Giriş Kayıt

Shah Rukh Khan (49)


Oyuncu, Yapımcı, Müzik
9.7 (96 Oy)
  • Currently 193.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Doğum Tarihi: 02 Kasım 1965 (Salı)
Doğum Yeri: New Delhi, Hindistan
Takma İsmi: SRK
Diğer Bir İsmi: King Khan | Shahrukh Khan | Shah Rukh
Burcu: Akrep
Boyu:1.73 m
Resimleri (7)
Hayranlar (183 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 Romantik Oyuncu 4.9 899
1993 Suç Oyuncu 7.9 13,336
1993 Aksiyon Oyuncu 5.1 1,729
1994 Oyuncu 7.0 3,589
1993 Gerilim Oyuncu 8.1 12,410
1993 Komedi Oyuncu    

Cesur Yürek Gelini Alır
1995 Komedi Oyuncu 8.4 32,445
1995 Aksiyon Oyuncu 6.9 7,257
1995 Oyuncu 4.1 951
1995 Aksiyon Oyuncu 5.2 2,100
1995 Aksiyon Oyuncu 4.6 1,326
1995 Aksiyon Oyuncu 4.8 1,203

Ordu
1996 Aksiyon Oyuncu 4.2 946
1996 Oyuncu 4.2 428
1997 Komedi Oyuncu 7.1 11,261
1997 Müzikal Oyuncu 7.0 6,937

Evet Patron
1997 Komedi Oyuncu 6.9 7,566
1992 Komedi Oyuncu 6.7 3,352
1992 Aksiyon Oyuncu 6.9 3,409
1996 Komedi Oyuncu 4.6 1,344
1997 Aksiyon Oyuncu 6.2 4,889
1993 Dram Oyuncu 5.6 1,343
2000 Aksiyon Müzik, Oyuncu 6.1 5,857
1998 Dram Oyuncu 7.8 16,244
1998 Aksiyon Oyuncu 5.4 4,090
1996 Dram Oyuncu 5.2 1,572
1995 Dram Oyuncu 4.2 1,419

Bir Şeyler Oluyor
1998 Komedi Oyuncu, Dublör 7.9 25,149
1992 Müzikal Oyuncu 7.0 4,175
1999 Aksiyon Müzik, Oyuncu 6.9 10,259

Aşk Hikayeleri
2000 Müzikal Oyuncu 7.1 14,103
2000 Dram Oyuncu 5.3 531
2000 Dram Oyuncu 8.1 6,289
2002 Dram Oyuncu 5.3 3,950
2000 Komedi Yapımcı, Oyuncu 6.2 3,690
2001 Aksiyon Oyuncu 5.4 2,806
1989 Oyuncu    
2002 Müzikal Oyuncu 7.6 20,795

Biraz Neşe Biraz Keder...
2001 Dram Oyuncu 7.5 22,953
2001 Aksiyon Oyuncu, Yapımcı 6.7 9,106
2000 Dram Oyuncu, Teşekkür 5.1 2,576
1997 Müzikal Oyuncu 4.2 243
1988 Aksiyon Oyuncu 8.5 2,284
2002 Dram Oyuncu, Teşekkür 7.0 4,265
2002 Aksiyon Oyuncu 6.0 3,178
2003 Dram Yapımcı, Oyuncu 6.7 9,511
2003 Komedi Oyuncu 8.1 33,633
2004 Aksiyon Dublör, Yapımcı, Oyuncu 7.0 16,951

Swades: Bizim İnsanımız
2004 Dram Oyuncu 8.4 46,866
2004 Dram Oyuncu 4.1 1,120
2005 Gerilim Yapımcı, Oyuncu 4.3 2,723
2004 Dram Oyuncu 7.9 26,913
2005 Dram Oyuncu 4.2 528
2004 Komedi Oyuncu 8.2 1,547
2006 Dram Oyuncu 6.0 11,494
2005 Fantastik Yapımcı, Oyuncu 6.7 8,539
2005 Komedi Oyuncu, Teşekkür 4.0 214
2007 Aksiyon Teşekkür 6.2 2,472
2006 Aksiyon Oyuncu, Müzik 7.2 19,460
2007 Komedi Teşekkür 5.1 567
2007 Komedi Oyuncu, Teşekkür 5.7 5,313
2006 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.2 826
2006 Dram Teşekkür 4.1 199

Seni Görüyorum
2006 Komedi Oyuncu 4.4 856
2007 Dram Oyuncu    
2009 Dram Oyuncu, Teşekkür 7.1 6,389
2008 Komedi Oyuncu 6.2 3,884
2007 Aksiyon Yapımcı, Oyuncu 6.6 22,589
2008 Suç Oyuncu, Teşekkür 7.3 2,134
2008 Komedi Oyuncu 5.2 3,370
2010 Komedi Oyuncu 4.3 1,539
2008 Aksiyon Oyuncu, Teşekkür 4.1 1,366
2008 Komedi Oyuncu, Yapımcı 7.1 22,803

Benim Adım Khan
2010 Dram Oyuncu 8.0 55,893
2009 Komedi Oyuncu 6.1 6,113
2011 Aksiyon Yapımcı, Oyuncu 7.1 32,145
2010 Aksiyon Teşekkür 7.1 16,003
2010 Komedi Teşekkür 8.2 774
2009 Komedi Oyuncu, Teşekkür 5.4 415
2011 Aksiyon Yapımcı, Senarist, Oyuncu 4.8 27,829
2011 Animasyon Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu, Müzik 7.1 970
2011 Komedi Oyuncu, Teşekkür 5.5 691
2011 Komedi Oyuncu 4.3 1,004

Aşk Treni
2013 Aksiyon Oyuncu 6.0 29,261
2012 Komedi Yapımcı 5.4 7,588
2012 Dram Oyuncu 6.9 36,058
2014 Aksiyon Oyuncu 5.7 19,042
2015 Dram Oyuncu    
2014 Dram Oyuncu 5.3 1,007
2014 Komedi Oyuncu 7.0 2,682
Türkçe Altyazı © 2007 - 2015