Shah Rukh Khan (48)


Oyuncu, Yapımcı, Müzik
9.8 (74 Oy)
  • Currently 196.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
 

favori
Doğum Tarihi: 02 Kasım 1965 (Salı)
Doğum Yeri: New Delhi, Hindistan
Takma İsmi: SRK
Diğer Bir İsmi: King Khan | Shahrukh Khan | Shah Rukh
Burcu: Akrep
Boyu:1.73 m
Resimleri (14)
  • Shah Rukh Khan
  • Shah Rukh Khan
  • Shah Rukh Khan
  • Shah Rukh Khan
  • Shah Rukh Khan
Hayranlar (143 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
Dil Aashna Hai (...The Heart Knows) 1992 Romantik Oyuncu 4.4 544
Baazigar 1993 Suç Oyuncu 7.3 5,079
King Uncle 1993 Aksiyon Oyuncu 4.9 1,089
Anjaam 1994 Oyuncu 6.1 1,429
Darr 1993 Gerilim Oyuncu 7.3 4,146
Kabhi Haan Kabhi Naa 1993 Komedi Oyuncu 7.3 2,646
Dilwale Dulhania Le Jayenge
Cesur Yürek Gelini Alır
1995 Komedi Oyuncu 7.9 16,998
Karan Arjun 1995 Aksiyon Oyuncu 6.5 3,679
Oh Darling Yeh Hai India 1995 Oyuncu 3.3 518
Ram Jaane 1995 Aksiyon Oyuncu 4.8 1,292
Trimurti 1995 Aksiyon Oyuncu 4.2 840
Zamaana Deewana 1995 Aksiyon Oyuncu 4.1 618
Army
Ordu
1996 Aksiyon Oyuncu 3.9 634
Dushman Duniya Ka 1996 Oyuncu 4.2 394
Dil To Pagal Hai 1997 Komedi Oyuncu 6.8 6,984
Pardes 1997 Müzikal Oyuncu 6.7 3,967
Yes Boss
Evet Patron
1997 Komedi Oyuncu 6.6 4,170
Chamatkar 1992 Komedi Oyuncu 6.3 1,691
Deewana 1992 Aksiyon Oyuncu 6.3 1,503
English Babu Desi Mem 1996 Komedi Oyuncu 4.1 783
Koyla 1997 Aksiyon Oyuncu 5.7 2,766
Maya 1993 Dram Oyuncu 5.2 629
Josh 2000 Aksiyon Oyuncu, Müzik 5.7 3,422
Dil Se.. 1998 Dram Oyuncu 7.4 7,438
Duplicate 1998 Aksiyon Oyuncu 5.3 2,991
Chaahat 1996 Dram Oyuncu 4.7 980
Guddu 1995 Dram Oyuncu 3.2 670
Kuch Kuch Hota Hai
Bir Şeyler Oluyor
1998 Komedi Oyuncu, Dublör 7.5 12,284
Raju Ban Gaya Gentleman 1992 Müzikal Oyuncu 6.7 2,210
Baadshah 1999 Aksiyon Oyuncu, Müzik 6.1 3,990
Mohabbatein
Aşk Hikayeleri
2000 Müzikal Oyuncu 6.8 8,670
Gaja Gamini 2000 Dram Oyuncu 5.0 387
Hey Ram 2000 Dram Oyuncu 7.6 4,229
Hum Tumhare Hain Sanam 2002 Dram Oyuncu 4.9 2,516
Phir Bhi Dil Hai Hindustani 2000 Komedi Oyuncu, Yapımcı 5.8 1,945
One 2 Ka 4 2001 Aksiyon Oyuncu 5.1 1,719
In Which Annie Gives It Those Ones 1989 Oyuncu 8.0 211
Devdas 2002 Müzikal Oyuncu 7.6 16,808
Kabhi Khushi Kabhie Gham...
Biraz Neşe Biraz Keder...
2001 Dram Oyuncu 7.1 14,374
Asoka 2001 Aksiyon Oyuncu, Yapımcı 6.4 5,389
Har Dil Jo Pyar Karega... 2000 Dram Oyuncu, Teşekkür 4.8 1,847
Gudgudee 1997 Müzikal Oyuncu 2.9 142
Fauji 1988 Aksiyon Oyuncu 7.1 407
Saathiya 2002 Dram Oyuncu, Teşekkür 6.9 3,192
Shakthi: The Power 2002 Aksiyon Oyuncu 5.7 1,762
Chalte Chalte 2003 Dram Oyuncu, Yapımcı 6.5 5,788
Kal Ho Naa Ho 2003 Komedi Oyuncu 8.0 21,502
Main Hoon Na 2004 Aksiyon Oyuncu, Yapımcı, Dublör 6.7 9,381
Swades: We, the People
Swades: Bizim İnsanımız
2004 Dram Oyuncu 8.5 28,734
Yeh Lamhe Judaai Ke 2004 Dram Oyuncu 2.4 494
Kaal 2005 Gerilim Oyuncu, Yapımcı 4.2 2,305
Veer-Zaara 2004 Dram Oyuncu 7.7 14,336
Silsiilay 2005 Dram Oyuncu 4.3 448
Koffee with Karan 2004 Komedi Oyuncu 6.7 345
Kabhi Alvida Naa Kehna 2006 Dram Oyuncu 5.7 8,034
Paheli 2005 Fantastik Oyuncu, Yapımcı 6.1 3,967
Kuchh Meetha Ho Jaye 2005 Komedi Oyuncu, Teşekkür 3.7 148
Eklavya 2007 Aksiyon Teşekkür 5.9 2,069
Don 2006 Aksiyon Oyuncu, Müzik 7.0 12,151
Americanizing Shelley 2007 Komedi Teşekkür 4.4 363
Heyy Babyy 2007 Komedi Oyuncu, Teşekkür 5.4 3,417
Alag: He Is Different.... He Is Alone... 2006 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.7 523
Zindaggi Rocks 2006 Dram Teşekkür 4.5 164
I See You
Seni Görüyorum
2006 Komedi Oyuncu 4.2 727
Chak De India! 2007 Dram Oyuncu 7.9 14,467
Luck by Chance 2009 Dram Oyuncu, Teşekkür 7.0 5,186
Bhoothnath 2008 Komedi Oyuncu 5.7 1,941
Om Shanti Om 2007 Aksiyon Oyuncu, Yapımcı 6.4 13,705
Shaurya: It Takes Courage to Make Right... Right 2008 Suç Oyuncu, Teşekkür 6.9 1,385
Kismat Konnection 2008 Komedi Oyuncu 5.1 2,491
Dulha Mil Gaya 2010 Komedi Oyuncu 3.9 960
Krazzy 4 2008 Aksiyon Oyuncu, Teşekkür 3.9 1,095
Rab Ne Bana Di Jodi 2008 Komedi Oyuncu, Yapımcı 6.9 13,703
My Name Is Khan
Benim Adım Khan
2010 Dram Oyuncu 7.8 36,045
Billu 2009 Komedi Oyuncu 5.8 3,824
Don 2 2011 Aksiyon Oyuncu, Yapımcı 7.0 23,915
Enthiran 2010 Aksiyon Teşekkür 7.0 13,114
Aao Wish Karein 2009 Komedi Oyuncu, Teşekkür 4.9 280
Ra.One 2011 Aksiyon Senarist, Oyuncu, Yapımcı 4.6 18,832
Koochie Koochie Hota Hai 2011 Animasyon Oyuncu 6.2 405
Shahrukh Bola 'Khoobsurat Hai Tu'... And She Believed in It 2010 Komedi Oyuncu, Müzik 6.7 51
Love Breakups Zindagi 2011 Komedi Oyuncu, Teşekkür 5.4 540
Always Kabhi Kabhi 2011 Komedi Oyuncu 4.1 670
Chennai Express
Aşk Treni
2013 Aksiyon Oyuncu 6.1 21,731
Student of the Year 2012 Komedi Yapımcı 5.5 5,652
Jab Tak Hai Jaan 2012 Dram Oyuncu 6.9 25,849
Happy New Year 2013 Oyuncu, Yapımcı    
Bhoothnath Returns 2014 Komedi Oyuncu 7.9 472