Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Aamir Khan

Aamir Khan (51)


Oyuncu, Yapımcı, Müzisyen
Doğum Tarihi:
14 Mart 1965 (Pazar)
Doğum Yeri:
Mumbai, Hindistan
Diğer Bir İsmi:
Master Aamir
Takma İsmi: AK
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu: 1.68 m
9.6 (424 Oy)
  • Currently 192.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (54)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
   
2015 Dram Oyuncu 6.8 8,359
2014 Komedi Oyuncu 8.3 82,140
2013 Aksiyon Oyuncu 5.5 33,629
2013 Dram Oyuncu 6.8 3,389
2012 Suç Oyuncu
Yapımcı
7.3 27,305
2011 Dram 7.2 2,836
2011 Komedi Yapımcı 7.6 16,998
2011 Belgesel Oyuncu 9.2 28

Mumbai Günlükleri
2010 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.2 8,970
2010 Komedi Yapımcı 7.5 7,216

3 Aptal
2009 Komedi Oyuncu 8.2 202,620
2009 Komedi 6.9 667
2009 Dram Oyuncu
7.1 6,892
2008 Aksiyon Oyuncu 7.3 35,105
2008 Komedi Yapımcı 7.5 17,135

Yerdeki Yıldızlar
2007 Dram Yönetmen
Yapımcı
Oyuncu
Müzik
8.5 82,949
2006 Dram Oyuncu 7.2 20,827

Sarıya Boya
2006 Komedi Oyuncu
Müzik
8.4 68,711
2005 Biyografi Müzik
Oyuncu
6.7 7,144
2001 Komedi Oyuncu 8.2 46,161

Lagaan: Evvel Zaman İçinde Hindistan'da
2001 Macera Oyuncu
Yapımcı
8.0 69,223
2000 Aksiyon Oyuncu 3.8 2,798
1999 Oyuncu
Müzik
6.2 3,206

Ülkem İçin
1999 Aksiyon Oyuncu 8.2 14,873
1998 Dram Oyuncu 7.8 5,520
1998 Suç Oyuncu
Müzik
7.4 6,728
1997 Aksiyon Oyuncu 6.9 6,340

Hindistan Kralı
1996 Dram Oyuncu 6.1 4,812
1995 Dram Oyuncu 7.1 3,191
1995 Komedi Oyuncu 7.6 4,576
1995 Dram Oyuncu 5.6 496
1995 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,433
1994 Komedi Oyuncu 8.7 29,473
1993 Dram Oyuncu
Senarist
7.5 3,457
1993 Suç Oyuncu
7.8 1,863
1992 Komedi Oyuncu 8.3 12,321
1992 Aksiyon Oyuncu 5.9 676
1992 Aksiyon Oyuncu 6.0 504
1992 Aile Oyuncu 6.1 375
1991 Romantik Oyuncu 6.2 484
1991 Müzikal Oyuncu 7.3 2,610
1990 Komedi Oyuncu 6.8 3,367
1990 Fantastik Oyuncu 5.2 529
1990 Romantik Oyuncu 6.1 586
1990 Aksiyon Oyuncu 5.4 764
1990 Romantik Oyuncu 5.9 387
1989 Romantik Oyuncu 5.9 524
1989 Dram Oyuncu 7.7 708
1988 Aksiyon Oyuncu 7.6 6,179
1985 Komedi Oyuncu 7.6 354
1984 Yönetmen Asistanı 6.6 64
1974 Dram Oyuncu 6.0 142
1973 Dram Oyuncu 7.3 1,392
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016