Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Aamir Khan

Aamir Khan (51)


Oyuncu, Yapımcı, Müzisyen

Aamir Khan, 14 Mart 1965 Bombay, Maharashtra, Hindistan doğumlu oyuncu, yapımcı, müzisyen. 3 Aptal (2009), Yerdeki Yıldızlar (2007), PK (2014), Sarıya Boya (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Mart 1965
Doğum Yeri: Bombay, Maharashtra, Hindistan
Diğer Bir İsmi: Master Aamir
Takma İsmi: AK
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu: 1.68 m
9.6 (436 Oy)
  • Currently 192.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (54)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 51 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
   
2015 50 Dram Oyuncu 6.8 9,053
2014 49 Komedi Oyuncu 8.2 91,288
2013 48 Aksiyon Oyuncu 5.4 34,550
2013 48 Dram Oyuncu 6.8 3,495
2012 47 Suç Oyuncu
Yapımcı
7.3 28,716
2011 46 Dram 7.2 2,969
2011 46 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.6 18,428
2011 46 Belgesel Oyuncu 9.1 29

Mumbai Günlükleri
2010 45 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.2 9,113
2010 45 Komedi Yapımcı 7.5 8,686

3 Aptal
2009 44 Komedi Oyuncu 8.4 219,103
2009 44 Komedi 6.9 695
2009 44 Dram Oyuncu
7.1 7,029
2008 43 Aksiyon Oyuncu 7.3 38,394
2008 43 Komedi Yapımcı 7.5 18,455

Yerdeki Yıldızlar
2007 42 Dram Yönetmen
Oyuncu
Yapımcı
Müzik
8.5 90,110
2006 41 Dram Oyuncu 7.2 22,346

Sarıya Boya
2006 41 Komedi Oyuncu
Müzik
8.4 73,445
2005 40 Biyografi Oyuncu
Müzik
6.7 7,292
2001 36 Komedi Oyuncu 8.2 48,678

Lagaan: Evvel Zaman İçinde Hindistan'da
2001 36 Macera Yapımcı
Oyuncu
8.2 74,996
2000 35 Aksiyon Oyuncu 3.8 2,898
1999 34 Oyuncu
Müzik
6.2 3,344

Ülkem İçin
1999 34 Aksiyon Oyuncu 8.2 16,384
1998 33 Dram Oyuncu 7.8 5,784
1998 33 Suç Oyuncu
Müzik
7.4 7,411
1997 32 Aksiyon Oyuncu 6.9 6,570

Hindistan Kralı
1996 31 Dram Oyuncu 6.1 4,985
1995 30 Dram Oyuncu 7.1 3,311
1995 30 Komedi Oyuncu 7.6 5,444
1995 30 Dram Oyuncu 5.6 512
1995 30 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,482
1994 29 Komedi Oyuncu 8.6 33,663
1993 28 Dram Oyuncu
Senarist
7.5 4,020
1993 28 Suç Oyuncu
7.8 1,972
1992 27 Komedi Oyuncu 8.3 13,747
1992 27 Aksiyon Oyuncu 5.8 700
1992 27 Aksiyon Oyuncu 6.0 527
1992 27 Aile Oyuncu 6.1 393
1991 26 Romantik Oyuncu 6.2 500
1991 26 Müzikal Oyuncu 7.3 2,741
1990 25 Komedi Oyuncu 6.8 3,504
1990 25 Fantastik Oyuncu 5.1 553
1990 25 Romantik Oyuncu 6.1 608
1990 25 Aksiyon Oyuncu 5.4 794
1990 25 Romantik Oyuncu 5.9 407
1989 24 Romantik Oyuncu 5.9 544
1989 24 Dram Oyuncu 7.7 727
1988 23 Aksiyon Oyuncu 7.6 6,840
1985 20 Komedi Oyuncu 7.6 367
1984 19 Yönetmen Asistanı 6.5 68
1974 9 Dram Oyuncu 6.0 149
1973 8 Dram Oyuncu 7.3 1,421
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016