Giriş Kayıt
Salim Khan

Salim Khan (81)


Senarist, Oyuncu

Salim Khan, 24 Kasım 1935 Indore, Madhya Pradesh, Hindistan doğumlu senarist, oyuncu. Don 2 (2011), Sholay (1975), Don (2006), Mr India (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Kasım 1935
Doğum Yeri: Indore, Madhya Pradesh, Hindistan
Diğer Bir İsmi: Salim Javed | Salim Khaan | Mr. Salim Khan | Salee
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Senarist
   
2013 78 Senarist 3.2 1,730
2011 76 Aksiyon Senarist 7.1 41,120
2009 74 Aksiyon Senarist 6.1 835
2007 72 Aksiyon Senarist 7.3 4,723
2007 72 Aksiyon Senarist 1.9 5,807
2006 71 Aksiyon Senarist 7.2 25,154
1998 63 6.8 2,461
1997 62 Aksiyon 4.5 651
1996 61 Dram Senarist 3.3 207
1996 61 Senarist 4.9 111
1994 59 Romantik Senarist 4.8 69
1992 57 Aksiyon Oyuncu 6.5 766
1991 56 Aksiyon Senarist 5.1 308
1991 56 Romantik Senarist 5.6 512
1989 54 Suç Senarist 4.7 401
1987 52 Aksiyon Senarist 7.8 6,887
1986 51 Müzikal Senarist 7.7 599
1982 47 Aksiyon Senarist 7.8 1,404
1981 46 Aksiyon Senarist 7.2 578
1980 45 Aksiyon Senarist 7.2 1,840
1980 45 Aksiyon Senarist 6.8 691
1979 44 Aksiyon Senarist 7.8 1,510
1978 43 Aksiyon Senarist 7.9 6,384
1977 42 Aksiyon Senarist 5.8 123
1975 40 Dram Senarist 8.2 6,305
1975 40 Aksiyon Senarist 8.5 32,156
1974 39 Dram Senarist 7.2 467
1973 38 Aksiyon Senarist 7.7 2,814
1973 38 Dram Senarist 7.3 1,421
1972 37 Macera Senarist 6.9 1,106
1971 36 Dram Senarist 7.0 748
1967 32 Müzikal Oyuncu 7.0 71
1966 31 Komedi Oyuncu 7.8 742
1962 27 Romantik Oyuncu 7.2 114
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,833) Split (5,328) Rogue One (5,036) Hidden Figures (4,075) Assassin's Creed (3,366) Paterson (3,111) Patriots Day (2,693) Allied (2,013) Brimstone (1,701) Live by Night (1,585)
Dizi Altyazıları
Legion (8,643) Arrow (5,166) The Flash (4,986) The Expanse (2,806) Legends of Tomorrow (2,558) The 100 (2,550) The Blacklist (2,085) Colony (2,002) Vikings (1,919) Designated Survivor (1,802)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017