Giriş Kayıt

Aamir Khan (50)


Oyuncu, Yapımcı, Müzik
9.7 (369 Oy)
  • Currently 193.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Doğum Tarihi: 14 Mart 1965 (Pazar)
Doğum Yeri: Mumbai, Hindistan
Takma İsmi: AK
Diğer Bir İsmi: Master Aamir
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu:1.68 m
Resimleri (54)
Hayranlar (650 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1973 Dram Oyuncu 7.3 1,263
1985 Komedi Oyuncu 7.7 305
1984 Yönetmen Asistanı 6.7 61
1988 Aksiyon Oyuncu 7.7 5,314
1989 Romantik Oyuncu 6.0 467
1990 Komedi Oyuncu 6.9 2,953
1991 Müzikal Oyuncu 7.4 2,256
1990 Romantik Oyuncu 6.2 510
1992 Komedi Oyuncu 8.3 9,886
1993 Dram Oyuncu, Senarist 7.5 2,985
1992 Aksiyon Oyuncu 5.9 599
1994 Komedi Oyuncu 8.8 23,419
1995 Dram Oyuncu 7.1 2,742
1995 Komedi Oyuncu 7.6 4,047

Hindistan Kralı
1996 Dram Oyuncu 6.1 4,297
1995 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,271
1974 Dram Oyuncu 6.3 122
1997 Aksiyon Oyuncu 6.9 5,599
1998 Dram Oyuncu 7.8 5,163
1990 Aksiyon Oyuncu 5.5 709

Lagaan: Evvel Zaman İçinde Hindistan'da
2001 Macera Yapımcı, Oyuncu 8.0 57,141
1995 Dram Oyuncu 5.5 443
1992 Aksiyon Oyuncu 5.9 454
1990 Fantastik Oyuncu 5.3 447
1998 Suç Oyuncu, Müzik 7.4 5,945

Ülkem İçin
1999 Aksiyon Oyuncu 8.1 12,131
1999 Oyuncu, Müzik 6.1 2,727
2000 Aksiyon Oyuncu 3.8 2,483
1989 Dram Oyuncu 7.8 614
2001 Komedi Oyuncu 8.0 38,763
1992 Aile Oyuncu 6.1 333
1991 Romantik Oyuncu 6.2 438
1990 Romantik Oyuncu 5.9 340
2005 Biyografi Oyuncu, Müzik 6.7 6,598

Sarıya Boya
2006 Dram Oyuncu, Müzik 8.4 56,939
2006 Dram Oyuncu 7.2 17,882
2008 Komedi Yapımcı 7.6 14,904
2009 Dram Oyuncu, Teşekkür 7.1 6,517

Yerdeki Yıldızlar
2007 Dram Yapımcı, Yönetmen, Oyuncu, Müzik 8.2 72,343
2008 Aksiyon Oyuncu 7.3 28,961

3 Aptal
2009 Komedi Oyuncu 8.2 161,596
2009 Komedi Teşekkür 6.9 528

Mumbai Günlükleri
2010 Dram Oyuncu, Yapımcı 7.2 8,390
2010 Komedi Yapımcı 7.5 6,653
2012 Suç Yapımcı, Oyuncu 7.3 24,081
2013 Aksiyon Oyuncu 5.5 30,005
2011 Belgesel Oyuncu 9.0 27
2011 Komedi Yapımcı 7.6 15,324
2011 Dram Teşekkür 7.2 2,500
2014 Komedi Oyuncu 8.4 59,522
2013 Dram Oyuncu 6.8 2,984
2015 Dram Oyuncu 6.9 3,349
Türkçe Altyazı © 2007 - 2015