin's Creed (3,557) xXx: Return of Xander Cage (2,520) Arrival (2,447) Allied (2,372) Moana (1,585) Forushande (1,400) Split (1,386) Hacksaw Ridge (1,386)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,139) Legion (7,331) Supernatural (7,219) Arrow (5,442) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,551) Black Sails (3,502) Taboo (3,434) Vikings (3,369) Suits (3,011) Legends of Tomorrow (2,895)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017