Giriş Kayıt

Shah Rukh Khan (49)


Oyuncu, Yapımcı, Müzik
9.7 (96 Oy)
  • Currently 193.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Doğum Tarihi: 02 Kasım 1965 (Salı)
Doğum Yeri: New Delhi, Hindistan
Takma İsmi: SRK
Diğer Bir İsmi: King Khan | Shahrukh Khan | Shah Rukh
Burcu: Akrep
Boyu:1.73 m
Resimleri (7)
Hayranlar (183 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 Romantik Oyuncu 4.9 899
1993 Suç Oyuncu 7.9 13,371
1993 Aksiyon Oyuncu 5.1 1,732
1994 Oyuncu 7.0 3,595
1993 Gerilim Oyuncu 8.1 12,438
1993 Komedi Oyuncu    

Cesur Yürek Gelini Alır
1995 Komedi Oyuncu 8.4 32,550
1995 Aksiyon Oyuncu 6.9 7,273
1995 Oyuncu 4.1 951
1995 Aksiyon Oyuncu 5.2 2,100
1995 Aksiyon Oyuncu 4.6 1,328
1995 Aksiyon Oyuncu 4.8 1,203

Ordu
1996 Aksiyon Oyuncu 4.2 946
1996 Oyuncu 4.2 428
1997 Komedi Oyuncu 7.1 11,295
1997 Müzikal Oyuncu 7.0 6,937

Evet Patron
1997 Komedi Oyuncu 6.9 7,579
1992 Komedi Oyuncu 6.7 3,359
1992 Aksiyon Oyuncu 6.9 3,413
1996 Komedi Oyuncu 4.6 1,344
1997 Aksiyon Oyuncu 6.2 4,897
1993 Dram Oyuncu 5.6 1,344
2000 Aksiyon Oyuncu, Müzik 6.1 5,870
1998 Dram Oyuncu 7.8 16,274
1998 Aksiyon Oyuncu 5.4 4,097
1996 Dram Oyuncu 5.2 1,573
1995 Dram Oyuncu 4.2 1,420

Bir Şeyler Oluyor
1998 Komedi Oyuncu, Dublör 7.9 25,242
1992 Müzikal Oyuncu 7.0 4,182
1999 Aksiyon Müzik, Oyuncu 6.9 10,289

Aşk Hikayeleri
2000 Müzikal Oyuncu 7.1 14,152
2000 Dram Oyuncu 5.3 531
2000 Dram Oyuncu 8.1 6,291
2002 Dram Oyuncu 5.3 3,950
2000 Komedi Yapımcı, Oyuncu 6.2 3,690
2001 Aksiyon Oyuncu 5.4 2,809
1989 Oyuncu    
2002 Müzikal Oyuncu 7.6 20,861

Biraz Neşe Biraz Keder...
2001 Dram Oyuncu 7.5 23,032
2001 Aksiyon Oyuncu, Yapımcı 6.7 9,106
2000 Dram Oyuncu, Teşekkür 5.1 2,576
1997 Müzikal Oyuncu 4.2 243
1988 Aksiyon Oyuncu 8.5 2,285
2002 Dram Oyuncu, Teşekkür 7.0 4,268
2002 Aksiyon Oyuncu 6.0 3,183
2003 Dram Yapımcı, Oyuncu 6.7 9,511
2003 Komedi Oyuncu 8.1 33,736
2004 Aksiyon Dublör, Yapımcı, Oyuncu 7.0 17,027

Swades: Bizim İnsanımız
2004 Dram Oyuncu 8.4 46,963
2004 Dram Oyuncu 4.1 1,120
2005 Gerilim Oyuncu, Yapımcı 4.3 2,723
2004 Dram Oyuncu 7.9 26,996
2005 Dram Oyuncu 4.2 528
2004 Komedi Oyuncu 8.2 1,547
2006 Dram Oyuncu 6.0 11,535
2005 Fantastik Yapımcı, Oyuncu 6.7 8,550
2005 Komedi Oyuncu, Teşekkür 4.0 214
2007 Aksiyon Teşekkür 6.2 2,479
2006 Aksiyon Oyuncu, Müzik 7.2 19,526
2007 Komedi Teşekkür 5.1 567
2007 Komedi Oyuncu, Teşekkür 5.7 5,339
2006 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.2 826
2006 Dram Teşekkür 4.1 199

Seni Görüyorum
2006 Komedi Oyuncu 4.4 856
2007 Dram Oyuncu 8.4 34,429
2009 Dram Oyuncu, Teşekkür 7.1 6,398
2008 Komedi Oyuncu 6.2 3,895
2007 Aksiyon Yapımcı, Oyuncu 6.6 22,504
2008 Suç Oyuncu, Teşekkür 7.3 2,134
2008 Komedi Oyuncu 5.2 3,377
2010 Komedi Oyuncu 4.3 1,541
2008 Aksiyon Oyuncu, Teşekkür 4.1 1,367
2008 Komedi Oyuncu, Yapımcı 7.1 22,888

Benim Adım Khan
2010 Dram Oyuncu 8.0 55,734
2009 Komedi Oyuncu 6.1 6,130
2011 Aksiyon Oyuncu, Yapımcı 7.1 32,220
2010 Aksiyon Teşekkür 7.1 16,022
2010 Komedi Teşekkür 8.2 774
2009 Komedi Oyuncu, Teşekkür 5.4 415
2011 Aksiyon Yapımcı, Oyuncu, Senarist 4.8 27,884
2011 Animasyon Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu, Müzik 7.1 970
2011 Komedi Oyuncu, Teşekkür 5.5 691
2011 Komedi Oyuncu 4.3 1,004

Aşk Treni
2013 Aksiyon Oyuncu 6.0 29,326
2012 Komedi Yapımcı 5.4 7,605
2012 Dram Oyuncu 6.9 36,120
2014 Aksiyon Oyuncu 5.7 19,130
2015 Dram Oyuncu    
2014 Dram Oyuncu 5.3 1,019
2014 Komedi Oyuncu 7.0 2,696
Türkçe Altyazı © 2007 - 2015