Giriş Kayıt

Aamir Khan (50)


Oyuncu, Yapımcı, Müzik
9.7 (360 Oy)
  • Currently 193.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Doğum Tarihi: 14 Mart 1965 (Pazar)
Doğum Yeri: Mumbai, Hindistan
Takma İsmi: AK
Diğer Bir İsmi: Master Aamir
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu:1.68 m
Resimleri (54)
Hayranlar (645 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1973 Dram Oyuncu 7.4 1,211
1985 Komedi Oyuncu 7.7 292
1984 Yönetmen Asistanı 6.7 60
1988 Aksiyon Oyuncu 7.7 5,183
1989 Romantik Oyuncu 6.0 461
1990 Komedi Oyuncu 6.9 2,866
1991 Müzikal Oyuncu 7.4 2,196
1990 Romantik Oyuncu 6.2 499
1992 Komedi Oyuncu 8.3 9,753
1993 Dram Senarist, Oyuncu 7.5 2,893
1992 Aksiyon Oyuncu 5.9 591
1994 Komedi Oyuncu 8.8 22,391
1995 Dram Oyuncu 7.1 2,644
1995 Komedi Oyuncu 7.6 3,973

Hindistan Kralı
1996 Dram Oyuncu 6.1 4,225
1995 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,242
1974 Dram Oyuncu 6.4 121
1997 Aksiyon Oyuncu 6.9 5,457
1998 Dram Oyuncu 7.8 5,099
1990 Aksiyon Oyuncu 5.5 698

Lagaan: Evvel Zaman İçinde Hindistan'da
2001 Macera Oyuncu, Yapımcı 8.0 53,878
1995 Dram Oyuncu 5.6 435
1992 Aksiyon Oyuncu 6.0 448
1990 Fantastik Oyuncu 5.4 432
1998 Suç Oyuncu, Müzik 7.4 5,761

Ülkem İçin
1999 Aksiyon Oyuncu 8.1 11,772
1999 Oyuncu, Müzik 6.1 2,646
2000 Aksiyon Oyuncu 3.7 2,423
1989 Dram Oyuncu 7.8 604
2001 Komedi Oyuncu 8.1 37,449
1992 Aile Oyuncu 6.1 315
1991 Romantik Oyuncu 6.3 429
1990 Romantik Oyuncu 6.0 330
2005 Biyografi Müzik, Oyuncu 6.7 6,486

Sarıya Boya
2006 Dram Oyuncu, Müzik 8.4 56,939
2006 Dram Oyuncu 7.2 17,115
2008 Komedi Yapımcı 7.6 14,427
2009 Dram Oyuncu, Teşekkür 7.1 6,398

Yerdeki Yıldızlar
2007 Dram Yapımcı, Yönetmen, Oyuncu, Müzik 8.3 70,642
2008 Aksiyon Oyuncu 7.3 27,441

3 Aptal
2009 Komedi Oyuncu 8.2 153,675
2009 Komedi Teşekkür 6.9 504

Mumbai Günlükleri
2010 Dram Yapımcı, Oyuncu 7.2 8,273
2010 Komedi Yapımcı 7.5 6,537
2012 Suç Yapımcı, Oyuncu 7.3 23,355
2013 Aksiyon Oyuncu 5.5 29,297
2011 Belgesel Oyuncu 9.0 27
2011 Komedi Yapımcı 7.6 14,902
2011 Dram Teşekkür 7.1 2,439
2014 Komedi Oyuncu 8.5 54,462
2013 Dram Oyuncu 6.8 2,833
REKLAM_50
Türkçe Altyazı © 2007 - 2015