Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Shah Rukh Khan

Shah Rukh Khan (50)


Oyuncu, Yapımcı, Müzisyen
Doğum Tarihi:
02 Kasım 1965 (Salı)
Doğum Yeri:
New Delhi, Hindistan
Diğer Bir İsmi:
King Khan | Shahrukh Khan | Shah Rukh
Takma İsmi: SRK
Burcu: Akrep
Boyu: 1.73 m
9.6 (109 Oy)
  • Currently 192.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (17)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu    
2015 Aksiyon Oyuncu 5.6 16,044
2014 Aksiyon Oyuncu 5.4 22,904
2014 Komedi Oyuncu 6.9 3,233
2014 Dram Oyuncu 5.2 1,228

Aşk Treni
2013 Aksiyon Oyuncu 5.9 33,218

Çılgın Gençlik
2013 Dram 6.9 22,813
2012 Dram Oyuncu 6.9 39,340
2012 Komedi Yapımcı 5.5 8,497
2011 Animasyon Oyuncu    
2011 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
7.1 35,491
2011 Aksiyon Senarist
Oyuncu
Yapımcı
4.8 30,214
2011 Komedi Oyuncu
5.6 721
2011 Komedi Oyuncu 4.3 1,050
2010 Komedi Oyuncu
Müzik
6.3 1,007
2010 Komedi 7.6 794
2010 Aksiyon 7.1 17,454

Benim Adım Khan
2010 Dram Oyuncu 8.0 63,291
2010 Komedi Oyuncu 4.3 1,701
2009 Komedi Oyuncu
5.3 440
2009 Komedi Oyuncu 6.1 6,909
2009 Dram Oyuncu
7.1 6,791
2008 Komedi Oyuncu
Yapımcı
7.1 27,077
2008 Komedi Oyuncu 5.2 3,711
2008 Komedi Oyuncu 6.2 4,376
2008 Aksiyon Oyuncu
4.1 1,469
2008 Suç Oyuncu
7.3 2,341
2007 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.6 26,144
2007 Komedi Oyuncu
5.9 7,768
2007 Dram Oyuncu 8.4 41,450
2007 Komedi 5.1 574
2007 Aksiyon 6.2 2,587

Seni Görüyorum
2006 Komedi Oyuncu 4.4 906
2006 Aksiyon Oyuncu
Müzik
7.2 22,656
2006 Dram 4.0 210
2006 Dram Oyuncu 6.0 13,102
2006 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.2 875
2005 Fantastik Yapımcı
Oyuncu
6.7 9,320
2005 Dram Oyuncu 4.2 559
2005 Gerilim Oyuncu
Yapımcı
4.5 3,405
2005 Komedi Oyuncu
3.7 228

Swades: Bizim İnsanımız
2004 Dram Oyuncu 8.3 53,135
2004 Komedi Oyuncu 8.2 1,710
2004 Dram Oyuncu 7.9 31,060
2004 Aksiyon Dublör
Yapımcı
Oyuncu
6.9 20,468
2004 Dram Oyuncu 4.2 1,186
2003 Komedi Oyuncu 8.0 39,567
2003 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.6 10,717
2002 Dram Oyuncu
7.0 4,595
2002 Aksiyon Oyuncu 6.0 3,469
2002 Dram Oyuncu 5.3 4,421
2002 Müzikal Oyuncu 7.6 23,905

Biraz Neşe Biraz Keder...
2001 Dram Oyuncu 7.5 26,880
2001 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.7 10,024
2001 Aksiyon Oyuncu 5.4 3,161
2000 Dram Oyuncu 5.2 570

Aşk Hikayeleri
2000 Müzikal Oyuncu 7.1 16,656
2000 Dram Oyuncu
5.1 2,853
2000 Aksiyon Oyuncu
Müzik
6.1 6,623
2000 Dram Oyuncu 8.1 6,814
2000 Komedi Oyuncu
Yapımcı
6.2 4,139
1999 Aksiyon Müzik
Oyuncu
6.8 11,796

Bir Şeyler Oluyor
1998 Komedi Oyuncu
Dublör
7.8 29,599
1998 Dram Oyuncu 7.8 18,086
1998 Aksiyon Oyuncu 5.4 4,612
1997 Müzikal Oyuncu 7.0 8,059
1997 Komedi Oyuncu 7.1 13,183

Evet Patron
1997 Komedi Oyuncu 6.9 8,438
1997 Aksiyon Oyuncu 6.2 5,581
1997 Müzikal Oyuncu 4.2 262
1996 Komedi Oyuncu 4.6 1,467
1996 Oyuncu 4.3 457
1996 Dram Oyuncu 5.2 1,721

Ordu
1996 Aksiyon Oyuncu 4.2 1,024
1995 Aksiyon Oyuncu 6.9 8,291

Cesur Yürek Gelini Alır
1995 Komedi Oyuncu 8.3 39,038
1995 Dram Oyuncu 4.3 1,578
1995 Aksiyon Oyuncu 4.9 1,364
1995 Oyuncu 4.2 1,039
1995 Aksiyon Oyuncu 5.3 2,417
1995 Aksiyon Oyuncu 4.7 1,549
1994 Oyuncu 7.0 3,937
1993 Komedi Oyuncu    
1993 Gerilim Oyuncu 7.9 14,369
1993 Suç Oyuncu 7.8 15,668
1993 Dram Oyuncu 5.6 1,495
1993 Aksiyon Oyuncu 5.1 2,012
1992 Müzikal Oyuncu 7.0 4,634
1992 Romantik Oyuncu 4.8 986
1992 Komedi Oyuncu 6.7 3,860
1992 Aksiyon Oyuncu 6.9 3,799
1989 Oyuncu    
1988 Aksiyon Oyuncu 8.4 2,365
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016