Giriş Kayıt
Jefferson Kibbee

Jefferson Kibbee


Yönetmen Asistanı, Yönetmen, Oyuncu

Jefferson Kibbee, yönetmen asistanı, yönetmen, oyuncu. Charlie'nin Melekleri (1976), Krokodil (1976), Criminal Minds: Beyond Borders (2016), Carbon Copy (1981) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jefferson S. Kibbee | Jeff Kibbee
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Yönetmen Asistanı 6.1 3,604
2006 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.8 35,094
2005 Komedi Yönetmen Asistanı 7.9 122,159
1999 Gerilim Yönetmen    
1999 Suç Yönetmen    

Angel 2
1999 Aksiyon Yönetmen 8.0 55,282

Melrose Place 1
1992 Dram Yönetmen 5.8 9,159

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Yönetmen 6.2 25,402
1990 Suç Yönetmen    

Sahil Güvenlik
1989 Dram Yönetmen Asistanı
Yönetmen
5.2 20,820
1988 Macera Yönetmen 6.5 855

21. Cadde
1987 Suç Yönetmen 7.3 9,238
1982 Suç Yönetmen Asistanı 6.7 710
1981 Komedi Yönetmen Asistanı 5.6 1,911

Hanedan
1981 Dram Yönetmen Asistanı 6.3 5,048

Krokodil
1976 Korku Yönetmen Asistanı 5.5 5,084

Charlie'nin Melekleri
1976 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.5 7,561

Valdez geliyor
1971 Western Oyuncu 6.8 2,415

Komiser Kolombo
1971 Suç Oyuncu 8.2 21,391
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017