Aamir Khan (49)


Oyuncu, Yapımcı, Müzik
9.7 (271 Oy)
  • Currently 195/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
 

favori
Doğum Tarihi: 14 Mart 1965 (Pazar)
Doğum Yeri: Mumbai, Hindistan
Takma İsmi: AK
Diğer Bir İsmi: Master Aamir
Burcu: Balık
Web Sitesi: Official Site
Boyu:1.68 m
Resimleri (74)
  • Aamir Khan
  • Aamir Khan
  • Aamir Khan
  • Aamir Khan
  • Aamir Khan
Hayranlar (495 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
Yaadon Ki Baaraat 1973 Dram Oyuncu 7.1 935
Holi 1985 Komedi Oyuncu 7.1 189
Manzil Manzil 1984 Yönetmen Asistanı 6.6 49
Qayamat Se Qayamat Tak 1988 Aksiyon Oyuncu 7.6 3,757
Love Love Love 1989 Romantik Oyuncu 5.4 339
Dil 1990 Komedi Oyuncu 6.8 2,043
Dil Hai Ki Manta Nahin 1991 Müzikal Oyuncu 7.1 1,658
Deewana Mujh Sa Nahin 1990 Romantik Oyuncu 5.4 348
Jo Jeeta Wohi Sikandar 1992 Komedi Oyuncu 8.0 7,235
Hum Hain Rahi Pyar Ke 1993 Dram Senarist, Oyuncu 7.4 2,141
Parampara 1992 Aksiyon Oyuncu 5.4 431
Andaz Apna Apna 1994 Komedi Oyuncu 8.7 14,776
Akele Hum Akele Tum 1995 Dram Oyuncu 6.9 2,007
Rangeela 1995 Komedi Oyuncu 7.5 3,127
Raja Hindustani
Hindistan Kralı
1996 Dram Oyuncu 5.9 3,044
Baazi 1995 Aksiyon Oyuncu 6.4 902
Madhosh 1974 Dram Oyuncu 7.0 89
Ishq 1997 Aksiyon Oyuncu 6.8 3,815
Earth 1998 Dram Oyuncu 7.6 4,342
Awwal Number 1990 Aksiyon Oyuncu 5.0 464
Lagaan: Once Upon a Time in India
Lagaan: Evvel Zaman İçinde Hindistan'da
2001 Macera Oyuncu, Yapımcı 8.4 30,522
Aatank Hi Aatank 1995 Dram Oyuncu 5.3 300
Daulat Ki Jung 1992 Aksiyon Oyuncu 5.5 316
Tum Mere Ho 1990 Fantastik Oyuncu 4.9 254
Ghulam 1998 Suç Oyuncu, Müzik 7.3 3,908
Sarfarosh
Ülkem İçin
1999 Aksiyon Oyuncu 7.8 7,775
Mann 1999 Oyuncu, Müzik 5.9 1,850
Mela 2000 Aksiyon Oyuncu 3.6 1,792
Raakh 1989 Dram Oyuncu 7.3 388
Dil Chahta Hai 2001 Komedi Oyuncu 8.6 21,392
Isi Ka Naam Zindagi 1992 Aile Oyuncu 5.5 195
Afsana Pyar Ka 1991 Romantik Oyuncu 5.7 310
Jawani Zindabad 1990 Romantik Oyuncu 5.4 221
The Rising: Ballad of Mangal Pandey 2005 Biyografi Oyuncu, Müzik 6.6 4,557
Rang De Basanti
Sarıya Boya
2006 Dram Oyuncu, Müzik 8.6 33,241
Fanaa 2006 Dram Oyuncu 7.1 10,326
Jaane Tu... Ya Jaane Na 2008 Komedi Yapımcı 7.5 9,869
Luck by Chance 2009 Dram Oyuncu, Teşekkür 7.0 5,186
Taare Zameen Par
Yerdeki Yıldızlar
2007 Dram Yönetmen, Oyuncu, Yapımcı, Müzik 8.6 46,215
Ghajini 2008 Aksiyon Oyuncu 7.3 17,438
3 Idiots
3 Aptal
2009 Komedi Oyuncu 8.5 104,641
Barah Aana 2009 Komedi Teşekkür 6.7 430
Dhobi Ghat (Mumbai Diaries)
Mumbai Günlükleri
2010 Dram Oyuncu, Yapımcı 7.1 6,728
Peepli (Live) 2010 Komedi Yapımcı 7.4 5,401
Talaash 2012 Suç Oyuncu, Yapımcı 7.4 16,067
Dhoom: 3 2013 Aksiyon Oyuncu 6.0 18,290
Big in Bollywood 2011 Belgesel Oyuncu 7.6 22
Delhi Belly 2011 Komedi Yapımcı 7.5 11,555
Saheb Biwi Aur Gangster 2011 Dram Teşekkür 7.0 1,917
Peekay 2014 Dram Senarist, Oyuncu, Yapımcı    
Bombay Talkies 2013 Dram Oyuncu 6.7 1,316