Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Aamir Khan

Aamir Khan (51)


Oyuncu, Yapımcı, Müzisyen
Doğum Tarihi:
14 Mart 1965 (Pazar)
Doğum Yeri:
Mumbai, Hindistan
Diğer Bir İsmi:
Master Aamir
Takma İsmi: AK
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu: 1.68 m
9.6 (419 Oy)
  • Currently 192.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (54)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
   
2015 Dram Oyuncu 6.8 8,014
2014 Komedi Oyuncu 8.3 79,396
2013 Aksiyon Oyuncu 5.5 33,192
2013 Dram Oyuncu 6.8 3,337
2012 Suç Yapımcı
Oyuncu
7.3 26,964
2011 Dram 7.2 2,777
2011 Komedi Yapımcı 7.6 16,846
2011 Belgesel Oyuncu 9.2 28

Mumbai Günlükleri
2010 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.2 8,908
2010 Komedi Yapımcı 7.5 7,163

3 Aptal
2009 Komedi Oyuncu 8.2 197,384
2009 Komedi 6.9 648
2009 Dram Oyuncu
7.1 6,857
2008 Aksiyon Oyuncu 7.3 34,374
2008 Komedi Yapımcı 7.5 16,867

Yerdeki Yıldızlar
2007 Dram Yönetmen
Yapımcı
Oyuncu
Müzik
8.5 81,954
2006 Dram Oyuncu 7.2 20,477

Sarıya Boya
2006 Komedi Oyuncu
Müzik
8.4 67,934
2005 Biyografi Oyuncu
Müzik
6.7 7,082
2001 Komedi Oyuncu 8.2 45,569

Lagaan: Evvel Zaman İçinde Hindistan'da
2001 Macera Yapımcı
Oyuncu
8.2 67,677
2000 Aksiyon Oyuncu 3.8 2,763
1999 Oyuncu
Müzik
6.2 3,141

Ülkem İçin
1999 Aksiyon Oyuncu 8.2 14,684
1998 Dram Oyuncu 7.8 5,474
1998 Suç Oyuncu
Müzik
7.4 6,644
1997 Aksiyon Oyuncu 6.9 6,248

Hindistan Kralı
1996 Dram Oyuncu 6.1 4,747
1995 Dram Oyuncu 7.1 3,154
1995 Komedi Oyuncu 7.6 4,509
1995 Dram Oyuncu 5.6 489
1995 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,406
1994 Komedi Oyuncu 8.7 29,070
1993 Dram Oyuncu
Senarist
7.5 3,393
1993 Suç Oyuncu
7.8 1,807
1992 Komedi Oyuncu 8.3 12,115
1992 Aksiyon Oyuncu 5.9 664
1992 Aksiyon Oyuncu 6.0 493
1992 Aile Oyuncu 6.1 368
1991 Romantik Oyuncu 6.2 476
1991 Müzikal Oyuncu 7.3 2,563
1990 Komedi Oyuncu 6.8 3,316
1990 Fantastik Oyuncu 5.2 521
1990 Romantik Oyuncu 6.1 577
1990 Aksiyon Oyuncu 5.4 759
1990 Romantik Oyuncu 6.0 376
1989 Romantik Oyuncu 5.9 514
1989 Dram Oyuncu 7.7 693
1988 Aksiyon Oyuncu 7.6 6,099
1985 Komedi Oyuncu 7.7 348
1984 Yönetmen Asistanı 6.6 64
1974 Dram Oyuncu 6.1 139
1973 Dram Oyuncu 7.3 1,380
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016