Giriş Kayıt

Shah Rukh Khan (49)


Oyuncu, Yapımcı, Müzik
9.6 (98 Oy)
  • Currently 191.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Doğum Tarihi: 02 Kasım 1965 (Salı)
Doğum Yeri: New Delhi, Hindistan
Takma İsmi: SRK
Diğer Bir İsmi: King Khan | Shahrukh Khan | Shah Rukh
Burcu: Akrep
Boyu:1.73 m
Resimleri (17)
Hayranlar (188 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 Romantik Oyuncu 4.8 909
1993 Suç Oyuncu 7.9 13,721
1993 Aksiyon Oyuncu 5.1 1,749
1994 Oyuncu 7.0 3,648
1993 Gerilim Oyuncu 8.0 12,736
1993 Komedi Oyuncu    

Cesur Yürek Gelini Alır
1995 Komedi Oyuncu 8.4 33,583
1995 Aksiyon Oyuncu 6.9 7,488
1995 Oyuncu 4.0 959
1995 Aksiyon Oyuncu 5.2 2,147
1995 Aksiyon Oyuncu 4.6 1,363
1995 Aksiyon Oyuncu 4.8 1,225

Ordu
1996 Aksiyon Oyuncu 4.2 961
1996 Oyuncu 4.2 429
1997 Komedi Oyuncu 7.1 11,694
1997 Müzikal Oyuncu 7.0 7,135

Evet Patron
1997 Komedi Oyuncu 6.9 7,733
1992 Komedi Oyuncu 6.7 3,463
1992 Aksiyon Oyuncu 6.9 3,473
1996 Komedi Oyuncu 4.5 1,353
1997 Aksiyon Oyuncu 6.2 5,039
1993 Dram Oyuncu 5.6 1,365
2000 Aksiyon Müzik, Oyuncu 6.1 6,017
1998 Dram Oyuncu 7.8 16,628
1998 Aksiyon Oyuncu 5.4 4,205
1996 Dram Oyuncu 5.2 1,596
1995 Dram Oyuncu 4.2 1,436

Bir Şeyler Oluyor
1998 Komedi Oyuncu, Dublör 7.9 26,174
1992 Müzikal Oyuncu 7.0 4,280
1999 Aksiyon Müzik, Oyuncu 6.9 10,616

Aşk Hikayeleri
2000 Müzikal Oyuncu 7.1 14,680
2000 Dram Oyuncu 5.3 535
2000 Dram Oyuncu 8.1 6,421
2002 Dram Oyuncu 5.3 4,036
2000 Komedi Oyuncu, Yapımcı 6.2 3,782
2001 Aksiyon Oyuncu 5.4 2,867
1989 Oyuncu    
2002 Müzikal Oyuncu 7.6 21,481

Biraz Neşe Biraz Keder...
2001 Dram Oyuncu 7.5 23,771
2001 Aksiyon Yapımcı, Oyuncu 6.7 9,323
2000 Dram Oyuncu, Teşekkür 5.1 2,618
1997 Müzikal Oyuncu 4.2 245
1988 Aksiyon Oyuncu 8.4 2,301
2002 Dram Oyuncu, Teşekkür 7.0 4,341
2002 Aksiyon Oyuncu 6.0 3,250
2003 Dram Yapımcı, Oyuncu 6.6 9,725
2003 Komedi Oyuncu 8.1 34,817
2004 Aksiyon Dublör, Yapımcı, Oyuncu 7.0 17,728

Swades: Bizim İnsanımız
2004 Dram Oyuncu 8.3 48,165
2004 Dram Oyuncu 4.1 1,127
2005 Gerilim Yapımcı, Oyuncu 4.3 2,763
2004 Dram Oyuncu 7.9 27,815
2005 Dram Oyuncu 4.2 533
2004 Komedi Oyuncu 8.2 1,585
2006 Dram Oyuncu 6.0 11,901
2005 Fantastik Yapımcı, Oyuncu 6.7 8,723
2005 Komedi Oyuncu, Teşekkür 3.8 222
2007 Aksiyon Teşekkür 6.2 2,504
2006 Aksiyon Oyuncu, Müzik 7.2 20,175
2007 Komedi Teşekkür 5.1 567
2007 Komedi Oyuncu, Teşekkür 5.7 5,640
2006 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.2 843
2006 Dram Teşekkür 4.0 203

Seni Görüyorum
2006 Komedi Oyuncu 4.4 864
2007 Dram Oyuncu 8.4 34,429
2009 Dram Oyuncu, Teşekkür 7.1 6,517
2008 Komedi Oyuncu 6.2 3,991
2007 Aksiyon Yapımcı, Oyuncu 6.6 23,268
2008 Suç Oyuncu, Teşekkür 7.3 2,173
2008 Komedi Oyuncu 5.2 3,444
2010 Komedi Oyuncu 4.3 1,575
2008 Aksiyon Oyuncu, Teşekkür 4.1 1,392
2008 Komedi Yapımcı, Oyuncu 7.1 23,790

Benim Adım Khan
2010 Dram Oyuncu 8.0 57,301
2009 Komedi Oyuncu 6.1 6,292
2011 Aksiyon Yapımcı, Oyuncu 7.1 32,918
2010 Aksiyon Teşekkür 7.1 16,362
2010 Komedi Teşekkür 8.0 778
2009 Komedi Oyuncu, Teşekkür 5.3 423
2011 Aksiyon Senarist, Oyuncu, Yapımcı 4.8 28,388
2011 Animasyon Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu, Müzik 6.8 978
2011 Komedi Oyuncu, Teşekkür 5.5 698
2011 Komedi Oyuncu 4.3 1,018

Aşk Treni
2013 Aksiyon Oyuncu 6.0 30,083
2012 Komedi Yapımcı 5.4 7,807
2012 Dram Oyuncu 6.9 36,776
2014 Aksiyon Oyuncu 5.6 19,985
2015 Dram Oyuncu    
2014 Dram Oyuncu 5.3 1,083
2014 Komedi Oyuncu 7.0 2,841
Türkçe Altyazı © 2007 - 2015