Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Aamir Khan

Aamir Khan (50)


Oyuncu, Yapımcı, Müzisyen
Doğum Tarihi:
14 Mart 1965 (Pazar)
Doğum Yeri:
Mumbai, Hindistan
Diğer Bir İsmi:
Master Aamir
Takma İsmi: AK
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu: 1.68 m
9.6 (405 Oy)
  • Currently 192.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (54)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 6.8 7,510
2014 Komedi Oyuncu 8.3 74,178
2013 Aksiyon Oyuncu 5.5 32,565
2013 Dram Oyuncu 6.8 3,266
2012 Suç Yapımcı
Oyuncu
7.3 26,552
2011 Dram 7.2 2,731
2011 Komedi Yapımcı 7.6 16,615
2011 Belgesel Oyuncu 9.0 30

Mumbai Günlükleri
2010 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.2 8,833
2010 Komedi Yapımcı 7.5 7,105

3 Aptal
2009 Komedi Oyuncu 8.2 189,730
2009 Komedi 6.9 614
2009 Dram Oyuncu
7.1 6,818
2008 Aksiyon Oyuncu 7.3 33,472
2008 Komedi Yapımcı 7.5 16,504

Yerdeki Yıldızlar
2007 Dram Yönetmen
Oyuncu
Yapımcı
Müzik
8.5 80,405
2006 Dram Oyuncu 7.2 20,055

Sarıya Boya
2006 Komedi Oyuncu
Müzik
8.4 66,380
2005 Biyografi Müzik
Oyuncu
6.7 6,995
2001 Komedi Oyuncu 8.2 44,528

Lagaan: Evvel Zaman İçinde Hindistan'da
2001 Macera Yapımcı
Oyuncu
8.2 65,839
2000 Aksiyon Oyuncu 3.8 2,717
1999 Oyuncu
Müzik
6.2 3,070

Ülkem İçin
1999 Aksiyon Oyuncu 8.1 14,262
1998 Dram Oyuncu 7.8 5,418
1998 Suç Oyuncu
Müzik
7.4 6,548
1997 Aksiyon Oyuncu 6.9 6,138

Hindistan Kralı
1996 Dram Oyuncu 6.1 4,674
1995 Dram Oyuncu 7.1 3,079
1995 Komedi Oyuncu 7.6 4,416
1995 Dram Oyuncu 5.6 487
1995 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,388
1994 Komedi Oyuncu 8.7 27,851
1993 Dram Oyuncu
Senarist
7.5 3,302
1993 Suç Oyuncu
7.8 1,687
1992 Komedi Oyuncu 8.3 11,757
1992 Aksiyon Oyuncu 5.8 651
1992 Aksiyon Oyuncu 5.9 488
1992 Aile Oyuncu 6.0 367
1991 Romantik Oyuncu 6.1 472
1991 Müzikal Oyuncu 7.3 2,508
1990 Komedi Oyuncu 6.8 3,238
1990 Fantastik Oyuncu 5.1 516
1990 Romantik Oyuncu 6.1 562
1990 Aksiyon Oyuncu 5.4 751
1990 Romantik Oyuncu 5.8 371
1989 Romantik Oyuncu 5.9 507
1989 Dram Oyuncu 7.7 682
1988 Aksiyon Oyuncu 7.6 6,026
1985 Komedi Oyuncu 7.7 342
1984 Yönetmen Asistanı 6.5 67
1974 Dram Oyuncu 6.2 140
1973 Dram Oyuncu 7.3 1,356
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016