Giriş Kayıt
Jefferson Kibbee

Jefferson Kibbee


Yönetmen Asistanı, Yönetmen, Oyuncu

Jefferson Kibbee, yönetmen asistanı, yönetmen, oyuncu. Charlie'nin Melekleri (1976), Krokodil (1976), Criminal Minds: Beyond Borders (2016), Carbon Copy (1981) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jefferson S. Kibbee | Jeff Kibbee
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Yönetmen Asistanı 6.1 3,704
2006 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.8 35,325
2005 Komedi Yönetmen Asistanı 7.9 123,428
1999 Gerilim Yönetmen    
1999 Suç Yönetmen    

Angel 2
1999 Aksiyon Yönetmen 8.0 55,922

Melrose Place 1
1992 Dram Yönetmen 5.8 9,305

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Yönetmen 6.2 25,736
1990 Suç Yönetmen    

Sahil Güvenlik
1989 Dram Yönetmen Asistanı
Yönetmen
5.2 21,107
1988 Macera Yönetmen 6.5 855

21. Cadde
1987 Suç Yönetmen 7.3 9,330
1982 Suç Yönetmen Asistanı 6.7 710
1981 Komedi Yönetmen Asistanı 5.6 1,911

Hanedan
1981 Dram Yönetmen Asistanı 6.3 5,175

Krokodil
1976 Korku Yönetmen Asistanı 5.5 5,084

Charlie'nin Melekleri
1976 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.5 7,768

Valdez geliyor
1971 Western Oyuncu 6.8 2,415

Komiser Kolombo
1971 Suç Oyuncu 8.2 21,829
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018