Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Shah Rukh Khan

Shah Rukh Khan (50)


Oyuncu, Yapımcı, Müzisyen
Doğum Tarihi:
02 Kasım 1965 (Salı)
Doğum Yeri:
New Delhi, Hindistan
Diğer Bir İsmi:
King Khan | Shahrukh Khan | Shah Rukh
Takma İsmi: SRK
Burcu: Akrep
Boyu: 1.73 m
9.6 (112 Oy)
  • Currently 192.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (17)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu 8.1 21,166
2015 Aksiyon Oyuncu 5.5 20,230
2014 Aksiyon Oyuncu 5.4 24,418
2014 Komedi Oyuncu 6.9 3,357
2014 Dram Oyuncu 5.3 1,292

Aşk Treni
2013 Aksiyon Oyuncu 6.0 34,913

Çılgın Gençlik
2013 Dram 6.9 24,170
2012 Dram Oyuncu 6.9 40,980
2012 Komedi Yapımcı 5.5 8,849
2011 Animasyon Oyuncu    
2011 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
7.1 37,119
2011 Aksiyon Senarist
Oyuncu
Yapımcı
4.8 31,020
2011 Komedi Oyuncu
5.6 731
2011 Komedi Oyuncu 4.3 1,067
2010 Komedi Oyuncu
Müzik
6.3 1,013
2010 Komedi 7.8 789
2010 Aksiyon 7.1 17,774

Benim Adım Khan
2010 Dram Oyuncu 8.0 66,307
2010 Komedi Oyuncu 4.3 1,759
2009 Komedi Oyuncu
5.3 446
2009 Komedi Oyuncu 6.1 7,153
2009 Dram Oyuncu
7.1 6,857
2008 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.1 28,665
2008 Komedi Oyuncu 5.2 3,816
2008 Komedi Oyuncu 6.3 4,525
2008 Aksiyon Oyuncu
4.1 1,501
2008 Suç Oyuncu
7.3 2,395
2007 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.6 27,834
2007 Komedi Oyuncu
6.0 8,309
2007 Dram Oyuncu 8.4 43,761
2007 Komedi 5.1 566
2007 Aksiyon 6.2 2,625

Seni Görüyorum
2006 Komedi Oyuncu 4.4 911
2006 Aksiyon Müzik
Oyuncu
7.2 23,608
2006 Dram 4.1 209
2006 Dram Oyuncu 6.0 13,585
2006 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.2 885
2005 Fantastik Oyuncu
Yapımcı
6.7 9,558
2005 Dram Oyuncu 4.2 561
2005 Gerilim Yapımcı
Oyuncu
4.5 3,482
2005 Komedi Oyuncu
3.7 225

Swades: Bizim İnsanımız
2004 Dram Oyuncu 8.3 55,595
2004 Komedi Oyuncu 8.1 1,772
2004 Dram Oyuncu 7.9 32,788
2004 Aksiyon Dublör
Yapımcı
Oyuncu
7.0 21,547
2004 Dram Oyuncu 4.2 1,222
2003 Komedi Oyuncu 8.1 41,640
2003 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.6 11,110
2002 Dram Oyuncu
7.0 4,683
2002 Aksiyon Oyuncu 6.1 3,567
2002 Dram Oyuncu 5.4 4,577
2002 Müzikal Oyuncu 7.6 24,826

Biraz Neşe Biraz Keder...
2001 Dram Oyuncu 7.5 28,268
2001 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.7 10,355
2001 Aksiyon Oyuncu 5.4 3,288
2000 Dram Oyuncu 5.2 584

Aşk Hikayeleri
2000 Müzikal Oyuncu 7.1 17,455
2000 Dram Oyuncu
5.2 2,935
2000 Aksiyon Müzik
Oyuncu
6.1 6,849
2000 Dram Oyuncu 8.1 6,928
2000 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.2 4,329
1999 Aksiyon Müzik
Oyuncu
6.9 12,249

Bir Şeyler Oluyor
1998 Komedi Dublör
Oyuncu
7.8 31,055
1998 Dram Oyuncu 7.8 18,543
1998 Aksiyon Oyuncu 5.4 4,825
1997 Müzikal Oyuncu 7.0 8,457
1997 Komedi Oyuncu 7.1 13,723

Evet Patron
1997 Komedi Oyuncu 6.9 8,748
1997 Aksiyon Oyuncu 6.2 5,831
1997 Müzikal Oyuncu 4.3 262
1996 Komedi Oyuncu 4.7 1,533
1996 Oyuncu 4.3 468
1996 Dram Oyuncu 5.3 1,792

Ordu
1996 Aksiyon Oyuncu 4.3 1,066
1995 Aksiyon Oyuncu 6.9 8,547

Cesur Yürek Gelini Alır
1995 Komedi Oyuncu 8.3 41,483
1995 Dram Oyuncu 4.3 1,649
1995 Aksiyon Oyuncu 5.0 1,428
1995 Oyuncu 4.2 1,084
1995 Aksiyon Oyuncu 5.4 2,542
1995 Aksiyon Oyuncu 4.8 1,632
1994 Oyuncu 7.0 4,101
1993 Komedi Oyuncu    
1993 Gerilim Oyuncu 7.9 14,895
1993 Suç Oyuncu 7.8 16,290
1993 Dram Oyuncu 5.6 1,542
1993 Aksiyon Oyuncu 5.2 2,060
1992 Müzikal Oyuncu 7.0 4,816
1992 Romantik Oyuncu 4.9 1,044
1992 Komedi Oyuncu 6.7 4,061
1992 Aksiyon Oyuncu 6.9 3,978
1989 Oyuncu    
1988 Aksiyon Oyuncu 8.4 2,400
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016