Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Shah Rukh Khan

Shah Rukh Khan (50)


Oyuncu, Yapımcı, Müzisyen
Doğum Tarihi:
02 Kasım 1965 (Salı)
Doğum Yeri:
New Delhi, Hindistan
Diğer Bir İsmi:
King Khan | Shahrukh Khan | Shah Rukh
Takma İsmi: SRK
Burcu: Akrep
Boyu: 1.73 m
9.6 (117 Oy)
  • Currently 192.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (17)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayran
2016 Dram Oyuncu 7.5 27,604
2016 Suç Oyuncu    
2015 Aksiyon Oyuncu 5.4 22,155
2014 Aksiyon Oyuncu 5.3 25,963
2014 Komedi Oyuncu 6.9 3,514
2014 Dram Oyuncu 5.3 1,357

Aşk Treni
2013 Aksiyon Oyuncu 6.0 36,749

Çılgın Gençlik
2013 Dram 6.9 25,449
2012 Dram Oyuncu 6.9 42,636
2011 Animasyon Oyuncu    
2011 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
7.1 38,709
2011 Aksiyon Senarist
Oyuncu
Yapımcı
4.8 31,764
2011 Komedi Oyuncu
5.7 759
2011 Komedi Oyuncu 4.2 1,097
2010 Komedi Oyuncu
Müzik
6.3 1,014
2010 Komedi 7.8 790
2010 Aksiyon 7.1 18,538

Benim Adım Khan
2010 Dram Oyuncu 8.0 70,899
2010 Komedi Oyuncu 4.3 1,848
2009 Komedi Oyuncu
5.3 457
2009 Komedi Oyuncu 6.1 7,468
2009 Dram Oyuncu
7.1 7,001
2008 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.1 30,461
2008 Komedi Oyuncu 5.2 3,967
2008 Komedi Oyuncu 6.3 4,717
2008 Aksiyon Oyuncu
4.1 1,547
2008 Suç Oyuncu
7.3 2,486
2007 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
6.6 29,218
2007 Komedi Oyuncu
6.0 8,846
2007 Dram Oyuncu 8.4 47,135
2007 Komedi 5.1 570
2007 Aksiyon 6.2 2,677

Seni Görüyorum
2006 Komedi Oyuncu 4.4 931
2006 Aksiyon Müzik
Oyuncu
7.2 24,979
2006 Dram 4.1 210
2006 Dram Oyuncu 6.0 14,147
2006 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.1 913
2005 Fantastik Yapımcı
Oyuncu
6.7 9,891
2005 Dram Oyuncu 4.2 577
2005 Gerilim Yapımcı
Oyuncu
4.5 3,602
2005 Komedi Oyuncu
3.7 227

Swades: Bizim İnsanımız
2004 Dram Oyuncu 8.3 58,689
2004 Komedi Oyuncu 8.1 1,788
2004 Dram Oyuncu 7.9 34,992
2004 Aksiyon Yapımcı
Dublör
Oyuncu
7.0 22,474
2004 Dram Oyuncu 4.2 1,254
2003 Komedi Oyuncu 8.0 44,635
2003 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.6 11,549
2002 Dram Oyuncu
7.0 4,847
2002 Aksiyon Oyuncu 6.1 3,673
2002 Dram Oyuncu 5.4 4,821
2002 Müzikal Oyuncu 7.6 26,375

Biraz Neşe Biraz Keder...
2001 Dram Oyuncu 7.5 30,212
2001 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.7 10,938
2001 Aksiyon Oyuncu 5.5 3,486
2000 Dram Oyuncu 5.3 594

Aşk Hikayeleri
2000 Müzikal Oyuncu 7.1 18,322
2000 Dram Oyuncu
5.2 3,039
2000 Aksiyon Oyuncu
Müzik
6.1 7,180
2000 Dram Oyuncu 8.1 7,485
2000 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.3 4,642
1999 Aksiyon Oyuncu
Müzik
6.9 12,804

Bir Şeyler Oluyor
1998 Komedi Dublör
Oyuncu
7.8 33,107
1998 Dram Oyuncu 7.8 19,620
1998 Aksiyon Oyuncu 5.5 5,120
1997 Müzikal Oyuncu 7.0 8,982
1997 Komedi Oyuncu 7.1 14,359

Evet Patron
1997 Komedi Oyuncu 6.9 9,167
1997 Aksiyon Oyuncu 6.2 6,151
1997 Müzikal Oyuncu 4.3 267
1996 Komedi Oyuncu 4.7 1,617
1996 Oyuncu 4.4 481
1996 Dram Oyuncu 5.3 1,891

Ordu
1996 Aksiyon Oyuncu 4.3 1,122
1995 Aksiyon Oyuncu 6.9 8,867

Cesur Yürek Gelini Alır
1995 Komedi Oyuncu 8.3 44,382
1995 Dram Oyuncu 4.4 1,743
1995 Aksiyon Oyuncu 5.0 1,508
1995 Oyuncu 4.3 1,154
1995 Aksiyon Oyuncu 5.4 2,700
1995 Aksiyon Oyuncu 4.8 1,753
1994 Oyuncu 7.0 4,305
1993 Komedi Oyuncu    
1993 Gerilim Oyuncu 7.9 15,881
1993 Suç Oyuncu 7.8 17,583
1993 Dram Oyuncu 5.6 1,613
1993 Aksiyon Oyuncu 5.2 2,127
1992 Müzikal Oyuncu 7.0 5,012
1992 Romantik Oyuncu 5.0 1,104
1992 Komedi Oyuncu 6.7 4,287
1992 Aksiyon Oyuncu 6.9 4,216
1989 Oyuncu    
1988 Aksiyon Oyuncu 8.4 2,411
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016