Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Shah Rukh Khan

Shah Rukh Khan (50)


Oyuncu, Yapımcı, Müzisyen
Doğum Tarihi:
02 Kasım 1965 (Salı)
Doğum Yeri:
New Delhi, Hindistan
Diğer Bir İsmi:
King Khan | Shahrukh Khan | Shah Rukh
Takma İsmi: SRK
Burcu: Akrep
Boyu: 1.73 m
9.6 (116 Oy)
  • Currently 192.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (17)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayran
2016 Dram Oyuncu 7.6 27,084
2016 Suç Oyuncu    
2015 Aksiyon Oyuncu 5.4 21,847
2014 Aksiyon Oyuncu 5.3 25,817
2014 Komedi Oyuncu 6.9 3,497
2014 Dram Oyuncu 5.3 1,349

Aşk Treni
2013 Aksiyon Oyuncu 6.0 36,479

Çılgın Gençlik
2013 Dram 6.9 25,249
2012 Dram Oyuncu 6.9 42,433
2011 Animasyon Oyuncu    
2011 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
7.1 38,497
2011 Aksiyon Yapımcı
Senarist
Oyuncu
4.8 31,680
2011 Komedi Oyuncu
5.7 754
2011 Komedi Oyuncu 4.3 1,088
2010 Komedi Oyuncu
Müzik
6.3 1,014
2010 Komedi 7.8 790
2010 Aksiyon 7.1 18,421

Benim Adım Khan
2010 Dram Oyuncu 8.0 69,997
2010 Komedi Oyuncu 4.3 1,826
2009 Komedi Oyuncu
5.3 455
2009 Komedi Oyuncu 6.1 7,420
2009 Dram Oyuncu
7.1 6,973
2008 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.1 30,139
2008 Komedi Oyuncu 5.2 3,943
2008 Komedi Oyuncu 6.3 4,678
2008 Aksiyon Oyuncu
4.1 1,536
2008 Suç Oyuncu
7.3 2,468
2007 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
6.6 28,975
2007 Komedi Oyuncu
6.0 8,775
2007 Dram Oyuncu 8.4 46,271
2007 Komedi 5.1 569
2007 Aksiyon 6.2 2,666

Seni Görüyorum
2006 Komedi Oyuncu 4.4 925
2006 Aksiyon Oyuncu
Müzik
7.2 24,792
2006 Dram 4.1 210
2006 Dram Oyuncu 6.0 14,027
2006 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.1 903
2005 Fantastik Yapımcı
Oyuncu
6.7 9,829
2005 Dram Oyuncu 4.2 571
2005 Gerilim Yapımcı
Oyuncu
4.5 3,573
2005 Komedi Oyuncu
3.7 226

Swades: Bizim İnsanımız
2004 Dram Oyuncu 8.3 58,194
2004 Komedi Oyuncu 8.1 1,788
2004 Dram Oyuncu 7.9 34,669
2004 Aksiyon Dublör
Yapımcı
Oyuncu
7.0 22,336
2004 Dram Oyuncu 4.2 1,248
2003 Komedi Oyuncu 8.0 44,020
2003 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.6 11,453
2002 Dram Oyuncu
7.0 4,809
2002 Aksiyon Oyuncu 6.1 3,646
2002 Dram Oyuncu 5.4 4,777
2002 Müzikal Oyuncu 7.6 26,108

Biraz Neşe Biraz Keder...
2001 Dram Oyuncu 7.5 29,858
2001 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
6.7 10,632
2001 Aksiyon Oyuncu 5.5 3,456
2000 Dram Oyuncu 5.3 593

Aşk Hikayeleri
2000 Müzikal Oyuncu 7.1 18,134
2000 Dram Oyuncu
5.2 3,018
2000 Aksiyon Oyuncu
Müzik
6.1 7,107
2000 Dram Oyuncu 8.1 7,334
2000 Komedi Oyuncu
Yapımcı
6.3 4,577
1999 Aksiyon Müzik
Oyuncu
6.9 12,729

Bir Şeyler Oluyor
1998 Komedi Dublör
Oyuncu
7.8 32,740
1998 Dram Oyuncu 7.8 19,325
1998 Aksiyon Oyuncu 5.5 5,083
1997 Müzikal Oyuncu 7.0 8,911
1997 Komedi Oyuncu 7.1 14,222

Evet Patron
1997 Komedi Oyuncu 6.9 9,118
1997 Aksiyon Oyuncu 6.2 6,099
1997 Müzikal Oyuncu 4.3 267
1996 Komedi Oyuncu 4.8 1,601
1996 Oyuncu 4.4 478
1996 Dram Oyuncu 5.3 1,865

Ordu
1996 Aksiyon Oyuncu 4.4 1,116
1995 Aksiyon Oyuncu 6.9 8,827

Cesur Yürek Gelini Alır
1995 Komedi Oyuncu 8.3 43,706
1995 Dram Oyuncu 4.4 1,721
1995 Aksiyon Oyuncu 5.0 1,495
1995 Oyuncu 4.3 1,139
1995 Aksiyon Oyuncu 5.4 2,673
1995 Aksiyon Oyuncu 4.8 1,727
1994 Oyuncu 7.0 4,274
1993 Komedi Oyuncu    
1993 Gerilim Oyuncu 7.9 15,701
1993 Suç Oyuncu 7.8 17,364
1993 Dram Oyuncu 5.7 1,591
1993 Aksiyon Oyuncu 5.2 2,113
1992 Müzikal Oyuncu 7.0 4,970
1992 Romantik Oyuncu 5.0 1,085
1992 Komedi Oyuncu 6.7 4,252
1992 Aksiyon Oyuncu 6.9 4,172
1989 Oyuncu    
1988 Aksiyon Oyuncu 8.4 2,411
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016