Giriş Kayıt

Shah Rukh Khan (49)


Oyuncu, Yapımcı, Müzik
9.6 (100 Oy)
  • Currently 191.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Doğum Tarihi: 02 Kasım 1965 (Salı)
Doğum Yeri: New Delhi, Hindistan
Takma İsmi: SRK
Diğer Bir İsmi: King Khan | Shahrukh Khan | Shah Rukh
Burcu: Akrep
Boyu:1.73 m
Resimleri (17)
Hayranlar (190 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 Romantik Oyuncu 4.8 921
1993 Suç Oyuncu 7.9 13,928
1993 Aksiyon Oyuncu 5.1 1,764
1994 Oyuncu 7.0 3,686
1993 Gerilim Oyuncu 8.0 12,914
1993 Komedi Oyuncu    

Cesur Yürek Gelini Alır
1995 Komedi Oyuncu 8.3 34,222
1995 Aksiyon Oyuncu 6.9 7,613
1995 Oyuncu 4.0 975
1995 Aksiyon Oyuncu 5.2 2,175
1995 Aksiyon Oyuncu 4.6 1,383
1995 Aksiyon Oyuncu 4.8 1,240

Ordu
1996 Aksiyon Oyuncu 4.2 971
1996 Oyuncu 4.2 435
1997 Komedi Oyuncu 7.1 11,885
1997 Müzikal Oyuncu 7.0 7,261

Evet Patron
1997 Komedi Oyuncu 6.9 7,808
1992 Komedi Oyuncu 6.7 3,538
1992 Aksiyon Oyuncu 6.9 3,514
1996 Komedi Oyuncu 4.5 1,365
1997 Aksiyon Oyuncu 6.2 5,100
1993 Dram Oyuncu 5.6 1,381
2000 Aksiyon Oyuncu, Müzik 6.1 6,121
1998 Dram Oyuncu 7.8 16,796
1998 Aksiyon Oyuncu 5.4 4,250
1996 Dram Oyuncu 5.2 1,610
1995 Dram Oyuncu 4.2 1,455

Bir Şeyler Oluyor
1998 Komedi Oyuncu, Dublör 7.9 26,724
1992 Müzikal Oyuncu 7.0 4,332
1999 Aksiyon Oyuncu, Müzik 6.9 10,762

Aşk Hikayeleri
2000 Müzikal Oyuncu 7.1 14,998
2000 Dram Oyuncu 5.3 542
2000 Dram Oyuncu 8.1 6,511
2002 Dram Oyuncu 5.3 4,124
2000 Komedi Oyuncu, Yapımcı 6.2 3,834
2001 Aksiyon Oyuncu 5.4 2,911
1989 Oyuncu    
2002 Müzikal Oyuncu 7.6 21,918

Biraz Neşe Biraz Keder...
2001 Dram Oyuncu 7.5 24,231
2001 Aksiyon Oyuncu, Yapımcı 6.7 9,419
2000 Dram Oyuncu, Teşekkür 5.1 2,665
1997 Müzikal Oyuncu 4.1 252
1988 Aksiyon Oyuncu 8.4 2,313
2002 Dram Oyuncu, Teşekkür 7.0 4,373
2002 Aksiyon Oyuncu 6.0 3,283
2003 Dram Yapımcı, Oyuncu 6.6 9,866
2003 Komedi Oyuncu 8.1 35,304
2004 Aksiyon Dublör, Yapımcı, Oyuncu 7.0 18,078

Swades: Bizim İnsanımız
2004 Dram Oyuncu 8.3 48,719
2004 Dram Oyuncu 4.1 1,135
2005 Gerilim Oyuncu, Yapımcı 4.5 3,234
2004 Dram Oyuncu 7.9 28,299
2005 Dram Oyuncu 4.2 535
2004 Komedi Oyuncu 8.2 1,606
2006 Dram Oyuncu 6.0 12,099
2005 Fantastik Yapımcı, Oyuncu 6.7 8,811
2005 Komedi Oyuncu, Teşekkür 3.8 221
2007 Aksiyon Teşekkür 6.2 2,517
2006 Aksiyon Müzik, Oyuncu 7.2 20,602
2007 Komedi Teşekkür 5.1 567
2007 Komedi Oyuncu, Teşekkür 5.7 5,737
2006 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.2 847
2006 Dram Teşekkür 4.0 204

Seni Görüyorum
2006 Komedi Oyuncu 4.4 868
2007 Dram Oyuncu 8.4 34,429
2009 Dram Oyuncu, Teşekkür 7.1 6,575
2008 Komedi Oyuncu 6.2 4,041
2007 Aksiyon Yapımcı, Oyuncu 6.6 23,740
2008 Suç Oyuncu, Teşekkür 7.3 2,189
2008 Komedi Oyuncu 5.2 3,473
2010 Komedi Oyuncu 4.3 1,589
2008 Aksiyon Oyuncu, Teşekkür 4.1 1,400
2008 Komedi Yapımcı, Oyuncu 7.1 24,342

Benim Adım Khan
2010 Dram Oyuncu 8.0 58,021
2009 Komedi Oyuncu 6.1 6,371
2011 Aksiyon Yapımcı, Oyuncu 7.1 33,408
2010 Aksiyon Teşekkür 7.1 16,669
2010 Komedi Teşekkür 8.0 779
2009 Komedi Oyuncu, Teşekkür 5.3 424
2011 Aksiyon Yapımcı, Oyuncu, Senarist 4.8 28,738
2011 Animasyon Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu, Müzik 6.8 978
2011 Komedi Oyuncu, Teşekkür 5.5 697
2011 Komedi Oyuncu 4.3 1,020

Aşk Treni
2013 Aksiyon Oyuncu 6.0 30,662
2012 Komedi Yapımcı 5.4 7,934
2012 Dram Oyuncu 6.9 37,222

Çılgın Gençlik
2013 Dram Teşekkür 6.8 20,065
2014 Aksiyon Oyuncu 5.6 20,608
2015 Dram Oyuncu    
2014 Dram Oyuncu 5.3 1,104
2014 Komedi Oyuncu 7.0 2,905
Türkçe Altyazı © 2007 - 2015