Shah Rukh Khan (49)


Oyuncu, Yapımcı, Müzik
9.8 (81 Oy)
  • Currently 196.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Doğum Tarihi: 02 Kasım 1965 (Salı)
Doğum Yeri: New Delhi, Hindistan
Takma İsmi: SRK
Diğer Bir İsmi: King Khan | Shahrukh Khan | Shah Rukh
Burcu: Akrep
Boyu:1.73 m
Resimleri (14)
Hayranlar (163 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 Romantik Oyuncu 4.9 805
1993 Suç Oyuncu 8.0 11,963
1993 Aksiyon Oyuncu 5.2 1,574
1994 Oyuncu 7.0 3,273
1993 Gerilim Oyuncu 8.2 10,965
1993 Komedi Oyuncu 7.3 2,646

Cesur Yürek Gelini Alır
1995 Komedi Oyuncu 8.4 26,791
1995 Aksiyon Oyuncu 7.0 6,387
1995 Oyuncu 4.1 873
1995 Aksiyon Oyuncu 5.2 1,868
1995 Aksiyon Oyuncu 4.6 1,144
1995 Aksiyon Oyuncu 4.8 1,056

Ordu
1996 Aksiyon Oyuncu 4.2 875
1996 Oyuncu 4.3 405
1997 Komedi Oyuncu 7.1 9,718
1997 Müzikal Oyuncu 7.0 5,973

Evet Patron
1997 Komedi Oyuncu 7.0 6,863
1992 Komedi Oyuncu 6.7 2,871
1992 Aksiyon Oyuncu 6.9 3,068
1996 Komedi Oyuncu 4.6 1,235
1997 Aksiyon Oyuncu 6.2 4,245
1993 Dram Oyuncu 5.7 1,197
2000 Aksiyon Oyuncu, Müzik 6.1 5,151
1998 Dram Oyuncu 7.9 14,746
1998 Aksiyon Oyuncu 5.4 3,640
1996 Dram Oyuncu 5.2 1,443
1995 Dram Oyuncu 4.2 1,282

Bir Şeyler Oluyor
1998 Komedi Dublör, Oyuncu 7.9 21,415
1992 Müzikal Oyuncu 7.0 3,744
1999 Aksiyon Müzik, Oyuncu 7.0 9,001

Aşk Hikayeleri
2000 Müzikal Oyuncu 7.1 11,874
2000 Dram Oyuncu 5.4 493
2000 Dram Oyuncu 8.1 5,805
2002 Dram Oyuncu 5.2 3,578
2000 Komedi Yapımcı, Oyuncu 6.3 3,235
2001 Aksiyon Oyuncu 5.4 2,486
1989 Oyuncu 8.4 1,055
2002 Müzikal Oyuncu 7.6 18,093

Biraz Neşe Biraz Keder...
2001 Dram Oyuncu 7.5 19,638
2001 Aksiyon Yapımcı, Oyuncu 6.8 8,118
2000 Dram Oyuncu, Teşekkür 5.1 2,407
1997 Müzikal Oyuncu 4.2 229
1988 Aksiyon Oyuncu 8.1 2,200
2002 Dram Oyuncu, Teşekkür 7.0 4,022
2002 Aksiyon Oyuncu 6.1 2,885
2003 Dram Yapımcı, Oyuncu 6.7 8,454
2003 Komedi Oyuncu 8.1 28,283
2004 Aksiyon Yapımcı, Oyuncu, Dublör 7.0 13,277

Swades: Bizim İnsanımız
2004 Dram Oyuncu 8.5 39,119
2004 Dram Oyuncu 4.2 1,072
2005 Gerilim Yapımcı, Oyuncu 4.3 2,543
2004 Dram Oyuncu 7.9 22,852
2005 Dram Oyuncu 4.3 496
2004 Komedi Oyuncu 8.3 1,368
2006 Dram Oyuncu 6.0 10,165
2005 Fantastik Yapımcı, Oyuncu 6.8 7,812
2005 Komedi Oyuncu, Teşekkür 4.2 202
2007 Aksiyon Teşekkür 6.2 2,362
2006 Aksiyon Oyuncu, Müzik 7.2 16,163
2007 Komedi Teşekkür 5.1 561
2007 Komedi Oyuncu, Teşekkür 5.6 4,408
2006 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.2 783
2006 Dram Teşekkür 4.3 188

Seni Görüyorum
2006 Komedi Oyuncu 4.5 809
2007 Dram Oyuncu 7.9 14,467
2009 Dram Oyuncu, Teşekkür 7.1 6,078
2008 Komedi Oyuncu 6.2 3,475
2007 Aksiyon Yapımcı, Oyuncu 6.7 18,199
2008 Suç Oyuncu, Teşekkür 7.3 1,993
2008 Komedi Oyuncu 5.2 3,066
2010 Komedi Oyuncu 4.3 1,369
2008 Aksiyon Oyuncu, Teşekkür 4.1 1,284
2008 Komedi Yapımcı, Oyuncu 7.1 18,153

Benim Adım Khan
2010 Dram Oyuncu 7.9 48,365
2009 Komedi Oyuncu 6.0 5,451
2011 Aksiyon Oyuncu, Yapımcı 7.1 28,051
2010 Aksiyon Teşekkür 7.0 14,120
2010 Komedi Teşekkür 7.6 772
2009 Komedi Oyuncu, Teşekkür 5.5 391
2011 Aksiyon Senarist, Oyuncu, Yapımcı 4.9 24,720
2011 Animasyon Oyuncu 6.2 405
2010 Komedi Oyuncu, Müzik 7.7 940
2011 Komedi Oyuncu, Teşekkür 5.5 661
2011 Komedi Oyuncu 4.4 951

Aşk Treni
2013 Aksiyon Oyuncu 6.1 24,046
2012 Komedi Yapımcı 5.5 6,736
2012 Dram Oyuncu 7.0 31,811
2014 Aksiyon Oyuncu    
2014 Dram Oyuncu 5.6 696
2014 Komedi Oyuncu 7.2 1,859