Shah Rukh Khan (48)


Oyuncu, Yapımcı, Müzik
9.8 (77 Oy)
  • Currently 196.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Doğum Tarihi: 02 Kasım 1965 (Salı)
Doğum Yeri: New Delhi, Hindistan
Takma İsmi: SRK
Diğer Bir İsmi: King Khan | Shahrukh Khan | Shah Rukh
Burcu: Akrep
Boyu:1.73 m
Resimleri (14)
Hayranlar (160 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 Romantik Oyuncu 4.9 796
1993 Suç Oyuncu 8.0 11,867
1993 Aksiyon Oyuncu 5.2 1,559
1994 Oyuncu 7.0 3,255
1993 Gerilim Oyuncu 8.2 10,884
1993 Komedi Oyuncu 7.3 2,646

Cesur Yürek Gelini Alır
1995 Komedi Oyuncu 8.4 26,526
1995 Aksiyon Oyuncu 7.0 6,340
1995 Oyuncu 4.2 864
1995 Aksiyon Oyuncu 5.2 1,855
1995 Aksiyon Oyuncu 4.6 1,133
1995 Aksiyon Oyuncu 4.9 1,041

Ordu
1996 Aksiyon Oyuncu 4.3 865
1996 Oyuncu 4.3 403
1997 Komedi Oyuncu 7.1 9,632
1997 Müzikal Oyuncu 7.0 5,905

Evet Patron
1997 Komedi Oyuncu 7.0 6,808
1992 Komedi Oyuncu 6.7 2,851
1992 Aksiyon Oyuncu 7.0 3,048
1996 Komedi Oyuncu 4.6 1,225
1997 Aksiyon Oyuncu 6.2 4,195
1993 Dram Oyuncu 5.8 1,183
2000 Aksiyon Müzik, Oyuncu 6.1 5,096
1998 Dram Oyuncu 7.9 14,663
1998 Aksiyon Oyuncu 5.4 3,611
1996 Dram Oyuncu 5.2 1,437
1995 Dram Oyuncu 4.3 1,273

Bir Şeyler Oluyor
1998 Komedi Dublör, Oyuncu 7.9 21,145
1992 Müzikal Oyuncu 7.0 3,716
1999 Aksiyon Oyuncu, Müzik 7.0 8,936

Aşk Hikayeleri
2000 Müzikal Oyuncu 7.1 11,747
2000 Dram Oyuncu 5.4 488
2000 Dram Oyuncu 8.1 5,757
2002 Dram Oyuncu 5.2 3,547
2000 Komedi Oyuncu, Yapımcı 6.3 3,204
2001 Aksiyon Oyuncu 5.4 2,469
1989 Oyuncu 8.4 1,053
2002 Müzikal Oyuncu 7.6 17,925

Biraz Neşe Biraz Keder...
2001 Dram Oyuncu 7.5 19,414
2001 Aksiyon Yapımcı, Oyuncu 6.8 8,029
2000 Dram Oyuncu, Teşekkür 5.1 2,386
1997 Müzikal Oyuncu 4.3 225
1988 Aksiyon Oyuncu 8.3 2,180
2002 Dram Oyuncu, Teşekkür 7.0 4,009
2002 Aksiyon Oyuncu 6.1 2,860
2003 Dram Oyuncu, Yapımcı 6.7 8,381
2003 Komedi Oyuncu 8.1 27,991
2004 Aksiyon Yapımcı, Oyuncu, Dublör 7.0 13,084

Swades: Bizim İnsanımız
2004 Dram Oyuncu 8.5 38,692
2004 Dram Oyuncu 4.2 1,067
2005 Gerilim Yapımcı, Oyuncu 4.3 2,528
2004 Dram Oyuncu 7.9 22,641
2005 Dram Oyuncu 4.3 496
2004 Komedi Oyuncu 8.3 1,350
2006 Dram Oyuncu 6.0 10,087
2005 Fantastik Yapımcı, Oyuncu 6.8 7,748
2005 Komedi Oyuncu, Teşekkür 4.3 201
2007 Aksiyon Teşekkür 6.2 2,354
2006 Aksiyon Müzik, Oyuncu 7.2 15,960
2007 Komedi Teşekkür 5.1 561
2007 Komedi Oyuncu, Teşekkür 5.6 4,357
2006 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.2 780
2006 Dram Teşekkür 4.5 183

Seni Görüyorum
2006 Komedi Oyuncu 4.5 806
2007 Dram Oyuncu 7.9 14,467
2009 Dram Oyuncu, Teşekkür 7.1 6,053
2008 Komedi Oyuncu 6.2 3,446
2007 Aksiyon Oyuncu, Yapımcı 6.7 17,968
2008 Suç Oyuncu, Teşekkür 7.3 1,980
2008 Komedi Oyuncu 5.2 3,052
2010 Komedi Oyuncu 4.4 1,357
2008 Aksiyon Oyuncu, Teşekkür 4.1 1,283
2008 Komedi Yapımcı, Oyuncu 7.1 17,948

Benim Adım Khan
2010 Dram Oyuncu 7.9 47,987
2009 Komedi Oyuncu 6.1 5,419
2011 Aksiyon Oyuncu, Yapımcı 7.1 27,876
2010 Aksiyon Teşekkür 7.0 14,035
2010 Komedi Teşekkür 7.6 771
2009 Komedi Oyuncu, Teşekkür 5.5 390
2011 Aksiyon Senarist, Oyuncu, Yapımcı 4.9 24,573
2011 Animasyon Oyuncu 6.2 405
2010 Komedi Oyuncu, Müzik 8.2 930
2011 Komedi Oyuncu, Teşekkür 5.5 657
2011 Komedi Oyuncu 4.4 948

Aşk Treni
2013 Aksiyon Oyuncu 6.1 23,826
2012 Komedi Yapımcı 5.5 6,670
2012 Dram Oyuncu 7.0 31,663
2013 Oyuncu    
2014 Dram Oyuncu 5.6 674
2014 Komedi Oyuncu 7.2 1,798