Shah Rukh Khan (48)


Oyuncu, Yapımcı, Müzik
9.8 (78 Oy)
  • Currently 197/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Doğum Tarihi: 02 Kasım 1965 (Salı)
Doğum Yeri: New Delhi, Hindistan
Takma İsmi: SRK
Diğer Bir İsmi: King Khan | Shahrukh Khan | Shah Rukh
Burcu: Akrep
Boyu:1.73 m
Resimleri (14)
Hayranlar (161 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 Romantik Oyuncu 4.9 796
1993 Suç Oyuncu 8.0 11,867
1993 Aksiyon Oyuncu 5.2 1,559
1994 Oyuncu 7.0 3,255
1993 Gerilim Oyuncu 8.2 10,965
1993 Komedi Oyuncu 7.3 2,646

Cesur Yürek Gelini Alır
1995 Komedi Oyuncu 8.4 26,526
1995 Aksiyon Oyuncu 7.0 6,340
1995 Oyuncu 4.1 873
1995 Aksiyon Oyuncu 5.2 1,868
1995 Aksiyon Oyuncu 4.6 1,144
1995 Aksiyon Oyuncu 4.9 1,041

Ordu
1996 Aksiyon Oyuncu 4.3 865
1996 Oyuncu 4.3 403
1997 Komedi Oyuncu 7.1 9,632
1997 Müzikal Oyuncu 7.0 5,905

Evet Patron
1997 Komedi Oyuncu 7.0 6,808
1992 Komedi Oyuncu 6.7 2,851
1992 Aksiyon Oyuncu 7.0 3,048
1996 Komedi Oyuncu 4.6 1,225
1997 Aksiyon Oyuncu 6.2 4,195
1993 Dram Oyuncu 5.7 1,197
2000 Aksiyon Müzik, Oyuncu 6.1 5,096
1998 Dram Oyuncu 7.9 14,746
1998 Aksiyon Oyuncu 5.4 3,611
1996 Dram Oyuncu 5.2 1,443
1995 Dram Oyuncu 4.3 1,273

Bir Şeyler Oluyor
1998 Komedi Dublör, Oyuncu 7.9 21,145
1992 Müzikal Oyuncu 7.0 3,716
1999 Aksiyon Müzik, Oyuncu 7.0 8,936

Aşk Hikayeleri
2000 Müzikal Oyuncu 7.1 11,747
2000 Dram Oyuncu 5.4 488
2000 Dram Oyuncu 8.1 5,757
2002 Dram Oyuncu 5.2 3,578
2000 Komedi Yapımcı, Oyuncu 6.3 3,235
2001 Aksiyon Oyuncu 5.4 2,469
1989 Oyuncu 8.4 1,053
2002 Müzikal Oyuncu 7.6 18,093

Biraz Neşe Biraz Keder...
2001 Dram Oyuncu 7.5 19,414
2001 Aksiyon Yapımcı, Oyuncu 6.8 8,029
2000 Dram Oyuncu, Teşekkür 5.1 2,386
1997 Müzikal Oyuncu 4.3 225
1988 Aksiyon Oyuncu 8.3 2,180
2002 Dram Oyuncu, Teşekkür 7.0 4,022
2002 Aksiyon Oyuncu 6.1 2,860
2003 Dram Yapımcı, Oyuncu 6.7 8,381
2003 Komedi Oyuncu 8.1 27,991
2004 Aksiyon Oyuncu, Dublör, Yapımcı 7.0 13,277

Swades: Bizim İnsanımız
2004 Dram Oyuncu 8.5 38,692
2004 Dram Oyuncu 4.2 1,067
2005 Gerilim Oyuncu, Yapımcı 4.3 2,528
2004 Dram Oyuncu 7.9 22,641
2005 Dram Oyuncu 4.3 496
2004 Komedi Oyuncu 8.3 1,368
2006 Dram Oyuncu 6.0 10,165
2005 Fantastik Oyuncu, Yapımcı 6.8 7,812
2005 Komedi Oyuncu, Teşekkür 4.3 201
2007 Aksiyon Teşekkür 6.2 2,354
2006 Aksiyon Oyuncu, Müzik 7.2 15,960
2007 Komedi Teşekkür 5.1 561
2007 Komedi Oyuncu, Teşekkür 5.6 4,357
2006 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.2 783
2006 Dram Teşekkür 4.5 183

Seni Görüyorum
2006 Komedi Oyuncu 4.5 806
2007 Dram Oyuncu 7.9 14,467
2009 Dram Oyuncu, Teşekkür 7.1 6,053
2008 Komedi Oyuncu 6.2 3,475
2007 Aksiyon Oyuncu, Yapımcı 6.7 17,968
2008 Suç Oyuncu, Teşekkür 7.3 1,980
2008 Komedi Oyuncu 5.2 3,052
2010 Komedi Oyuncu 4.3 1,369
2008 Aksiyon Oyuncu, Teşekkür 4.1 1,283
2008 Komedi Oyuncu, Yapımcı 7.1 17,948

Benim Adım Khan
2010 Dram Oyuncu 7.9 48,365
2009 Komedi Oyuncu 6.1 5,419
2011 Aksiyon Yapımcı, Oyuncu 7.1 28,036
2010 Aksiyon Teşekkür 7.0 14,035
2010 Komedi Teşekkür 7.6 771
2009 Komedi Oyuncu, Teşekkür 5.5 390
2011 Aksiyon Yapımcı, Senarist, Oyuncu 4.9 24,720
2011 Animasyon Oyuncu 6.2 405
2010 Komedi Oyuncu, Müzik 7.7 940
2011 Komedi Oyuncu, Teşekkür 5.5 661
2011 Komedi Oyuncu 4.4 948

Aşk Treni
2013 Aksiyon Oyuncu 6.1 24,046
2012 Komedi Yapımcı 5.5 6,670
2012 Dram Oyuncu 7.0 31,811
2013 Oyuncu    
2014 Dram Oyuncu 5.6 674
2014 Komedi Oyuncu 7.2 1,798