Giriş Kayıt

Aamir Khan (50)


Oyuncu, Yapımcı, Müzik
9.6 (357 Oy)
  • Currently 192.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Doğum Tarihi: 14 Mart 1965 (Pazar)
Doğum Yeri: Mumbai, Hindistan
Takma İsmi: AK
Diğer Bir İsmi: Master Aamir
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu:1.68 m
Resimleri (54)
Hayranlar (638 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1973 Dram Oyuncu 7.4 1,203
1985 Komedi Oyuncu 7.7 292
1984 Yönetmen Asistanı 6.7 60
1988 Aksiyon Oyuncu 7.7 5,177
1989 Romantik Oyuncu 6.0 393
1990 Komedi Oyuncu 6.9 2,861
1991 Müzikal Oyuncu 7.4 1,922
1990 Romantik Oyuncu 6.3 498
1992 Komedi Oyuncu 8.3 9,739
1993 Dram Senarist, Oyuncu 7.6 2,459
1992 Aksiyon Oyuncu 5.9 496
1994 Komedi Oyuncu 8.8 22,131
1995 Dram Oyuncu 7.1 2,635
1995 Komedi Oyuncu 7.7 3,631

Hindistan Kralı
1996 Dram Oyuncu 6.1 4,216
1995 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,241
1974 Dram Oyuncu 6.4 121
1997 Aksiyon Oyuncu 6.9 5,443
1998 Dram Oyuncu 7.8 4,749
1990 Aksiyon Oyuncu 5.5 618

Lagaan: Evvel Zaman İçinde Hindistan'da
2001 Macera Yapımcı, Oyuncu 8.3 53,586
1995 Dram Oyuncu 5.6 435
1992 Aksiyon Oyuncu 6.0 446
1990 Fantastik Oyuncu 5.4 429
1998 Suç Oyuncu, Müzik 7.4 5,743

Ülkem İçin
1999 Aksiyon Oyuncu 8.1 11,727
1999 Oyuncu, Müzik 6.1 2,636
2000 Aksiyon Oyuncu 3.8 2,416
1989 Dram Oyuncu 7.7 501
2001 Komedi Oyuncu 8.3 37,223
1992 Aile Oyuncu 6.0 234
1991 Romantik Oyuncu 6.3 429
1990 Romantik Oyuncu 6.0 329
2005 Biyografi Müzik, Oyuncu 6.7 6,472

Sarıya Boya
2006 Dram Oyuncu, Müzik 8.5 41,322
2006 Dram Oyuncu 7.2 17,045
2008 Komedi Yapımcı 7.6 14,389
2009 Dram Oyuncu, Teşekkür 7.1 6,389

Yerdeki Yıldızlar
2007 Dram Yönetmen, Yapımcı, Oyuncu, Müzik 8.5 70,327
2008 Aksiyon Oyuncu 7.3 27,311

3 Aptal
2009 Komedi Oyuncu 8.5 152,928
2009 Komedi Teşekkür 7.0 465

Mumbai Günlükleri
2010 Dram Yapımcı, Oyuncu 7.2 8,268
2010 Komedi Yapımcı 7.5 6,522
2012 Suç Yapımcı, Oyuncu 7.3 23,285
2013 Aksiyon Oyuncu 5.5 29,250
2011 Belgesel Oyuncu 8.5 24
2011 Komedi Yapımcı 7.6 14,855
2011 Dram Teşekkür 7.1 2,432
2014 Komedi Oyuncu 8.5 53,895
2013 Dram Oyuncu 6.8 2,822
Türkçe Altyazı © 2007 - 2015