Aamir Khan (49)


Oyuncu, Yapımcı, Müzik
9.7 (302 Oy)
  • Currently 194.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Doğum Tarihi: 14 Mart 1965 (Pazar)
Doğum Yeri: Mumbai, Hindistan
Takma İsmi: AK
Diğer Bir İsmi: Master Aamir
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu:1.68 m
Resimleri (72)
Hayranlar (553 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1973 Dram Oyuncu 7.4 1,049
1985 Komedi Oyuncu 7.5 235
1984 Yönetmen Asistanı 6.7 52
1988 Aksiyon Oyuncu 7.7 4,539
1989 Romantik Oyuncu 6.0 393
1990 Komedi Oyuncu 6.9 2,499
1991 Müzikal Oyuncu 7.4 1,922
1990 Romantik Oyuncu 6.2 415
1992 Komedi Oyuncu 8.3 8,955
1993 Dram Senarist, Oyuncu 7.6 2,459
1992 Aksiyon Oyuncu 5.9 496
1994 Komedi Oyuncu 8.8 18,146
1995 Dram Oyuncu 7.1 2,298
1995 Komedi Oyuncu 7.7 3,631

Hindistan Kralı
1996 Dram Oyuncu 6.1 3,672
1995 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,080
1974 Dram Oyuncu 6.4 101
1997 Aksiyon Oyuncu 6.9 4,603
1998 Dram Oyuncu 7.8 4,749
1990 Aksiyon Oyuncu 5.5 618

Lagaan: Evvel Zaman İçinde Hindistan'da
2001 Macera Oyuncu, Yapımcı 8.3 40,323
1995 Dram Oyuncu 5.6 354
1992 Aksiyon Oyuncu 6.0 369
1990 Fantastik Oyuncu 5.6 321
1998 Suç Oyuncu, Müzik 7.5 4,772

Ülkem İçin
1999 Aksiyon Oyuncu 8.0 9,402
1999 Oyuncu, Müzik 6.1 2,202
2000 Aksiyon Oyuncu 3.7 2,127
1989 Dram Oyuncu 7.7 501
2001 Komedi Oyuncu 8.6 25,554
1992 Aile Oyuncu 6.0 234
1991 Romantik Oyuncu 6.4 356
1990 Romantik Oyuncu 5.9 265
2005 Biyografi Müzik, Oyuncu 6.7 5,199

Sarıya Boya
2006 Dram Oyuncu, Müzik 8.5 41,322
2006 Dram Oyuncu 7.2 12,880
2008 Komedi Yapımcı 7.6 12,365
2009 Dram Oyuncu, Teşekkür 7.1 6,078

Yerdeki Yıldızlar
2007 Dram Yapımcı, Yönetmen, Oyuncu, Müzik 8.5 56,849
2008 Aksiyon Oyuncu 7.3 19,796

3 Aptal
2009 Komedi Oyuncu 8.5 121,306
2009 Komedi Teşekkür 7.0 465

Mumbai Günlükleri
2010 Dram Yapımcı, Oyuncu 7.2 7,616
2010 Komedi Yapımcı 7.6 6,012
2012 Suç Yapımcı, Oyuncu 7.4 18,349
2013 Aksiyon Oyuncu 5.8 23,029
2011 Belgesel Oyuncu 8.5 24
2011 Komedi Yapımcı 7.6 13,027
2011 Dram Teşekkür 7.1 2,233
2014 Komedi Oyuncu    
2013 Dram Oyuncu 6.7 2,344