Giriş Kayıt
Raju Khan

Raju Khan


Kameraman, Kostümcü, Yönetmen

Raju Khan, kameraman, kostümcü, yönetmen. Jodhaa Akbar (2008), Dilwale (2015), Jolly LLB 2 (2017), Krrish (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Raju
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Çeşitli 5.4 3,471
2017 Dram Çeşitli 3.7 3,377
2017 Aksiyon Çeşitli 7.3 13,190
2016 Komedi Çeşitli 6.5 2,851
2016 Aksiyon Çeşitli 6.0 7,833

Yakışıklı Rocky
2016 Aksiyon Çeşitli 6.8 4,952
2015 Aksiyon Çeşitli 5.3 25,839
2015 Komedi Çeşitli 4.9 406
2015 Komedi Çeşitli 5.8 4,441
2015 Dram Çeşitli 4.0 884
2014 Aksiyon Çeşitli 3.2 1,046
2014 Aksiyon Çeşitli 5.7 5,167
2014 Dram Çeşitli 4.5 1,359
2014 Aksiyon Çeşitli 5.3 6,124
2013 Romantik Çeşitli 5.3 17,225
2013 Aksiyon Çeşitli 5.5 8,130
2013 Aksiyon Çeşitli 4.8 5,361
2013 Aksiyon Çeşitli 2.5 204
2012 Aksiyon Çeşitli 4.9 10,785
2012 Komedi Çeşitli 5.5 6,026
2011 Aksiyon Çeşitli 4.6 48
2011 Komedi Çeşitli 4.4 356
2011 Dram Çeşitli 5.4 121
2011 Aksiyon Çeşitli 3.8 369
2011 Aksiyon Çeşitli 3.8 170
2010 Aksiyon Çeşitli 6.3 21,395
2009 Suç Çeşitli 5.3 445
2008 Aksiyon Çeşitli 4.1 1,558
2008 Aksiyon Çeşitli 7.6 20,757
2007 Aksiyon Yönetmen
Senarist
4.4 95
2007 Dram Kostüm Bölümü 8.0 761
2007 Dram Çeşitli 6.4 207
2007 Dram Çeşitli 3.3 248
2006 Dram Çeşitli 4.1 210

Awarapan
2006 Biyografi Çeşitli 6.7 931

Only For You
2006 Romantik Çeşitli 3.6 661
2006 Aksiyon Çeşitli 6.3 14,087
2006 Suç Çeşitli 4.4 69
2006 Suç Çeşitli 7.2 3,859
2006 Romantik Çeşitli 4.9 366
2006 Müzik Çeşitli 3.6 591
2005 Romantik Çeşitli 5.6 1,131
2005 Aksiyon Çeşitli 6.5 1,641
2005 Romantik Çeşitli 4.2 406
2005 Biyografi Çeşitli 6.7 7,292
2005 Komedi Çeşitli 6.2 2,412
2005 Komedi Çeşitli 3.7 228
2005 Müzikal Çeşitli 4.8 2,416
2005 Dram Çeşitli 4.4 1,743
2005 Gerilim Çeşitli 4.5 97
2005 Aksiyon Çeşitli 4.3 444
2005 Aksiyon Çeşitli 4.3 534

Swades: Bizim İnsanımız
2004 Dram Çeşitli 8.3 62,526
2004 Dram Çeşitli 6.8 6,404
2004 Müzikal Çeşitli 4.6 487
2004 Savaş Çeşitli 6.2 1,033
2004 Dram Çeşitli 6.1 384
2004 Müzikal Çeşitli 4.7 15
2003 Gerilim Çeşitli 5.2 626
2003 Dram Kameraman 3.9 114
2003 Çeşitli 5.3 547
2003 Dram Çeşitli 7.1 12,797
2003 Komedi Çeşitli 7.6 6,948
2003 Aksiyon Çeşitli 4.7 1,530
2003 Dram Çeşitli 5.5 1,689
2003 Dram Çeşitli 4.3 644
2003 Dram Çeşitli 5.2 1,668
2003 Aksiyon Çeşitli 4.8 890
2002 Aksiyon Çeşitli 5.8 403
2002 Dram Çeşitli 5.3 1,146
2002 Romantik Çeşitli 3.8 894
2002 Aksiyon Çeşitli 6.3 2,108
2002 Müzikal Kameraman 7.6 29,553
2002 Komedi Çeşitli 5.1 2,131
2002 Aksiyon Çeşitli 3.2 1,703
2002 Müzikal Çeşitli 3.8 780
2002 Dram Çeşitli 5.8 181
2001 Suç Çeşitli 6.5 5,512
2001 Müzikal Çeşitli 4.1 308

Lagaan: Evvel Zaman İçinde Hindistan'da
2001 Macera Çeşitli 8.2 83,250
2001 Müzikal Çeşitli 5.1 1,026

Gizli Gizli, Sessiz Sessiz
2001 Dram Çeşitli 5.4 3,345
2001 Dram Çeşitli 6.0 648
2000 Komedi Çeşitli 5.1 1,384
2000 Çeşitli 3.7 137
2000 Dram Çeşitli 6.7 4,463
2000 Aksiyon Çeşitli 6.1 7,241
2000 Aksiyon Çeşitli 4.5 133
2000 Aksiyon Çeşitli 6.9 1,721
2000 Aksiyon Çeşitli 3.8 2,898
1999 Çeşitli 5.9 1,155
1999 Suç Çeşitli 6.1 430

Ülkem İçin
1999 Aksiyon Çeşitli 8.2 17,840
1999 Aksiyon Çeşitli 3.2 443
1999 Aksiyon Çeşitli 4.5 172
1998 Komedi Çeşitli 6.7 2,053
1998 Aksiyon Çeşitli 5.2 1,582
1998 Suç Çeşitli 7.4 7,411
1998 Suç Çeşitli 6.9 1,323
1998 Çeşitli 6.8 2,461
1997 Aksiyon Çeşitli 6.9 6,570
1997 Çeşitli 4.8 57
1997 Aksiyon Çeşitli 6.2 6,202
1997 Aksiyon Çeşitli 4.5 651
1997 Gerilim Çeşitli 6.3 157
1997 Aksiyon Çeşitli 3.5 174
1997 Dram Çeşitli 4.8 10
1996 Çeşitli 5.0 98
1996 Komedi Çeşitli 4.8 1,628
1996 Aksiyon Çeşitli 5.2 135

Hindistan Kralı
1996 Dram Çeşitli 6.1 4,985
1996 Aksiyon Çeşitli 5.8 1,022
1996 Komedi Çeşitli 5.5 230
1996 Aksiyon Çeşitli 5.4 79
1996 Dram Çeşitli 5.3 1,901
1996 Aksiyon Çeşitli 4.0 309
1996 Korku Çeşitli 2.0 136
1996 Aksiyon Çeşitli 4.4 71
1995 Aksiyon Çeşitli 4.7 196
1995 Dram Çeşitli 7.1 3,311
1995 Aksiyon Çeşitli 5.3 510
1995 Aksiyon Çeşitli 4.8 283
1995 Aksiyon Çeşitli 5.0 1,515
1995 Gerilim Çeşitli 5.8 373
1995 Çeşitli 4.3 1,164
1994 Aksiyon Çeşitli 4.3 245
1994 Aksiyon Çeşitli 6.8 3,583
1993 Suç Çeşitli 7.8 17,902
1993 Aksiyon Çeşitli 5.1 444
1993 Aksiyon Çeşitli 6.6 678
1993 Dram Çeşitli 7.5 4,020
1993 Suç Çeşitli 6.3 219
1993 Aile Çeşitli 5.5 224
1993 Aksiyon Çeşitli 4.5 114
1993 Aksiyon Çeşitli 4.9 637
1993 Aksiyon Çeşitli 4.6 104
1992 Komedi Çeşitli 5.7 635
1992 Çeşitli 4.8 559
1991 Dram Çeşitli 6.3 504
1991 Müzikal Çeşitli 7.3 2,741
1990 Müzikal Çeşitli 6.3 1,149
1990 Komedi Çeşitli 7.7 2,805
1989 Dram Çeşitli 5.3 161
1987 Aksiyon Çeşitli 6.8 167
1981 Romantik Çeşitli 7.3 57
1980 Dram Çeşitli 5.7 135
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017