Giriş Kayıt
Jefferson Kibbee

Jefferson Kibbee


Yönetmen Asistanı, Yönetmen, Oyuncu

Jefferson Kibbee, yönetmen asistanı, yönetmen, oyuncu. Charlie'nin Melekleri (1976), Krokodil (1977), Criminal Minds: Beyond Borders (2016), Carbon Copy (1981) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jefferson S. Kibbee | Jeff Kibbee
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Yönetmen Asistanı 6.0 2,817
2006 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.8 34,382
2005 Komedi Yönetmen Asistanı 7.9 117,621
1999 Gerilim Yönetmen    
1999 Suç Yönetmen    

Angel 2
1999 Aksiyon Yönetmen 8.0 53,492

Melrose Place 1
1992 Dram Yönetmen 5.8 8,720

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Yönetmen 6.2 24,497
1990 Suç Yönetmen    

Sahil Güvenlik
1989 Dram Yönetmen Asistanı
Yönetmen
5.1 19,589
1988 Macera Yönetmen 6.5 815

21. Cadde
1987 Suç Yönetmen 7.3 8,938
1985 Suç Yönetmen Asistanı    
1981 Komedi Yönetmen Asistanı 5.6 1,911

Hanedan
1981 Dram Yönetmen Asistanı 6.2 4,706

Krokodil
1977 Korku Yönetmen Asistanı 5.4 4,213

Charlie'nin Melekleri
1976 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.5 7,033

Valdez geliyor
1971 Western Oyuncu 6.8 2,415

Komiser Kolombo
1971 Suç Oyuncu 8.2 20,411
Film Altyazıları
Live by Night (13,070) Resident Evil: The Final Chapter (6,057) Why Him? (5,702) Rogue One (4,177) Patriots Day (3,299) Hidden Figures (3,189) Assassin's Creed (3,115) Paterson (2,243) Split (2,235) Allied (2,223)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,289) The 100 (3,807) Legion (3,300) Into the Badlands (2,943) The Originals (2,635) The Last Kingdom (2,301) Arrow (2,135) Vikings (2,005) The Flash (1,862) The Expanse (1,819)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017