Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Shah Rukh Khan

Shah Rukh Khan (50)


Oyuncu, Yapımcı, Müzisyen
Doğum Tarihi:
02 Kasım 1965 (Salı)
Doğum Yeri:
New Delhi, Hindistan
Diğer Bir İsmi:
King Khan | Shahrukh Khan | Shah Rukh
Takma İsmi: SRK
Burcu: Akrep
Boyu: 1.73 m
9.6 (113 Oy)
  • Currently 192.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (17)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu 7.7 24,713
2015 Aksiyon Oyuncu 5.4 21,081
2014 Aksiyon Oyuncu 5.3 25,206
2014 Komedi Oyuncu 6.9 3,419
2014 Dram Oyuncu 5.2 1,313

Aşk Treni
2013 Aksiyon Oyuncu 6.0 35,811

Çılgın Gençlik
2013 Dram 6.9 24,626
2012 Dram Oyuncu 6.9 41,803
2011 Animasyon Oyuncu    
2011 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
7.1 37,944
2011 Aksiyon Senarist
Oyuncu
Yapımcı
4.8 31,368
2011 Komedi Oyuncu
5.7 742
2011 Komedi Oyuncu 4.3 1,075
2010 Komedi Oyuncu
Müzik
6.3 1,013
2010 Komedi 7.8 789
2010 Aksiyon 7.1 18,020

Benim Adım Khan
2010 Dram Oyuncu 8.0 68,061
2010 Komedi Oyuncu 4.3 1,802
2009 Komedi Oyuncu
5.3 451
2009 Komedi Oyuncu 6.1 7,293
2009 Dram Oyuncu
7.1 6,899
2008 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.1 29,465
2008 Komedi Oyuncu 5.2 3,874
2008 Komedi Oyuncu 6.3 4,603
2008 Aksiyon Oyuncu
4.1 1,513
2008 Suç Oyuncu
7.3 2,433
2007 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.6 28,437
2007 Komedi Oyuncu
6.0 8,550
2007 Dram Oyuncu 8.4 44,439
2007 Komedi 5.1 567
2007 Aksiyon 6.2 2,639

Seni Görüyorum
2006 Komedi Oyuncu 4.4 921
2006 Aksiyon Oyuncu
Müzik
7.2 23,942
2006 Dram 4.1 210
2006 Dram Oyuncu 6.0 13,811
2006 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.1 892
2005 Fantastik Yapımcı
Oyuncu
6.7 9,703
2005 Dram Oyuncu 4.2 565
2005 Gerilim Yapımcı
Oyuncu
4.5 3,516
2005 Komedi Oyuncu
3.7 224

Swades: Bizim İnsanımız
2004 Dram Oyuncu 8.3 56,572
2004 Komedi Oyuncu 8.1 1,788
2004 Dram Oyuncu 7.9 33,627
2004 Aksiyon Dublör
Yapımcı
Oyuncu
7.0 21,898
2004 Dram Oyuncu 4.2 1,237
2003 Komedi Oyuncu 8.1 42,713
2003 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.6 11,287
2002 Dram Oyuncu
7.0 4,743
2002 Aksiyon Oyuncu 6.1 3,605
2002 Dram Oyuncu 5.4 4,681
2002 Müzikal Oyuncu 7.6 25,265

Biraz Neşe Biraz Keder...
2001 Dram Oyuncu 7.5 28,808
2001 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.7 10,494
2001 Aksiyon Oyuncu 5.4 3,367
2000 Dram Oyuncu 5.2 587

Aşk Hikayeleri
2000 Müzikal Oyuncu 7.1 17,791
2000 Dram Oyuncu
5.2 2,981
2000 Aksiyon Müzik
Oyuncu
6.1 6,988
2000 Dram Oyuncu 8.1 6,995
2000 Komedi Oyuncu
Yapımcı
6.3 4,464
1999 Aksiyon Oyuncu
Müzik
6.9 12,500

Bir Şeyler Oluyor
1998 Komedi Dublör
Oyuncu
7.8 31,619
1998 Dram Oyuncu 7.8 18,760
1998 Aksiyon Oyuncu 5.5 4,955
1997 Müzikal Oyuncu 7.0 8,656
1997 Komedi Oyuncu 7.1 13,965

Evet Patron
1997 Komedi Oyuncu 6.9 8,922
1997 Aksiyon Oyuncu 6.2 5,972
1997 Müzikal Oyuncu 4.3 264
1996 Komedi Oyuncu 4.7 1,572
1996 Oyuncu 4.4 475
1996 Dram Oyuncu 5.3 1,828

Ordu
1996 Aksiyon Oyuncu 4.3 1,089
1995 Aksiyon Oyuncu 6.9 8,677

Cesur Yürek Gelini Alır
1995 Komedi Oyuncu 8.3 42,289
1995 Dram Oyuncu 4.4 1,686
1995 Aksiyon Oyuncu 5.0 1,463
1995 Oyuncu 4.3 1,111
1995 Aksiyon Oyuncu 5.4 2,609
1995 Aksiyon Oyuncu 4.8 1,683
1994 Oyuncu 7.0 4,194
1993 Komedi Oyuncu    
1993 Gerilim Oyuncu 7.9 15,181
1993 Suç Oyuncu 7.8 16,638
1993 Dram Oyuncu 5.6 1,562
1993 Aksiyon Oyuncu 5.2 2,090
1992 Müzikal Oyuncu 7.0 4,908
1992 Romantik Oyuncu 4.9 1,067
1992 Komedi Oyuncu 6.7 4,162
1992 Aksiyon Oyuncu 6.9 4,092
1989 Oyuncu    
1988 Aksiyon Oyuncu 8.4 2,411
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016