Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Shah Rukh Khan

Shah Rukh Khan (50)


Oyuncu, Yapımcı, Müzisyen
Doğum Tarihi:
02 Kasım 1965 (Salı)
Doğum Yeri:
New Delhi, Hindistan
Diğer Bir İsmi:
King Khan | Shahrukh Khan | Shah Rukh
Takma İsmi: SRK
Burcu: Akrep
Boyu: 1.73 m
9.6 (113 Oy)
  • Currently 192.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (17)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu 7.9 22,622
2015 Aksiyon Oyuncu 5.4 20,498
2014 Aksiyon Oyuncu 5.4 24,792
2014 Komedi Oyuncu 6.9 3,382
2014 Dram Oyuncu 5.3 1,300

Aşk Treni
2013 Aksiyon Oyuncu 6.0 35,319

Çılgın Gençlik
2013 Dram 6.9 24,276
2012 Dram Oyuncu 6.9 41,378
2012 Komedi Yapımcı 5.5 8,911
2011 Animasyon Oyuncu    
2011 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
7.1 37,570
2011 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
Senarist
4.8 31,185
2011 Komedi Oyuncu
5.7 733
2011 Komedi Oyuncu 4.3 1,071
2010 Komedi Oyuncu
Müzik
6.3 1,013
2010 Komedi 7.8 789
2010 Aksiyon 7.1 17,856

Benim Adım Khan
2010 Dram Oyuncu 8.0 67,058
2010 Komedi Oyuncu 4.3 1,778
2009 Komedi Oyuncu
5.3 448
2009 Komedi Oyuncu 6.1 7,210
2009 Dram Oyuncu
7.1 6,872
2008 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.1 29,045
2008 Komedi Oyuncu 5.2 3,837
2008 Komedi Oyuncu 6.3 4,554
2008 Aksiyon Oyuncu
4.1 1,503
2008 Suç Oyuncu
7.3 2,411
2007 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.6 28,052
2007 Komedi Oyuncu
6.0 8,384
2007 Dram Oyuncu 8.4 43,973
2007 Komedi 5.1 566
2007 Aksiyon 6.2 2,631

Seni Görüyorum
2006 Komedi Oyuncu 4.4 916
2006 Aksiyon Oyuncu
Müzik
7.2 23,763
2006 Dram 4.1 209
2006 Dram Oyuncu 6.0 13,677
2006 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.1 891
2005 Fantastik Yapımcı
Oyuncu
6.7 9,619
2005 Dram Oyuncu 4.2 563
2005 Gerilim Yapımcı
Oyuncu
4.5 3,495
2005 Komedi Oyuncu
3.7 225

Swades: Bizim İnsanımız
2004 Dram Oyuncu 8.3 56,090
2004 Komedi Oyuncu 8.1 1,788
2004 Dram Oyuncu 7.9 33,231
2004 Aksiyon Dublör
Yapımcı
Oyuncu
7.0 21,664
2004 Dram Oyuncu 4.2 1,228
2003 Komedi Oyuncu 8.1 42,168
2003 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.6 11,179
2002 Dram Oyuncu
7.0 4,706
2002 Aksiyon Oyuncu 6.1 3,578
2002 Dram Oyuncu 5.4 4,623
2002 Müzikal Oyuncu 7.6 25,014

Biraz Neşe Biraz Keder...
2001 Dram Oyuncu 7.5 28,498
2001 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
6.7 10,401
2001 Aksiyon Oyuncu 5.4 3,320
2000 Dram Oyuncu 5.2 585

Aşk Hikayeleri
2000 Müzikal Oyuncu 7.1 17,579
2000 Dram Oyuncu
5.2 2,957
2000 Aksiyon Müzik
Oyuncu
6.1 6,913
2000 Dram Oyuncu 8.1 6,946
2000 Komedi Oyuncu
Yapımcı
6.3 4,386
1999 Aksiyon Müzik
Oyuncu
6.9 12,361

Bir Şeyler Oluyor
1998 Komedi Oyuncu
Dublör
7.8 31,290
1998 Dram Oyuncu 7.8 18,615
1998 Aksiyon Oyuncu 5.4 4,881
1997 Müzikal Oyuncu 7.0 8,555
1997 Komedi Oyuncu 7.1 13,802

Evet Patron
1997 Komedi Oyuncu 6.9 8,824
1997 Aksiyon Oyuncu 6.2 5,898
1997 Müzikal Oyuncu 4.3 263
1996 Komedi Oyuncu 4.7 1,552
1996 Oyuncu 4.3 472
1996 Dram Oyuncu 5.3 1,807

Ordu
1996 Aksiyon Oyuncu 4.3 1,077
1995 Aksiyon Oyuncu 6.9 8,598

Cesur Yürek Gelini Alır
1995 Komedi Oyuncu 8.3 41,774
1995 Dram Oyuncu 4.3 1,666
1995 Aksiyon Oyuncu 5.0 1,447
1995 Oyuncu 4.2 1,100
1995 Aksiyon Oyuncu 5.4 2,575
1995 Aksiyon Oyuncu 4.8 1,656
1994 Oyuncu 7.0 4,143
1993 Komedi Oyuncu    
1993 Gerilim Oyuncu 7.9 15,031
1993 Suç Oyuncu 7.8 16,447
1993 Dram Oyuncu 5.6 1,551
1993 Aksiyon Oyuncu 5.2 2,073
1992 Müzikal Oyuncu 7.0 4,863
1992 Romantik Oyuncu 4.9 1,052
1992 Komedi Oyuncu 6.7 4,105
1992 Aksiyon Oyuncu 6.9 4,032
1989 Oyuncu    
1988 Aksiyon Oyuncu 8.4 2,411
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016